Reacties voor: Apple Watch-verkoop in juni ‘gekelderd’

Gaat het slecht met de Apple Watch? Volgens een onderzoeksbureau werd de Watch in juni veel minder verkocht, maar dat zegt wellicht ook iets over de verkoop in april.
Lees het complete artikel → Apple Watch-verkoop in juni ‘gekelderd’
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 61 reacties

  1. Met 10000 per dag hebben ze niks te klagen

  2. Origineel geplaatst door NaviPhone
    Met 10000 per dag hebben ze niks te klagen

    Denk wel degelijk dat er te ‘klagen’ valt. Dalende cijfers wil niemand zien en worden ook niet geduld door management van (met name Amerikaanse) bedrijven. Meer en nog meer is het devies. Da’s gewoon marketing. Nogmaals, ik kijk er niet van op als de watch geen verwacht succes wordt. Het is een leuk gadget, maar wat is de wezenlijk toegevoegde waarde van het (m.i. veel te prijzige) ding?

  3. Ja niet alles wat Apple maakt is goud waard. In mijn ogen ook geen toegevoegde waarden. Nou maar wel snel over op anders nieuws gauw vergeten dit.

  4. Was te verwachten dat het zou dalen na een flitsende start. Ik zie er wel potentie in en ben al aan t sparen voor de tweede versie die hopelijk ergens volgend jaar komt.

  5. Origineel geplaatst door Gerard
    Ja niet alles wat Apple maakt is goud waard. In mijn ogen ook geen toegevoegde waarden. Nou maar wel snel over op anders nieuws gauw vergeten dit.

    Vergeten? Nee hoor! Waarom? Ik zit nog met smart te wachten tot ie hier in NL uitkomt. Ik zie er wel degelijk de toegevoegde waarde van in.

  6. Apple watch heeft pas toegevoegde waarde als de accu minimaal een dag of 4 meegaat.

  7. Dat ding is ook gewoon te duur, pure luxe meer niet. Een revolutie, zoals de iPod en iPhone is het zeker niet.

  8. @Marc: het is maar wat je luxe noemt. Ik vindt het een overrated gadget, maar ik heb er nog niet mee gespeeld, ik houd een slag om de arm.

  9. @Gerard: wat een onzin. Zeker niet vergeten. Het is een heerlijk stukje techniek.

  10. Vind het wel grappig dat nu de verkoopdatum dichterbij komt, alle prijzen op marktplaats steeds lager worden. Vooral die sukkels die dachten er nog ff 800- 900 euro voor te vangen voor een sport.

  11. leuk om te lezen weer, al die negatieve reacties van mensen die de Apple Watch NIET hebben, ze roepen het hardst.

    4 weken onderweg met horloge en ja, nu al onmisbaar!!

    PS
    Kleine nuance, net zoals de iPhone en iPad want die had ook helemaal niemand nodig 😉

  12. Ik heb m nu 2 weken, en ik moet zeggen dat het inderdaad niet heel veel biedt. Voor de notificaties is het makkelijk en de activity meter werkt prima, maar totdat er interessantere apps komen is het geen echte must. Het is een mooi klokje en de versie van 450€ is nog net te billijken, maar 1200€ is echt niet recht te praten. Ik denk ook dat dit binnen een paar jaar een zorgen kindje gaat worden,.

  13. Ik was eind mei op vakantie in New York en ben op 5th avenue en Grand Central Station langs geweest voor de Apple Watch en ze hadden hem nergens op voorraad.

    Ik kreeg te horen dat ze begin juli pas weer werden uitgeleverd, een hoop teleurgestelde gezichten gezien toen ik daar rond liep.

  14. Geweldig apparaat, prijs is gewoonweg asociaal ! Instapprijs van 200 Euro zou veel mensen over de streep trekken. Ik koop veel van Apple, maar de Watch is zelfs mij ‘in verhouding’ te duur.

