Reacties voor: Tim Cook: ‘Apple Watch-verkoop is verdubbeld sinds vorig jaar’

De verkoop van de Apple Watch is in een jaar tijd verdubbeld, zo vertelde Tim Cook. Ook de verkoop van AirPods en Beats loopt erg goed.

Reacties: 7 reacties

  1. Ik heb een probleem met mijn Apple watch. Maar kon het juiste forum niet vinden dus doe het hier.

    Mijn Apple watch doet het niet meer, alleen als ik hem op mijn oplader leg dan brand het Apple logo maar na een paar seconden valt de logo weg. Als de logo weg valt word hij rood.

    Iemand enig idee hoe het kan, en hoe ik het op kan lossen? Ik heb al geprobeerd hem opnieuw op te starten als hij aan de oplader ligt maar dan gebeurt er nog steeds niks.

    Gr, Sven

  2. @Sven: ik zou gewoon een afspraak maken bij de Genius bar. Zij zullen hem opsturen naar repair center. Wellicht is het je batterij. Welke versie heb je?

  3. @Sven: zelfde gehad, probeer hem is te ontkoppelen in de app op je iPhone, en dan op te starten…

    dat lukte bij mij

  4. Ik zal mijn 2 of 3 maanden oude apple watch 2 ook maar even verkopen, is weer goed voor de 2de hands doorverkoop 😛

    Vanavond ofzo maar eens op marktplaats of tweakers pricewatch gooien.

  5. Dat zijn hopelijk goede berichten voor de door ontwikkelingen van het horloge. Gisteren toevallig de 38mm en 42mm bekeken. Maar de 38mm is wel HEEL erg klein. De gaer S3 vind ik een beter en stijlvoller horloge, hoop toch dat ze iets meer die kant op gaan.

  6. Ik vind de Apple watch een ondergewaardeerd product. Dat komt ook omdat je er in NL bijvoorbeeld nog niet mee kan betalen. De Home-App staat nog in de kinderschoenen, anders was het al je maatje geweest. Netatmo is er goed op ingesprongen en ben daar tevreden over.

    Een cursus ‘omgaan met de Apple watch’ is in deze fase dan ook geen luxe.

  7. Ik vind hem nog steeds oerlelijk! En ben echte Apple fan…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.