Reacties voor: ‘Apple Watch vanaf maart te koop’

De Apple Watch komt in maart 2015 op de markt, zegt een bekende analist. De 12-inch MacBook Air komt ook in het eerste kwartaal.
Lees het complete artikel → ‘Apple Watch vanaf maart te koop’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Nog steeds niet warm voor te krijgen…..

  2. Waarom is het altijd als er een gerucht is dat jullie in de titel laten lijken alsof dat ook zo is?

  3. Deze ga ik zeker kopen en wordt mijn 1e MB
    Hoop wel dat het verlichte  logo blijft
    Het is kicken als je dat waar dan ook ziet.

  4. Watch ga ik zeker niet kopen, als ik zie dat de batterij het geen ganse dag uithoudt. Hou het voorlopig wel bij mijn pebble!

  5. Watch ga ik zeker niet kopen, de Macbook zit ik wel op te wachten. Aangezien ik windows echt helemaal zat ben wil ik graag over op OS-X.
    Zou het erg wennen zijn denken jullie?

  6. Origineel geplaatst door Loyd: Watch ga ik zeker niet kopen, de Macbook zit ik wel op te wachten. Aangezien ik windows echt helemaal zat ben wil ik graag over op OS-X.
    Zou het erg wennen zijn denken jullie?

    Paar dagen en dan wil je nooit meer anders 😉

  7. @Loyd: Ik ben 6 jaar geleden overgestapt van Windows naar OSX. Was zeker wel even wennen maar OSX zit logisch in elkaar dus je vind snel je weg. Met de touchpad vind ik het overigens makkelijker werken dan met de muis.

    Heb geen moment spijt gehad. Nooit geen vastlopend of traag werkend systeem meer gehad hooguit een keer een programma dat vast loopt. Programma opnieuw starten en klaar. Zegen vind ik ook geen Elle lange installatie procedures. Meeste apps installeer je via copy en paste of uit de app store.

  8. Overstappen naar osx is in het begin er wennen omdat alles zo makkelijk werkt na een week wil je nooit meer wat anders

  9. @Loyd: Ben drie jaar geleden overgestapt van Windows naar OS X op een MacBook Pro Retina. Ik zou nooit meer terug willen, het is simpelweg logischer, sneller en mooier. Onthoud wel dat je geen OS X neemt voor games, die zijn er namelijk bijna niet.

  10. @Robin: Gelukkig is dat steeds minder het geval. Steeds meer games komen ook uit voor OS X. Kijk maar in Steam, Origin, en op GOG.com

  11. @sjaakiee:

    De titel staat tussen aanhalingstekens. Dat wil zeggen, een quote.

  12. Iedere dag is het een verademing als ik op mijn macbook pro werk. Het maakt het gewoon een plezier:)

  13. Ook 7 jaar geleden overgestapt en altijd tevreden, tot iOS8 en Yosemite op de markt kwam 🙁

  14. Origineel geplaatst door Spx: Ook 7 jaar geleden overgestapt en altijd tevreden, tot iOS8 en Yosemite op de markt kwam 🙁

    En nu niet tevreden omdat?

  15. Ik wil de grote Steel variant hebben ik heb er al 550€ al klaar liggen. Of kan iemand me al wat duidelijkheid geven wat ze gaan kosten.

    Ik weet namelijk zelf ongeveer dat de Sport Editie 350€ ongeveer gaat kosten. De Steel variant rond de 500€ gaat zitten. En over de goude variant durf niet over te praten van wat het gaat kosten. (kugh 5000€)

    En is het al mogelijk om bij de apple stores een pre-order te maken?

  16. Dat ‘doorgaans betrouwbaar’ mogen jullie wel weglaten inmiddels… Lees voor de grap eens de regelmatig terugkerende Rumor Roundup blogs van Chris Rawson op tuaw.com. Erg leuk en dan zie je dat Kuo het maar zelden juist heeft.