  15. Ik heb er nu één sinds een paar weken en ben er nog steeds erg blij mee. Duur? Ja, best wel, maar ook een leuke kans om ‘s een nieuwe Apple gadget te testen en ik heb er best veel plezier van

  16. Donderdag na Hamburg! Eindelijk een AW halen

  17. Origineel geplaatst door avhal
    Apple watch heeft pas toegevoegde waarde als de accu minimaal een dag of 4 meegaat.

    Hahahahaaaaaaaaa, jij bent grappig.
    Dus je mobiele telefoon heeft pas toegevoegde waarde wanneer deze minimaal 4 dagen met z’n accu kan doen.
    Wat een onzin zeg.
    Ik heb de watch en hij bevalt me uitstekend, de accu gaat minimaal (!!) 2 dagen mee.
    En wat is in godesnaam de moeite om hem, wanneer je hem afdoet voor je naar bed gaat, gewoon op de lader te leggen?
    Supersimpel en geen enkele moeite, je denkt er niet eens bij na.

    bijdeweg: ‘vroeger’ was men super tevreden met een horloge welke je elke dag moest opwinden; en dat alles mèt toegevoegde waarde!

  18. Off topic mijn calorieën verbruik en beweging is behoorlijk toegenomen sinds mijn Apple Watch. Ik ben dan ook the lord of the rings geworden haha

  19. Ik heb sinds een paar weken een Apple Watch en wil echt niet mee zonder.
    Ik gebruik hem voornamelijk tijdens het sporten, vind het o.a. wel leuk om uitgedaagd te worden en extra medailles te scoren.
    Tevens ideaal verleng stuk van mijn iPhone om even snel te kijken wat er binnen komt er daar wel of niet op te reageren etc

  20. @Rene: Geweldig apparaat zeker. Prijs is hoog ja. Maar als je ziet wat een pebble time kost naar mijn mening niet overdreven.
    Daarnaast zijn er ook zat mensen die het willen kopen, maar ook veel mensen die het door de prijs nog niet zullen kopen.

    Bij de eerste iPad stond ook niet gelijk iedereen in de rij.

  21. @Rene: Zelfs voor jou is hij te duur ?…..
    Wouw….

  22. iCulture neemt berichten weer klakkeloos over van discutabele sites als Cult of Mac. Het artikel lijkt wel geschreven door het reclamebureau van Samsung.

    Het is onzin om verkoopcijfers van nu te vergelijken met launch day, tenzij je dit afzet tegen de lancering van de eerste iPhone of iPad.

    Ook de cijfers van de zomer zijn doorgaans geen graadmeter voor het succes van een product.

    Een betere titel was geweest: “Apple als eerste succesvol met smartwatches”, met in het verhaal de rekensom: 20.000 Apple Watches per dag betekent 7 miljoen exemplaren verkocht in het eerste jaar. Bij een gemiddelde verkoopprijs van 500 euro is dat 3,5 miljard euro omzet (volgens mij is dat meer dan bij de iPad).

    Tip voor een echte degelijke nieuwsbron: AppleInsider.

  23. Origineel geplaatst door avhal
    Apple watch heeft pas toegevoegde waarde als de accu minimaal een dag of 4 meegaat.

    Hahahahaaaaaaaaa, jij bent grappig.
    Dus je mobiele telefoon heeft pas toegevoegde waarde wanneer deze minimaal 4 dagen met z’n accu kan doen.
    Wat een onzin zeg.
    Ik heb de watch en hij bevalt me uitstekend, de accu gaat minimaal (!!) 2 dagen mee.
    En wat is in godesnaam de moeite om hem, wanneer je hem afdoet voor je naar bed gaat, gewoon op de lader te leggen?
    Supersimpel en geen enkele moeite, je denkt er niet eens bij na.

    bijdeweg: ‘vroeger’ was men super tevreden met een horloge welke je elke dag moest opwinden; en dat alles mèt toegevoegde waarde!

