Reacties voor: Zo probeer en koop je de Apple Watch in de Apple Store

Apple gaat de Apple Watch verkopen via speciale vitrine-tafels in de Apple Store. De eerste gelekte foto's laten zien hoe die vitrines, demokits en displays voor de Apple Watch eruit zien.

Reacties: 19 reacties

  1. “Een medewerker helpt met het instellen” niet echt de Apple filesofie waarin alles eenvoudig en logisch moet zijn vind ik.

  2. @justin w: Het gaat om het krijgen van de ervaring. Als ik zelf een Apple Watch koop hoef ik dit niet, maar ik kan me voorstellen dat veel mensen het wel waarderen als ze wat hulp krijgen. Heeft niets te maken met of het instellen makkelijk of niet makkelijk gaat, maar gewoon met het feit dat gebruikers niet gelijk in de steek gelaten worden ofzo.

    Die ervaring is ook dé reden waarom de Apple Store bestaat. Althans, het was wat Steve Jobs destijds wilde bereiken. 😛

  3. Origineel geplaatst door justin w: “Een medewerker helpt met het instellen” niet echt de Apple filesofie waarin alles eenvoudig en logisch moet zijn vind ik.

    Je kan je iPhone, iPad en Mac ook laten instellen , het zou eerder vreemd zijn als dit bij de Apple Watch niet zou kunnen.

  4. KAN NIET WACHTEN!!!

  5. Origineel geplaatst door justin w
    “Een medewerker helpt met het instellen” niet echt de Apple filesofie waarin alles eenvoudig en logisch moet zijn vind ik.

    Je bent niet bekend met de Apple filOsofie?

  6. Hoeveel mag je er per persoon kopen?

  7. Origineel geplaatst door rsnhakan
    Hoeveel mag je er per persoon kopen?

    Het zou raar zijn als je niet eens meerdere exemplaren “mag” kopen. “Max. vier watch aanbiedingen per klant” is niet van toepassing 😉 maar waarom zou je?

  8. @rsnhakan: Bij de launch waren bij de iPhone afgelopen jaar twee dezelfde modellen te reserveren. Zou kunnen zijn dat dit weer zo is, maar als het een is zou ik het ook niet gek vinden.

  9. Origineel geplaatst door rsnhakan
    Hoeveel mag je er per persoon kopen?

    Hoeveel heb je er nodig? Je hebt toch maar twee polsen?

  10. @Rudra: Bedoel je KAN NIET WATCHEN? 🙂

  11. Ik kan nergens vinden of een ander hem ook voor je op kan halen. Heeft iemand hier bij vorige releases ervaring mee?
    Ik kan de 24e niet naar het buitenland gaan, maar iemand die ik ken wel dus vraag me af of die mijn reservering kan gebruiken zodat ik toch de watch heb.

  12. Net als bij alle iPhone hectiek blijf ik het vreemd vinden dat mensen in de rij gaan staan/liggen/zitten om een Watch te ‘mogen’ kopen. Als je een maandje wacht kun je in alle rust een Applestore binnenlopen en de Watch passen/bekijken dit je wilt en meteen meenemen zonder chaotische taferelen…

  13. Heeft er iemand enig idee of je met jouw apple ID ook kunt reserveren in Franse of Duitse Apple-stores ?

  14. Origineel geplaatst door Varabiker
    Heeft er iemand enig idee of je met jouw apple ID ook kunt reserveren in Franse of Duitse Apple-stores ?

    Die vraag is tig keer gesteld tot nu toe, niemand heeft daar een antwoord op, zelfs de redactie niet..

  15. Origineel geplaatst door Varabiker
    Heeft er iemand enig idee of je met jouw apple ID ook kunt reserveren in Franse of Duitse Apple-stores ?

    Dat zal volgens mij geen enkel probleem zijn . Heb vorige jaar zo 4 iPhone’s 6 online gereserveerd in Frankrijk ( le louvre ). 2 met m’n Belgisch account en 2 met Nederlandse account. Probleemloos opgehaald de dag van de release op het uur dat ik had aangeven bij de reservering en binnen de 2 uur was ik uit de winkel.

  16. Apple watch sport met Milanees is niet mogelijk??

  17. Ik ben in New York op 10 April. Ik zou wel eens durven binnenspringen in de Apple store

  18. Zou hem best wel graag hebben nu ik onlangs van Android ben overgestapt naar Apple met een iPad en iPhone 6 maar dan zal ik toch nog een poos moeten sparen na deze aankopen. Hopelijk valt hij op een of andere manier voor mijn verjaardag uit de lucht .

  19. Staan de tafels verankert aan de grond?
    Wat zijn de afmetingen van zo’n tafel?
    Past de tafel in een bestelbus?? 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.