Reacties voor: ‘Apple Watch afgelopen kwartaal 2,8 miljoen keer verkocht, Apple op derde plek’

Volgens Apple zijn de Apple Watch-verkopen meer dan 50% gestegen, maar exacte cijfers missen. Volgens een onderzoeksbedrijf werden er 2,8 miljoen stuks verkocht.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik heb mijn Android 2.0 smartwatch (Michael Kors) verkocht en kan bijna niet wachten op de nieuwe Apple Watch. Toch een groot verschil in gebruik. Het gekke is dat ik was uitgekeken op het model (hoorde bij de eerste kopers) en als ik er nu weer één zie, ik de AW weer prachtig vind :).

  2. Origineel geplaatst door Ed
    Ik heb mijn Android 2.0 smartwatch (Michael Kors) verkocht en kan bijna niet wachten op de nieuwe Apple Watch. Toch een groot verschil in gebruik. Het gekke is dat ik was uitgekeken op het model (hoorde bij de eerste kopers) en als ik er nu weer één zie, ik de AW weer prachtig vind :).

    Waar hoop je vooral op bij de Watch 3, Ed?

  3. @MrDelissen: voor mij zijn de huidige functies al meer dan voldoende. Alle aanvullingen zijn dus meegenomen. Zou wel graag een nieuw micro-led scherm zien, zodat verbruik nog zuiniger wordt en misschien een altijd aan-scherm mogelijk is (laatste is niet noodzakelijk). En natuurlijk een snellere processor. Maar eerlijk gezegd heb ik geen ervaring hoe snel de serie 2 is ten opzichte van de eerste versie.

  4. Ik vind dat je de Apple Watch niet kunt vergelijken met die sport wearables in het rijtje. Dat kan je geen smart watches noemen. Ik hoop dat Apple bij een nieuwe generatie Apple Watches toch flinke stappen gaat maken met nieuwe sensoren en belangrijke nieuwe meet-mogelijkheden op het gebied van sport, fitness en vooral gezondheid. Door nieuwe sensoren en mogelijk ook door speciale bandjes, bijv voor bloeddrukfuncties. Ik denk trouwens niét dat de Apple Watch series 3 er in september al komt. Ben verder wel benieuwd of Apple het zelfde model handhaaft of nu eens met iets nieuws komt. Dunner, maar ook nieuw model?

  5. Ik ben begonnen met een Microsoft band (met name vanwege de gps functionaliteit en het design, alleen jammer dat Microsoft dat af heeft laten sterven.
    Nu heb ik een tijdje gelen maar een series 1 gekocht, en tot op heden geen spijt van, ben erg blij dat er veel meer apps voor zijn (in mijn geval mis ik de gps niet trouwens)

  6. @Evad1st: hoe is het met de snelheid van de serie 1? In een demo werd getoond hoe snel Onefootball opstartte, maar dat vond ik bij de eerste generatie nogal tegenvallen.

  7. @Ed: De Series 1 is niét de eerste generatie, maar de verbeterde eerste generatie met een snellere processor.

    Ik heb zelf in februari dit jaar een eerste model Apple Watch gekocht, bij de magazijnopruiming van iCentre. Voor de halve prijs. Van traagheid helemaal geen last. Dat was bij het begin waarschijnlijk wel, maar nu kan je ook de eerste Apple Watch updaten naar de nieuwste watchOS en dat scheelt veel in snelheid. Bijna alle apps starten direct op. Alleen weerapps die hun locatie via je iPhone moeten krijgen en een nieuws app met foto’s en lange berichten doen er een paar seconden over.

    Ik heb er geen last van dat er geen GPS in zit, want ik loop niet hard. 😆

  8. Valt me toch een beetje tegen die aantallen. Blijft een niche product. Dat had Apple niet voor ogen lijkt me toen ze de Watch bedachten.

  9. Zooooo geen geld voor haha helaas

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.