  24. Het zit hem niet in de prijs, noch de functies, het zit hem in het feit dat het een kledingstuk is, een (kleding)accessoire om precies te zijn en dat is een wezenlijk verschil met iets dat echt los staat van het lichaam zoals een smartphone, tablet of Laptop, een fiets, of een hond van mijn part; ook mode(gevoelig) maar veel meer losstaand van het (geklede) lichaam. Een smartphone, tablet en laptop kan je wegstoppen, een fiets parkeer je, en je hond laat je thuis als je er niet mee gezien kan of wil worden, aar een horloge is een dominant aanwezig kledingstuk dat ook nog eens veel aandacht vraagt en trekt en goed zichtbaar is, en dat is een wezenlijk verschil. Tenzij je met bepaalde gezondheidsproblematiek kampt lijkt het me helemaal niet handig om via een horloge voortdurend naar een groter apparaat te moeten worden gestuurd voor “het echte werk”. Handig zal een Apple-Watch zeker zijn, maar niet voor de aantallen voor wie een smartphone etc. handig is. Ik denk dat Apple dat ook wel weet maar niet achter kon blijven bij concurrenten die de zelfde “fout” maakten. Op den duur zal het wel redelijk ingeburgerd raken, als die meer kan, als er meer en makkelijk te verwisselen omkastingen zijn (een ander bandje om kunnen doen is NIET genoeg) en super robuust is, maar dan nog blijft het “persen”. En ik ben er niet rauwig om. Nu al staren mensen zich blind op hun smartphone; massa’s mensen die nog makkelijker (dwangmatiger) om de haverklap naar de smartwatch blikken zou me bloednerveus maken.

  25. ‘Prijselasticiteit’ (hoeveel van product X verkoop ik bij prijs X). Als Apple zich daar nog eens over gaat buigen, dan wordt het misschien nog wel eens wat met de watch…

  26. Zal binnenkort wel een prijsverlaging komen dan. Dat was met eerste ipad en iphone ook.

  27. Je betaald er een hoofdprijs maar je kan er bijna niks mee( -accu. -water)

    Lijkt wel op een Samsung product 😜

  28. Het is ook een lelijk ding. Valt mij zwaar tegen. En nu de 8.4 apple music flop.. Lekker bezig apple!

  29. Tis al veel gezegd, maar alles op een rijtje:- horloges hoeven normaliter niet iedere dag opgeladen te worden want het batterijtje gaat normaal gewoon minimaal 1 jaar en in veel meer gevallen zelfs jaren mee.- het gaat om technologie hier en dus kun je stellen dat het horloge na 2 jaar aan vervanging toe is. Accu zal dan in elk geval niet veel meer presteren dus die moet vervangen worden. En in tegenstelling tot stijlvolle horloges kun je met de Apple watch eigenlijk nú al niet voor de dag komen. Tis gewoon een lelijk lomp gedrocht. Is natuurlijk een kwestie van smaak, maar reken maar dat over 2 jaar de smartwatches er veel eleganter zullen uitzien met een veel betere batteriduur dan nu.- de toegevoegde waarde van de apple watch is bijzonder klein. Leuk dat je notificaties op zo’n klein schermpje krijgt, maar zodra je ook maar iets ermee wil doen kun je beter je iphone pakken.- verder kun je weinig zonder iphone. In tegenstelling tot een fatsoendelijk tech horloge zoals bijv bij garmin heb je altijd je iphone nodig voor bijv het bepalen van locatie. Gemiste kans natuurlijk. Sowieso is die harde koppeling een lachertje.- over gemiste kansen gesproken: waar is de innovatie? Die is er niet.- en dan de prijs… Voor dat geld heb je hele degelijke merk horloges die er een héél stuk eleganter uitzien én die níet vervangen hoeven te worden na twee jaar omdat ze dan niet meer van de tijd zouden zijnIk ben (neig langzaam meer naar was) een Apple fan. Kun je nagaan wat de meer objectieve mens van dit horloge vindt. En dat zie je (gelukkig (want wellicht dat apple hier toch lering uit kan trekken)) in de verkoopcijfers. Want je kunt er lyrisch over zijn, maar apple had echt wel hogere cijfers verwacht. Anyways, time will tell…

    Origineel geplaatst door Biggy
    leuk om te lezen weer, al die negatieve reacties van mensen die de Apple Watch NIET hebben, ze roepen het hardst.

