Reacties voor: Apple Watch heeft soms last van stroeve Digitale Kroon

De digitale kroon van de Apple Watch is soms stroef en voelt dan plakkerig aan. Apple biedt een oplossing voor de Digitale Kroon-problemen: afspoelen met water!
Lees het complete artikel → Apple Watch heeft soms last van stroeve Digitale Kroon
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 23 reacties

  1. Hier ook soms last van! Meestal even zo’n kleine ‘snap’ om hem weer draaiend te krijgen en soms idd wat stroever, een beetje als je gewrichten soms. No big deal tot nu toe, maar wel iets om in de gaten te houden.

  2. Ik ben benieuwd… Aangezien ik het artikel gelezen heb over hoe waterdicht is de apple watch. Was ik al van plan on er lekker mee te gaan douchen enzo.. Dus in die zin.. Elke ochtend maar even aan mn kroontje draaien dus. Haha

  3. Ach ja voor dat geld mag je ook niet al teveel verwachten natuurlijk…

  4. Steeds meer overtuigd dat ik over een klein jaartje voor de 2e versie ga.

  5. Ongelofelijk dat mensen hiermee akkoord gaan. Je betaald je de ziekte aan zo’n apparaat. Je mag dan aannemen dat het naar behoren werkt. Terug naar de winkel ermee! Ik ben zelf nog niet van plan om een watch te halen. Het is super onbeleefd om telkens op je horloge te kijken als je met iemand in gesprek bent 🙂

  6. Begint langzamerhand op een “maandag ochtend” product te gaan lijken met alle strubles.

    Nu weer een horloge dat spatwaterdicht is onder de kraan houden om de “kroon”te laten functioneren. Fijne oplossing!

    Voor de prijzen die er betaald moeten worden lijkt dit meer een Xenos product te worden. Prijs heeft dus steeds minder te maken met kwaliteit maar meer met de enorme verdiensten die Apple op zijn product wil.

  7. Ik voel em alweer aankomen: crown-gate 🙂

  8. Toch best wel veel problemen ik wacht wel

  9. Had enorm zin in de Apple watch maar de prijs heeft me weerhouden. Nu heb ik de Garmin vivoactive gekocht en wat deze voor 249 euro kan is verbazingwekkend met een stand-by tijd van 3 weken. Had Apple deze watch maar voor deze prijs op de markt gebracht dan hadden ze een ware topper die alle andere smartwatches zouden doen blozen qua specificaties en waterdichtheid. Tevens is hij supermooie en 100 % compatibel met iOS maar ook Android. Top dat je zo volledig vrije keuze hebt.

  10. Origineel geplaatst door elpaolo
    Ik voel em alweer aankomen: crown-gate 🙂

    Inderdaad. Hahaha

  11. Origineel geplaatst door Dre
    Ongelofelijk dat mensen hiermee akkoord gaan. Je betaald je de ziekte aan zo’n apparaat. Je mag dan aannemen dat het naar behoren werkt. Terug naar de winkel ermee!

    Maakt wel weer duidelijk dat het toch echt om een massaproduct gaat, terwijl het prijskaartje misschien anders zou laten vermoeden. Ik denk niet dat Apple het serieus in haar hoofd haalt om mensen met de Edition dezelfde oplossing voor te stellen.

  12. Tja, dat ding heet niet voor niets digital crown en geen mechanical crown…

  13. Dus niks Digitale Kroon zoals in de titel staat.
    Het blijkt gewoon een mechanisch kroonwieltje op een asje zoals vroeger ook al op een (analoog) horloge zat. Toen kwam er ook wel eens vuil of aankoeksel in en ging het stroef draaien. Het ging steeds stroever en als je dan verder bleef draaien i.p.v. schoon te laten maken door een horlogemaker liep je het risico dat op een gegeven moment het asje afbrak. Met water gaan prutsen is een klungel-“oplossing” vanjewelste.

    Misschien had apple beter wel een digitale kroon gemaakt i.p.v. oude mechanische techniek toe te passen in een elektronisch horloge.

  14. @PT: Tikkeltje genuanceerder.. De kroon beweegt, dat laten ze ook zien. Maar in plaats van dat het iets mechanisch aanstuurt, stuurt de as software aan. Als het digitaal was zou het een soort touchscreen rondom moeten hebben, wat een stuk ingewikkelder (lees nu nog) onmogelijk is. En inderdaad, die as kan stroef lopen op stof. Wellicht was een betere of andere seal beter geweest, maar dit zijn typische first batch zaken..

  15. @Ron2010: echt? Ik ga er eens op googelen

  16. whats next ? de watch reageert slecht op een getattooeerde arm, trilmotor die niet werkt of het begeeft na een tijdje, bandjes (vooral sport) die niet goed meer aansluiten, snel krasjes op de kast. Maar goed lees ook net dat het eigenlijk een horloge is van in totaal 75 euro.

  17. @PT: Ik denk ook dat het asje een tandwieltje aandrijft welke een veer oprolt,die de schakelaartjes van de chip blijft omgooien

  18. Beste mensen. Nou niet alles door elkaar halen en overal een probleem van maken. Natuurlijk is de Apple Watch geen horloge van 75 euro. Dat schijnt de waarde te zijn van de onderdelen. Als je een auto koopt zijn de onderdelen ook maar een fractie waard van de nieuwprijs, dus dat is bij de Watch ook zo. Verder is de Apple Watch geen horloge. Ja, hij geeft de tijd aan, maar dat is maar één van de vele functies die hij heeft. Het is een electronisch apparaatje. Natuurlijk is het wel vreemd dat het kroontje zo snel al niet goed draait omdat het ‘vuil’ is. Hoe vuil moeten je handen dan zijn! En: hoe lang hebben mensen de Watch. Hooguit een week. Ik ga mijn tijd (nog) niet verdoen aan de Apple Watch, want ik kan vrijwel alles ook met mijn iPhone 6 Plus.

  19. WD-40 doet wonderen

  20. @Ron2010: Als ik CNET moet geloven is het maar een crapding

  21. ONTHARINGS-TIPS.
    Straks komt apple in aanvulling op de was-tips ook nog met ontharings-tips. Dit om het risico te vermijden dat bij gebruik van de apple watch aan de pols, het draaiwieltje vastloopt als er een haartje klem zou raken in het mechanisme. Of je moet van apple voor gebruik van het wieltje de watch van je pols halen om het risico te verminderen. 🙂

  22. PT: Tikkeltje genuanceerder.. De kroon beweegt, dat laten ze ook zien. Maar in plaats van dat het iets mechanisch aanstuurt, stuurt de as software aan.

    Meteen patent aanvragen dan.
    De rest vd wereld heeft nl. eerst nog een omzetter nodig
    De rest van je betoog slaat ook nergens op: een touchdraaibeweging is simpel te herkennen (tientallen gadgets doen het al)

  23. @ferry: veel recensies hangen ook af van hoeveel de fabrikanten aan sponsoring doen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.