Reacties voor: Apple Watch heeft verborgen Lightning-poort

De huidige testexemplaren van de Apple Watch hebben een verborgen Lightning-poort achter de aansluiting van het horlogebandje.
Lees het complete artikel → Apple Watch heeft verborgen Lightning-poort

Reacties: 16 reacties

  1. Als er geen lightning poort is, hoe gaan we dan onze apps debuggen op het apparaat zelf? Daar ben ik wel benieuwd naar.

  2. Gewoon via je Iphone(verbinding). Toch?

  3. Nogal een misleidende titel als het niet de winkelversie betreft, iCulture.

  4. @Oude sok: maar die zal het ook hebben, tenminste zo leggen ze het uit

  5. @justin w: Nee, lees het nog maat eens

  6. Is er dan voor de “winkelversie” niets bekend over een andere (Lightning) poort om hem bijvoorbeeld me iTunes te kunnen updaten??

    Dit gerucht riep eigenlijk pas deze vraag bij mij op. Ik ben er eigenlijk altijd vanuit gegaan dat er een of andere aansluiting op de Apple Watch zou zitten.

  7. Lijkt me ook dat er een poort of iets is, hoe wil je anders een update doen van het OS, dat zeker in het begin vaak zal voor komen.

  8. @Dave: OTA?

    Dat soort dingen zijn zonder kabel nog wel te doen, maar wireless debugging hebben we nog (steeds) niet.

  9. Debugging via een AppleWatch emulator op je PC/Mac…?

  10. Maar hoe zit het nou eigenlijk met de muziek? Of gaat dit allemaal via de aparte Watch App voor de iPhone? Ik ben sowieso best wel benieuwd naar de opslag, en welke mogelijkheden er zijn! Ik ga hem zeker kopen! =D

  11. Origineel geplaatst door AppleLion: Maar hoe zit het nou eigenlijk met de muziek? Of gaat dit allemaal via de aparte Watch App voor de iPhone?

    Ik denk dat de Apple Watch zelfstandig muziek zal kunnen afspelen. Hij heeft interne opslag waar MP3’s (of bijvoorbeeld Spotify offline nummers) op kunnen staan, bezit Bluetooth dus je kunt er gemakkelijk een BT-koptelefoontje mee connecten. Met een muziekapp heb je dan niet een externe iPhone nodig lijkt me.

  12. Vroeg me al af wat de levensduur van de 1e generatie Apple Watch zou zijn. Maar inderdaad door het toepassen van slimme bandjes zou hij gemakkelijk uit te breiden zijn zonder de watch zelf te moeten vervangen. Denk dat extra sensoren gemakkelijk in een bandje geplaatst kunnen worden en bijvoorbeeld draadloos via bluetooth met de watch kunnen communiceren. Hierdoor zou de Apple Watch veel langer mee kunnen gaan dan ik in eerste instantie had verwacht…

  13. Zou er eigenlijk ook een versie voor linkshandige mensen komen?

  14. Origineel geplaatst door Niek
    Zou er eigenlijk ook een versie voor linkshandige mensen komen?

    volgensmij hebben ze dat in de keynote toegelicht. Je kan hem op een linkshandige modus zetten alleen zit dan wel je digital crown wat lager.

  15. @Niek: daarover is in het begin al gezegd dat je ‘m dan “ondersteboven” kunt dragen. Dus Digital Crown onder en de knop erboven.

  16. Die slimme bandjes doet pebble overigens wel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.