    4 weken onderweg met horloge en ja, nu al onmisbaar!!

    PS
    Kleine nuance, net zoals de iPhone en iPad want die had ook helemaal niemand nodig 😉

    Je vergelijkt Apples met peren. De iphone wás een revolutie en wel om de voltende redenen:
    – het totaalpakket was subliem uitgevoerd
    – het werkte zeer intuitief
    – internet op mobiele telefoons was daarvoor gewoon een ramp (misschien heb je daar geen ervaringen mee, maar laat mij je vertellen dat dat wappen verschrikkelijk was
    – touchscreen maakte alles véél toegankelijker/gemakkelijker
    – het gemak van een ipod op je
    Iphone. Muziek afspelen op telefoons was vroeger echt een heel stuk anders dan met de iphone

  30. Was te verwachten. Ik voorspel dat er tussen dit en 5 jaar geen sprake meer is in dit soort van simpele gadgets. Maar ik kan mij natuurlijk ook vergissen.

  31. Sorry, maar dit is toch gewoon weer non-nieuws, click-bait van de zoveelste die de verdoemenis van Apple voorspelt? *Natuurlijk* zakken de verkopen in nadat de “early adopters” hun Apple watch hebben gehaald! Ik voorspel een lichte piek rondom de volgende internationale lanceerdatum, en een grotere piek zo rond november, december. En het volgende doemverhaal in januari, dat de verkopen nu toch wel weer erg tegenvallen, “in vergelijking tot eind 2015”.

  32. Ik heb een smartwatch gehad en vond het aan begin grappig, uiteindelijk vond ik er niks meer aan en gebruikte njet meer.

    Je moet uiteindelijk toch je telefoon steeds pakken bijna, het nut zie ik er niet van in

  33. Origineel geplaatst door Rene
    Geweldig apparaat, prijs is gewoonweg asociaal ! Instapprijs van 200 Euro zou veel mensen over de streep trekken. Ik koop veel van Apple, maar de Watch is zelfs mij ‘in verhouding’ te duur.

    Hij is helemaal niet duur. Een beetje sporthorloge van garmin, tomtom of suunto kost ook tussen de 250 en 350. En die kunnen een heel stuk minder dan de applewatch.

  34. Ik heb de AW (42mm sport SG) sinds een dag na release via Duitsland.

    Ik ben een echte Apple fan met een MacBook Air, iPad, iPhone 6+ en alle netwerk apparatuur van Apple. Hoewel de AW een leuke gadget is, is het wel het eerste Apple product wat ik nog best zou kunnen missen. Ik draag de AW elke dag, maar meer dan binnenkomende berichtjes kijken doe ik er eigenlijk niet mee. Er zijn nog nauwelijks interessante apps en wat er is werkt echt te traag in vergelijking met de iPhone, dus pak ik die.

    Vanaf de herfst verwacht ik meer, met WatchOS 2.0. Maar onmisbaar zoals mijn iPhone zal de AW voor mij niet snel zijn.

  35. Heb een space grey sport in engeland gehaald. Tot nu toe intens tevreden. Batterij is goed alleen de apps kondeb wat sneller maarja dat komt in watchOs2.

    Waarschijnlijk ga ik nog upgraden naar een stainless steel. Puur omdat ik ook een mooie horloge wil!

    Voor een eerste smartwatch van Apple vind ik het een geweldig succes. Dat de verkopen nu dalen tot de normale verkoop is te begrijpen.

  36. Voor de gewone consument is het niks er wordt het niks.
    Heb ook alles van Apple maar ik zie hier echt totaal geen meerwaarde in!
    Een telefoon heeft en wil iedereen.
    Een horloge heeft iedereen al dus waarom dan zo 1 erbij die je dan ook nog elke avond op moet laden anders heb je er nog niks aan!

