Reacties voor: Sporten met de Apple Watch kan ook zonder iPhone

Hardlopen met de Apple Watch, maar zonder iPhone? Volgens een nieuwe blogpost op Apple's website kan het gewoon. Nadat je de iPhone een paar keer hebt meegenomen wordt het horloge slim genoeg.
Lees het complete artikel → Sporten met de Apple Watch kan ook zonder iPhone
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Hoe moet je de muziek dan luisteren zonder iPhone? Heeft de Apple Watch de optie om accessoires via Bluetooth te koppelen?

  2. Origineel geplaatst door Robin: Hoe moet je de muziek dan luisteren zonder iPhone? Heeft de Apple Watch de optie om accessoires via Bluetooth te koppelen?

    Ja dit zou mogelijk zijn. Ook is er een maximum van 2 Gb ter beschikking voor muziek. Nu hoop ik wel dat spotify en deezer op die trein springen en er voor zorgen dat je een playlist op je apple watch kan zetten om daarmee te gaan lopen. Dan is dit heel interessant en denk ik dat ik er ook een ga kopen.

  3. Leuk en aardig, maar zonder GPS weet je dus niet waar je gelopen hebt. Alleen stappenteller data kun je ook voor drie tientjes met een Nike foot pod verzamelen.

  4. En de volgende generatie wordt waarschijnlijk (lees: hopelijk) de Apple Watch GPS.

  5. @Aardbei: tjonge jonge. Je weet wel leuke nieuwtjes knap de kop in te drukken

  6. Eens met Aardbei, dit stelt weinig voor. Voor een hardloper is GPS onmisbaar en daarom loopt die voorlopig nog even door met een iPhone in een armband (bungelend in een trainingsbroek is wel erg 2009). Wachten op de iWatch met GPS is een no-brainer.

  7. Ja kom op jongens, hier is toch niets revolutionairs aan?

  8. Het horloge “voorspelt” hoeveel je hebt gelopen? Lijkt me niet zo nuttig.

  9. Loopband geeft ook hartslag weer als je b.v. Polar H7 gebruikt die zend naast Bluetooth ook RF uit.
    Hoe zit dat met de Apple Watch ?

  10. maakt apple hier nu in de iphones ook al gebruik van? aangezien daar ook een stappenteller op zit maar deze ook niet meteen weet hoe lang een stap is. Echter geeft deze wel een afstand in km’ers aan. Iemand hierboven zei ook van ja dan weet je niet waar je gelopen hebt maar maakt dat uit dan? Dit weet je toch zelf wel en daarbij gaat het om de afstand.

  11. Kijk maar eens op Strava en alle andere sportplatforms hoeveel runs je nog zonder GPS data tegen komt. Zonder GPS geen competitie op segmenten, geen heatmap van je routes van het afgelopen jaar, geen fly-by’s van wedstrijden. Alleen stappen tellen is echt niet meer van deze tijd, zeker niet voor de prijs die die aan dit klokje hangt.

  12. Een smartwatch zonder GPS en Wifi is geen smartwatch, maar gewoon een draadloze afstandbediening -voor je smartphone- naar mijn mening. En inderdaad; hoe kan je dan later je route terugzien zonder GPS? Nu kan ik met mijn GPS horloge zien bij welke punten van de route ik harder of zachter loop. Neeh dit is weer duidelijk het eerste product van Apple binnen een bepaalde categorie. Maar een doorgewinterde hardloper wil kwaliteit (bijv. Garmin), en geen marketing gepraat van Apple.

  13. Dit nieuws klinkt logisch. Aangezien in de Apple sport commercial ook duidelijk zichtbaar gelopen wordt zonder iphone.
    Ik had me al afgevraagd hoe dat zit…. Hierbij dus het antwoord…

  14. @Pieter:

    Dit! Hier ben ik het 100% mee eens! Een hardloper heeft totaal niets aan de Apple Watch. Zonder WiFi kan ik nog wel mee leven, maar het ontbreken van GPS is het grootste gebrek van dat hele ding.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.