Reacties voor: Apple 'Weer naar school'-actie gestart: 40 euro cadeau bij iPhone of iPad

Apple heeft de jaarlijkse Back to School (Weer naar School) actie aangekondigd. Bij aanschaf van een Mac krijg je korting en een cadeaubon van 80 euro. Bij een iPhone of iPad krijg je 40 euro aan cadeaubonnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Lol, het is nog niet eens vakantie of ze beginnen alweer over school :p wel raar dat het alleen voor universiteit is…

  2. “universitair student” wat een bullshit, dus mensen die geld hebben om zo duur te studeren krijgen korting, en een simpele nv 3 MBO student als ik heeft er geen ene f*** aan.
    En bedankt Apple.

  3. Origineel geplaatst door Patryk
    “universitair student” wat een bullshit, dus mensen die geld hebben om zo duur te studeren krijgen korting, en een simpele nv 3 MBO student als ik heeft er geen ene f*** aan. En bedankt Apple.

    Ik weet niet wat je moeilijk doet, maar zelfs toen ik 4 VWO leerling was kon ik een iPad met korting kopen + gratis cadeaubon. Als je via de online Apple Store bestelt wordt er helemaal geen check gedaan of je echt student bent. Dit doen ze alleen als je het persoonlijk in de winkel koopt…

  4. Origineel geplaatst door Patryk
    “universitair student” wat een bullshit, dus mensen die geld hebben om zo duur te studeren krijgen korting, en een simpele nv 3 MBO student als ik heeft er geen ene f*** aan.
    En bedankt Apple.

    Je moet gewoon even naar Apple bellen, dan moet je wat gegevens (lees studentenkaart) opsturen en de gene aan de telefoon regelt dat jij als student spullen kunt kopen.

    Heb ik vorig jaar gedaan en op dat moment deed ik MBO.

  5. Ik doe een HBO-studie, maar ook dan heb je recht (in het verleden althans) op de studentenkorting. Zelfs MBO’ers hebben volgens mij recht op die studentenkorting. Ook leraren (aan wat voor onderwijsinstelling dan ook), kunnen aanspraak maken op die onderwijskorting. In ieder geval in de Online Apple Store is het erg eenvoudig hieraan te komen. Wellicht moet je in de Amsterdam Apple Store je studentenpas laten zien. Dan kan het wat moeilijker zijn, maar online heb ik geen probleem hieraan te komen.

    Vrees dus niet en probeer het gewoon!

  6. Krijg je ook zo’n tegoedbon als je het via surfspot besteld?

  7. T/m 6 september. Kunnen we daaruit concluderen dat er voor dan geen nieuw iOS apparaat uitkomt?

  8. Na 6 september komen er nieuwe ios apparaten denk ik

  9. @Rick Vaarkamp: Via Surfspot krijg je het ook ja. Deze bestelling loopt ook gewoon via de online Apple Store.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.