    En alleen de fanatiekelingen hier blijven hem verdedigen!

  37. Nou ik heb er eentje en ik lever hem echt niet meer in. En als hij kapot gaat koop ik een nieuwe.

    De besturing is wel behoorlijk intuïtief. Werkt prima.

    Wat hij kan doet hij goed, maar ik kijk wel uit naar watchOS 2 zodat Strava meer kan met de sensoren.

    Verder vind iedereen die hem tot nu toe gezien heeft hem veel veel mooier dan ze hadden verwacht en valt hij totaal niet op. Het is geen groot horloge, gewoon subtiel en mooi afgewerkt.

  38. Tja… Er zijn globaal gezien drie voorwaarden om een product goed te kunnen verkopen:

    – het moet mooi zijn
    – het moet nuttig zijn
    – het moet leverbaar zijn

    Op al deze drie punten scoort Apple slecht. Natuurlijk is de Watch mooi afgewerkt, maar het blijft een groot vierkant blok om je pols dat er niet vernieuwend uitziet.

    Het nut is ook nauwelijks bewezen. Tja…notificaties…nou aardig hoor. Je moet toch steeds je iPhone hebben om de berichten echt goed te lezen. Echt belangwekkende functies, zoals medische en belangrijke gezondheidsfuncties zitten er nog niet in. En verder heb ik het idee dat ik alles wat ik wil ruimschoots met mijn iPhone 6 Plus kan.

    Leverbaar….? Het is een drama! Hoe krijgen ze het voor elkaar om een product waar zó lang op gewacht is zo dramatisch slecht uit te rollen. Wie is er verantwoordelijk voor de supply chain bij Apple dat het maanden moet duren voordat het in de meeste landen leverbaar is.

    En dan…deze fors dalende cijfers zijn voor Amerika, waar de Watch wél verkrijgbaar is. 10.000 Watches per dag verkopen lijkt niet slecht, maar voor een nieuw product op een bevolking van 320 miljoen mensen vind ik het erg mager!

  39. Tja de iPhone en iPad zijn niet goedkoop maar hebben nog wel een concurrentiële prijs met andere toppers van hun concurrenten. Helaas is het met de watch niet zo en is deze dubbel zo duur. Daarbij komt nog dat je het altijd als een verlengstuk van je iPhone moet zien en dan kost het je voor de 42 mm sport geen 449 euro maar met een iPhone 6 16 gb wel 1148 euro terwijl er goedkopere maar daarom niet minderwaardige alternatieven zijn . Had Apple deze watch gelanceerd aan een redelijke prijs vanaf 199 euro en eventueel acties gehouden met nog een extra korting bij aankoop combi iPhone applewatch dan hadden ze een omgekeerd effect kunnen krijgen door misschien extra veel potentiële kopers uit het Android of Windows kamp weg te snoepen want vele mensen zijn nu immers op zoek naar een topdeal. Zo heeft lg bij de G3 een periode de g watch r gratis bijgegeven en is hun verkoop toen tien keer toegenomen.

  40. ls de grafiektekening klopt is de verkoop in Amerika eind juni al flink ónder de 10.000 gezakt. Als de lijn zich op dezelfde manier zou voortzetten stopt de verkoop half juli…!
    Je mag verwachten dat het zich stabiliseert, maar dat zal dan hooguit op een 2000 of 3000 per dag zijn en dan zou de grafieklijn al op een wonderbaarlijke manier omgebogen moeten worden. Het is erg moeilijk te begrijpen, want ook Amerikanen krijgen (denk ik!) vakantiegeld. De economie trekt daar flink aan. En de verkoop van de Apple Watch daalt dramatisch. Niet te verklaren. Hopelijk zorgt Apple Watch OS2 voor een verbetering en anders zit er niets anders op dan een flinke prijsverlaging of een verrassend nieuw model met belangrijke uitbreiding van functies en nieuwe sensoren.

