Reacties voor: De Apple Watch-vitrinetafels hebben een eigen koelsysteem en zitten vol sensoren

De Apple Watch is uitgestald in glazen vitrinetafels. Er zit meer techniek in dan je denkt, zoals een koelsysteem, sensoren voor het geluidsniveau en meer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik ben de afgelopen dagen in een Apple Store geweest en zag daar een paar klanten die alles oppakte en verplaatste en slordig terug legde. Niet dat daar iets mis mee is maar het viel op dat een medewerker van Apple constant alles goed terug plaatste en de persoon in kwestie vriendelijk doch dringend bezig hield en de zaak uit probeerde te praten. Dingen zoals de Pencils bij de Pro worden constant keurig in hun bakje gelegd. Doosjes worden recht gehangen e.d.

    Mooi om te zien in ieder geval.

  2. Wat ik heel opmerkelijk vind is dat de schermen van macbooks in een bepaalde hoek moeten staan. Deze hoek is, als je achter de tafel staat, net te klein om goed op het scherm te kunnen kijken. En da’s de bedoeling; want het eerst wat je doet is het scherm bijstellen, en dus het apparaat in je handen voelen.

  3. @Siep: Dat is inderdaad wat je noemt opmerkelijk. Het laat in ieder geval goed zien hoeveel aandacht Apple besteedt aan ‘customer experience’.

    Fantastisch gewoon. 😛

  4. Prachtig artikel! Dit is hoe we Apple kennen, met enorm veel aandacht voor de kleinste dingen!

  5. @gonny, leuk verhaal maar ben eigenlijk benieuwd of een APR deze meubelen in bruikleen krijgt of moet betalen. Wie herinnert zich nog de dure B&O inrichtingen die een APR lang geldeen verplicht moesten plaatsen…

  6. Erg interessant en leuk artikel,
    waar ik echt geen flauw benul van had.
    Maar Ive is natuurlijk ook wel een perfectionist.

  7. Zulke mooi uitgedachte tafels, en dan zo’n lomp lelijk krulsnoer er onder naar beneden. Had die kabel niet via een van de poten direct de vloer in kunnen gaan? Had er aanmerkelijk strakker uitgezien denk ik.

  8. Origineel geplaatst door Andre
    Zulke mooi uitgedachte tafels, en dan zo’n lomp lelijk krulsnoer er onder naar beneden. Had die kabel niet via een van de poten direct de vloer in kunnen gaan? Had er aanmerkelijk strakker uitgezien denk ik.

    Dat denk ik ook al vanaf de eerste keer dat ik die tafels zag!

    Al zou het me niets verbazen als daar toch ook weer over nagedacht is.

  9. @Mark:
    Ja dat bëinvloedt het bacteriegehalte

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.