Reacties voor: Apple vervangt kapotte Apple Watch door Series 1

Apple kan een kapotte Apple Watch van de eerste generatie vervangen door een Apple Watch Series 1, als er geen vervanger op voorraad is. Dat blijkt uit een memo aan Apple Store-personeel.
Lees het complete artikel → Apple vervangt kapotte Apple Watch door Series 1

Reacties: 18 reacties

  1. Wel goed, maar als je de roestvrij staal versie heb, want Series 1 heeft alleen aluminium.

  2. Dit zou best wel eens een teken kunnen zijn dat er weer een nieuwe Apple watch wordt geïntroduceerd tijdens de keynote later dit jaar.

  3. hoe weet je welke serie Apple watch heb

  4. Origineel geplaatst door Le0

    Origineel geplaatst door blackmetal
    hoe weet je welke serie Apple watch heb

    Je watch schudden. Dan verschijnt op het display tekst met het model.

    Daar heb ik nou nog nooit van gehoord. Dat zou betekenen, dat als je je Apple watch draagt en hij schudt iets te hard, je deze info zou krijgen. Lijkt mij ook niet echt handig 😬.
    Deze info kan je gewoon vinden bij je instellingen – algemeen – info, zowel op je watch of in de “mijn watch” app.

  5. In de tekst staat dat er onderdelen van de series 1 gebruikt kunnen worden. Dat houdt dus niet in dat de volledige watch omgeruild wordt.

  6. De watch wordt altijd omgeruild het repareren van een watch is veel moeilijker dan een iPhone. Op basis van een reparatie wordt hij vervangen.

  7. Ik heb vorige week mijn series 0 opgestuurd vanwege een kapot scherm. Dit viel onder mijn Apple Care garantie. Ik heb een Series 1 als vervangend product gekregen.

  8. dank je iCulture

  9. Ik heb ook mijn Series 0 Sport opgestuurd voor een defect scherm ( geen garantie). Binnen twee dagen een Series 1 retour!!! Top service!

  10. Mijn Apple Watch ‘Original’ heb ik pas in februari dit jaar gekocht, uit de magazijn opruiming bij iCentre, vlak voordat ze werden overgenomen. Voor halve prijs gekocht, dus mooie deal, vond ik. Ik neem aan dat de Apple garantie bij aankoop begint? Dus dan heb ik nog een tijdje te gaan. Hij bevalt trouwens prima, ondanks ‘oudere’ processor is hij lekker snel met het nieuwste WatchOS

  11. @Marcel: Wat moest je betalen voor het herstel? Ik heb ook een barst in mijn scherm en overweeg hem ook ter reparatie buiten garantie aan te bieden.

  12. Klopt, ik had last van “flaking/chipping” op de achterkant van de 1st gen. Is binnen 2 dagen (inclusief opsturen en nieuwe ontvangen) afgehandeld. Series 1 voor teruggehad!

  13. “Technisch gezien ga je er maar mondjesmaat op vooruit als de Apple Store je originele Apple Watch vervangt door een Series 1-exemplaar.”

    Ik heb eerst een originele Apple Watch gehad en heb nu een Series 1, maar ik vind alleen het snelheidsverschil al een wereld van verschil. De originele Apple Watch had wat mij betreft helemaal niet uitgebracht mogen worden. Wat een traag ding was dat…

  14. Alsof de Duvel ermee speelt, bij mij nu ook het achterklepje met de sensoren plotseling los, bungelt gewoon los aan de lader met de kabeltjes nog vast aan het horloge. Hij doet het ook nog gewoon. De watch is vandaag precies 2 jaar oud (stainless steel versie). Had hem bij amac gekocht dus heb sowieso 3 jaar garantie. Lijkt me eigenlijk gewoon een easy fix, achterkantje opnieuw plakken…. wel een bewijs dat het dus echt niet goed zit met die eerste generatie en eerlijk gezegd heb ik zelfs mijn Apple watch heel weinig aan gehad of gebruikt in die 2 jaar…. hij ziet er nog gewoon splinternieuw uit

  15. @Jeroen: Reparatie van een S0 Sport bij Apple kost €249,10. Dat is een vaste prijs bij Apple. Ik heb deze (gelukkig) via de inboedelverzekering kunnen laten herstellen aangezien mijn dochtertje deze thuis op de grond had gegooid… 😫

  16. Heb mijn Apple watch (1e generatie; RVS; 42 mm) laten vervangen ivm glasbreuk, maar helaas: kreeg er (vandaag) een zelfde 1e generatie-exemplaar voor terug! Niks geen series 1 dus!

  17. Ik heb vorige week mijn Apple Watch (1e generatie; aluminium; 42mm) ingeleverd bij de Apple Store ivm losse achterkant. Er zat ook een barst in het scherm, maar Ik heb toch een gratis Series 1 van Apple gekregen:)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.