  17. Origineel geplaatst door Dinesh
    Ik wil de grote Steel variant hebben ik heb er al 550€ al klaar liggen. Of kan iemand me al wat duidelijkheid geven wat ze gaan kosten.
    Ik weet namelijk zelf ongeveer dat de Sport Editie 350€ ongeveer gaat kosten. De Steel variant rond de 500€ gaat zitten. En over de goude variant durf niet over te praten van wat het gaat kosten. (kugh 5000€)
    En is het al mogelijk om bij de apple stores een pre-order te maken?

    Misschien even wachten of het wel wat is ? 😉

  18. Origineel geplaatst door Dinesh: Ik wil de grote Steel variant hebben ik heb er al 550€ al klaar liggen. Of kan iemand me al wat duidelijkheid geven wat ze gaan kosten.

    Ik weet namelijk zelf ongeveer dat de Sport Editie 350€ ongeveer gaat kosten. De Steel variant rond de 500€ gaat zitten. En over de goude variant durf niet over te praten van wat het gaat kosten. (kugh 5000€)

    En is het al mogelijk om bij de apple stores een pre-order te maken?

    Ik laat hem lopen.

    En wat die preorders betreft. Niet even zelf de moeite genomen om op de website van Apple te kijken?

  19. Met de features van yosemite is er niks mis mee maar de design tegenover Mavericks en vorige osx versies is helemaal niets.. Speels en gaar. Steve had dit nooit toegestaan.

  20. Origineel geplaatst door icultureuser1000

    Origineel geplaatst door Spx: Ook 7 jaar geleden overgestapt en altijd tevreden, tot iOS8 en Yosemite op de markt kwam

    En nu niet tevreden omdat?

    Spreek alleen voor mij natuurlijk:
    • Vervelende bugs (WiFi, wegvallende verbinding met Apple Magic Mouse, Spotlight crasht regelmatig en is dan minutenlang onbruikbaar) en merkbaar minder goede performance op oudere apparatuur dan bij Mavericks. Tegenwoordig haal je meer uit Linux en Windows (vooral Windows 8 en 10 lopen beter dan Vista en 7 op oudere systemen).
    • Het nieuwe design is nog niet helemaal af, overal kom je nog glitches en slordigheden tegen (vooral slecht contrast met tekst hier en daar).
    • Niet-Apple SSDs worden niet meer volledig ondersteund, m.a.w. voor TRIM moet je een aantal veiligheidsmechanismen uitschakelen, geïntroduceerd in Yosemite. Ga je daarmee rotzooien, kan het gebeuren dat je systeem niet meer opstart.
    • Apple heeft een reeks functies verwijderd waardoor App-Store-programma’s niet meer fatsoenlijk werken, terwijl je het daar nog het minst zou verwachten.

    Bij Yosemite merk je intussen dat Apple dezelfde koers vaart als met iOS. Releases verschijnen sneller, er komen meer fouten en slordigheden in het systeem terecht, nieuwe functies werken niet naar behoren (Spotlight) en je merkt dat ontwikkelaars niet meer goed meetrekken met al de veranderingen. Je hoort ook steeds meer geluiden op fora om een Snow Leopard-achtige versie uit te brengen om vooral de bugs en problemen op te lossen en performance te verbeteren dan nieuwe features te leveren.

  21. Origineel geplaatst door sjaakiee
    Waarom is het altijd als er een gerucht is dat jullie in de titel laten lijken alsof dat ook zo is?

    de wens is de vader van de gedachte….

  22. Vind het nog steeds zo grappig om te lezen dat mensen hun mac nooit vast loopt en perfect werkt… Ik ben al sinds os x Leopard bij Mac. Nu Yosemite (natuurlijk steeds met de toestellen mee up to date) en ik moet wel zeggen dat ik vaak rommel gehad heb. vooral op Lion en nu yosemite. Ik mis den tijd toen apple zo goed als geen verbeteringen meer kon aanbrengen op Snow Leopard.. Goeie tijden…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.