  41. @Piet: ja Piet, ben het helemaal met je eens. Ik heb zelfs een blauw bandje erbij gekocht om hem meer te laten opvallen :). Ook met de space grey een prima match overigens.

  42. Dat is toch logisch? Ze hebben allemaal pre orders vastgehouden en op een gegeven moment hele stapels tegelijk verzonden. Dan krijg je een piek in aantallen in een maand. Nu ze beter leverbaar zijn gaat het dagelijks ipv 1x per week, maand verzonden worden.

  43. Origineel geplaatst door avhal
    Apple Watch heeft pas toegevoegde waarde als de accu minimaal een dag of 4 meegaat.

    Waarom moet hij 4 dagen mee gaan dan? Je telefoon gaat toch ook geen 4 dagen mee? S’nachts opladen is toch geen enkel punt? Het grootste deel van de mensen slaapt niet met een horloge om.

    En kijk eens naar de echte mechanische horloge’s. Die gaan zonder beweging of hand opwinden niet langer dan 2 dagen mee.

  44. Ik zei het al bij de eerste aankondigingen, een horloge wat alleen kan werken met een ander device erbij gaat hem niet worden.

  45. Heb een Apple Watch (sport) sinds de release al, en moet eerlijk toegeven dat ik hem al niet eens meer draag.

    Het is leuk om de eerste weken mee te spelen, maar het gebruiksgemak laat te wensen over, en de absolute killer app ontbreekt nog.

  46. Origineel geplaatst door Akoni2011
    Ik zei het al bij de eerste aankondigingen, een horloge wat alleen kan werken met een ander device erbij gaat hem niet worden.

    Het leven van een profeet en orakel is niet makkelijk. Niemand luistert nog naar hen. Heel triest.

  47. Origineel geplaatst door iphone_user:

    En kijk eens naar de echte mechanische horloge’s. Die gaan zonder beweging of hand opwinden niet langer dan 2 dagen mee.

    Tsjonge jonge, in appels met peren vergelijken is dit wel de overtreffende trap. Zoiets als een Tesla met een T-Ford vergelijken, maar dan erger.

    De ontwikkeling van horloges heeft niet stilgestaan sinds de ‘echte mechanische horloges’ hoor. Er zijn echt veel betrouwbaardere, nauwkeurigere en veelzijdigere electronische horloges bijgekomen sinds de 16e eeuw (!), maar misschien is dat je even ontgaan 😛

    Zoals hierboven al aangegeven door EOTB doen die makkelijk jaren met één batterij…

    @timosha: 😂😂😂

  48. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  49. De bashers zijn weer in full force. Zelf geen AW hebben, maar ondertussen precies weten waarom het ding “faalt”. Negatieve berichten over Apple zorgen automatisch voor extra clicks, dus die moet je per definitie met een aantal korrels zout nemen. De AW is verre van een mislukking, maar zo een bericht genereert geen traffic naar de site, dus geen extra bezoekers, dus geen advertentie-inkomsten etc.

  50. Origineel geplaatst door MLVC
    De bashers zijn weer in full force.

    Zo is het. Dit soort artikels lokt de gepatenteerde Apple bashers, gefrustreerde fAndroids, verzuurde bijbelexegeten en andere übernegativo’s uit hun hol. Voldoende traffic en reacties gegarandeerd.

  51. Apple Insider duidt dit nieuws heel anders: “Apple Watch ‘collapsing sales’ report actually shows Apple is crushing smartwatch sector.”

    Hamvraag is natuurlijk: wie is de bron, wat zijn hun belangen en hoe betrouwbaar is deze? Op zijn minst discutabel aangezien we geen officiële verkoopcijfers kennen.

  52. Ik zie de Apple Watch primair als horloge. Al het extra’s dat hij kan is een leuke bijkomstigheid. Hij moet er wel mooi uitzien, dus het wordt dan sowieso de roestvrij stalen variant, aangezien de Sport er niet representatief uitziet.

