Reacties voor: Hier kun je de Apple Watch op 10 april alvast uitproberen

De Apple Watch op 10 april uitproberen? Dat kan in drie gerenommeerde winkelcentra, waarvan twee in Europa. We zetten de locaties op een rij.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Waarom staat Australië daar eigenlijk tussen? Is niet echt een grootmacht toch?

  2. Ik ben rond die tijd in Amerika, dus sowieso stap ik een Apple Store binnen om de Apple Watch eens te aanschouwen. Al ga ik (zeker de eerste uitgave) niet kopen.

  3. Zijn er meer mensen die doen waar wij Nederlanders goed in zijn? Kijken kijken niet kopen.Ben zo benieuwd maar wil ook de eerste versie niet kopen. Hoop dat ik me in kan houden.

  4. Het ziet er naar uit dat ik dus maar een trip naar Oberhausen ga maken. Enige waar ik nog steeds niet over uit ben is het horlogebandje. Aanvankelijk was mijn keuze om de schakelband te nemen maar ik vind €499,- gewoon belachelijk duur en totaal niet in verhouding ten opzichte van de prijs van het horloge zelf!

  5. @Jordy: ik neem me het elke keer voor bij een nieuwe iphone. Niet meteen de eerste lichting kopen, maar dan doe ik het toch 😉

  6. Weet iemand heel toevallig wat de prijzen in Japan worden?

  7. Prijzen vanaf €399… Weet niet wat voor rekenwonders we bij Apple werken maar als ik $349 omrekenen kom ik op €325,01 uit…

  8. @BV: Apple vermeld de BTW niet op de Amerikaanse site, dit mede omdat de BTW niet overal gelijk is in de US. Zou fijn zijn wanneer ICulture dit eens vermeldt want de reacties zijn elke keer dezelfde.

  9. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  10. Gezien de exorbitante prijzen zouden de verkoopcijfers strakjes wel eens heel erg tegen kunnen gaan vallen….

  11. Origineel geplaatst door Sarafina
    Gezien de exorbitante prijzen zouden de verkoopcijfers strakjes wel eens heel erg tegen kunnen gaan vallen….

    Het zou een mooi statement zijn als (bij wijze van protest tav de veel te hoge prijzen) vrijwel niemand de Apple watch zou kopen en ze met enorme voorraden zouden blijven zitten…

  12. @Knarf: keep on dreaming 🙂

  13. Origineel geplaatst door Sarafina
    Gezien de exorbitante prijzen zouden de verkoopcijfers strakjes wel eens heel erg tegen kunnen gaan vallen….

    In aantallen misschien wel maar ik denk dat er toch een heel healthy winst tegenover zal staan: ze boren een nieuwe productcategorie aan die ze daarvoor niet hadden… WIN!

  14. Origineel geplaatst door RTF
    Waarom staat Australië daar eigenlijk tussen? Is niet echt een grootmacht toch?

    Nee maar wel een rijk land 😉

  15. Slaapzak mee want het gaat druk worden voor de deur. Amerikaans klokkie, baanbrekende software maar een must have?

  16. @icultureuser1000: De duur van de garantie die ze bieden zegt alles over hun mening over de verwachte levensduur van hun apparaten voordat de kwaliteit afneemt. Dat is waar je een commercieel bedrijf op dient af te rekenen. Levenslange garantie = topproduct, 3 jaar garantie = Mac, 2 jaar garantie = iPhone.  Watch zal ook wel 2 jaar AppleCare krijgen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.