Reacties voor: Apple Watch bevat nog steeds verborgen diagnostische poort

De Apple Watch-modellen die momenteel staan uitgestald in de Apple Stores, hebben nog steeds een diagnostische poort bij de aansluiting van het polsbandje.

Reacties: 12 reacties

  1. Iemand dan al software gemaakt om de poort uit te lezen ??

  2. Wat ziet de Apple Watch er goedkoop uit op deze foto’s!!

  3. @Redondo: Komt denk ik vooral door de kwaliteit van de foto’s en het feit dat je het lelijkste stuk van die watch ziet

  4. Tikkie nerveus bij het maken van de pics?
    No pictures!

  5. Of dit zorgt ervoor dat je alleen de bandjes Apple kunt gebruiken… Zie ook

  6. Misschien dat je hem daarmee op die AppleBeats kan aansluiten.
    Scheelt weer bluetooth/geluidskwaliteit/gehoorapparaat
    (met adapter van €250 😉

  7. Origineel geplaatst door Rik
    Of dit zorgt ervoor dat je alleen de bandjes Apple kunt gebruiken… Zie ook

    @Rik ik zie het echt zomaar gebeuren! Zou weer echt een meesterlijke zet zijn van Apple! Respect als ze dit op een ingenieuze manier hebben ingebakken! Iedereen op het verkeerde been! De Apple Watch een succes en bandjes een cashcow voor Apple.

  8. 3rd party straps worden toegelaten dit is voor de genius bar

  9. Nou, ik heb de Apple watch gisteren om m’n pols mogen hebben. Werkelijk heerlijk! Licht qua gewicht, fijne bandjes, ziet er heel strak uit.
    Ben zelf een enorme horloge liefhebber van mooie horloges, in het begin heel sceptisch over de Apple watch, maar ziet er gewoon goed uit om je pols!

  10. Deze poort is ook een bewijs denk ik dat de  watch in de toekomst mee kan draaien en niet na een jaar oud is en je moet veranderen om bij te blijven.

  11. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  12. Interessant! Ik hoop op werkelijk belangwekkende medische meetresultaten zoals bloeddruk, bloedzuurstofgehalte en bloedsuikergehalte. Als dát komt wordt de Apple Watch pas écht onmisbaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.