    Is dat dan te veel geld? Dat moet iedereen voor zichzelf maar bepalen. Het horloge wat ik nu om heb heeft rond de 400 euro gekost en laat de tijd zien en (vind ik) is mooi. De Apple Watch laat ook de tijd zien, is mooi (vind ik) en kan nog veel meer. Perfect toch.

    Het is een beetje zielig om te hopen dat het een flop wordt, omdat jij het te duur, niet mooi of nutteloos vindt.

  53. Ik wacht op de 2’e editie eer de eerste hier te koop is, is deze al gedateerd.

  54. Ik heb ze vrijwel allemaal al gezien en/of omgehad omdat ik ze in het buitenland had gehaald en hier had aangeboden.Vele kopers maakten de dozen bij mij open en zodanig kon ik ze allemaal zien. Zelf vind ik de link bracelet de mooiste en meest luxe maar vind het idd allemaal een beetje overprijst. Voor mezelf de Sport 42mm Space Grey voor 1 dag gedragen maar daarna toch verkocht….voelde op één of ander manier toch niet aan als mijn ding en een meerwaarde aan mijn dagelijkse activiteiten. Maar eerlijk is eerlijk, tegenwoordig betaal je snel al meer dan €500 voor een horloge dat alleen masr de tijd aangeeft en de apple watch kan heel wat meer dan alleen de tijd aangeven.Wie weet neem ik wel de apple watch 2 maar hopelijk komen ze dan wel met minimaal 45mm en dan ook in een ronde formaat.

  55. @damys4: succes. Je weet niet wat je mist 🙂

  56. @Ed: Mijn Tag Heuer voldoet nog prima en zolang ik de AW niet heb weet ik ook niet wat ik mis…. Gen2 wacht ik op 😜

  57. Origineel geplaatst door avhal
    Apple watch heeft pas toegevoegde waarde als de accu minimaal een dag of 4 meegaat.

    Bullshit. Elke avond gewoon op de oplader leggen op je nachtkastje, is nog minder werk dan je iphone inpluggen wat je ook elke avond doet.

    En het werkt echt geweldig goed. Ik zou al bijna niet meer zonder willen.

  58. Origineel geplaatst door Piet
    Nou ik heb er eentje en ik lever hem echt niet meer in. En als hij kapot gaat koop ik een nieuwe.
    De besturing is wel behoorlijk intuïtief. Werkt prima.
    Wat hij kan doet hij goed, maar ik kijk wel uit naar watchOS 2 zodat Strava meer kan met de sensoren.
    Verder vind iedereen die hem tot nu toe gezien heeft hem veel veel mooier dan ze hadden verwacht en valt hij totaal niet op. Het is geen groot horloge, gewoon subtiel en mooi afgewerkt.

    Dit vind en merk ik idd ook.

  59. Origineel geplaatst door timosha
    Het leven van een profeet en orakel is niet makkelijk. Niemand luistert nog naar hen. Heel triest.

    😂 Je hebt helemaal gelijk : zo treurig die mensen die vertellen dat ze het ‘al vanaf dag 1 gezegd hebben’. Ja, die hebben natuurlijk de wijsheid in pacht.

  60. Deels begrijp ik de daling wel.
    Ik was heel gretig om er een te kopen, maar duurt zo lang voor het in NL normaal verkrijgbaar is.
    Dat ik nu afhaak om de reden dat Apple al zeer snel bezig os met versie 2.
    En ik nog niet het gevoel heb dat NL er veel aan heeft. Zorg eerst maar eens voor een ApplePay in NL. Dan wordt het wat beter om een watch te kopen.

  61. Allemaal leuk en aardig deze cijfers en ik kan me voorstellen dat na de groep Innovators en Early Adaptors de verkoop een beetje (boel) inzakt. Echter deze cijfers zeggen mij niet zoveel.
    Ik zou wel willen weten hoe deze verkoopaantallen zich verhouden tot andere smartwatches en andere horloges in het algemeen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.