Reacties voor: Zo pas je straks de wijzerplaat van de Apple Watch aan

Hoe kun je straks de wijzerplaat van de Apple Watch precies aanpassen? Apple vertelt wat je straks allemaal aan het horlogefrontje mag toevoegen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Hoewel ik in het begin sceptisch was over de Apple watch. Raak ik steeds meer enthousiast. 🙂

  2. Joost, je haalt me de woorden uit de mond! Sprak me eerst totaal niet aan, maar nu begin ik toch mogelijkheden te zien die me aanspreken 🙂 ik denk nog altijd dat ik ga wachten op de volgende generaties. Als de kinderziektes er wat uit zijn. Hopelijk kan ik me inhouden als de eerste versie uitkomt … Wordt moeilijk 🙂

  3. Ook ff gekeken naar die functies in de Sport watch:
    Tis duidelijk dat de Nike Fuelband SE volledig is geïntegreerd hierin.
    Vandaar dat hier amper kunt verkrijgen …

  4. Eén van de belangrijkste dingen voor mij is hoe de Apple Watch zal functioneren tijdens het hardlopen. Van de vernieuwde site:

    Wi-Fi and GPS. Apple Watch uses the GPS and Wi‑Fi in your iPhone to help measure the distance you travel during the day or during workouts that can’t be measured in steps, such as cycling.

    Er staat nu duidelijk bij dat afstand die niet in stappen gemeten kan worden een iPhone nodig is. Logisch voor bijvoorbeeld fietsen en geen probleem om dan een iPhone mee te nemen. Maar ik ga niet tijdens hardlopen én een horloge én een telefoon meenemen.

    Kennelijk kan je dus toch zonder iPhone de afstand meten van het hardlopen. Grote vraag wordt dan wel: hoe nauwkeurig is dat? Tijdens de review van Gonny over de iPhone 6 bleek al dat het stappen tellen niet altijd even nauwkeurig gebeurd. Als je serieus bezig bent met hardlopen dan lijkt me dit niet goed genoeg en GPS noodzakelijk. Zeer benieuwd wat de reviews gaan zijn op hardloop gebied van de Apple Watch.

  5. Ik vond de Apple Watch al sinds de presentatie potentieel hebben. Het geeft in ieder geval de indruk dat Apple daar langer bij heeft stilgestaan in plaats van gewoon een Moto 360-achtig toestel uit te brengen dat een miniatuurversie van iOS draait. Ik hoop dat ze de gebruikersomgeving nog aan het verbeteren zijn, dat zag nog iets te chaotisch uit.

  6. iemand enig idee?:
    Is er straks bv zowel een bluetooth headset als een Apple watch gelijktijdig te koppelen aan een iphone?

  7. Zolang ie de hartslag maar meet (en zoveel mogelijk andere dingen) ga ik hem zeker halen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.