Reacties voor: ‘Apple Watch Sport binnenkort ook in geelgoud en rosegoud’

Ming-Chi Kuo verwacht nieuwe kleuren voor de Apple Watch Sport: geelgoud en rosegoud. Daarnaast komen er nieuwe iMacs en een lichtere iPad mini aan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Wat mij betreft een dubieuse ontwikkeling, dat Apple in verhouding zo veel meer bezig is met kleurtjes van apparaten, uiterlijkheden. Mij sprak de oude lijn van eigenwijs design met vrijwel geen keuzes en technisch superieur veel meer aan. Ik hoop dat dit geen teken aan de wand is, dat Apple zo wil verbloemen technologisch niet meer de topkwaliteit en innovatie te kunnen leveren.

  2. Het is een logische keuze. China houdt nu eenmaal van bling bling en goud. En daar komt toch een grote opbrengst vandaan

  3. Ik vind dat Apple nog steeds ver voorloopt op design en kwaliteit. Als voorbeeld de Apple Watch, mooi apparaat zit technisch goed in elkaar. Enige wat op dit moment nog mist zijn de apps die het horloge het laatste zetje naar succes moet geven. Hopelijk gaat dat snel gebeuren!

  4. Einde 3e/begin 2e?

  5. Svp geen gouden IMacs Apple

  6. @Icandy: dan koop je toch een andere kleur? Wat een gezeik om niks.

  7. Hell no, een gouden iMac. Stel je voor.
    Straks krijgen we nog gouden macbooks… Oh wacht.

  8. Ik hoop alsnog wel op een ipad air met force touch hoewel dit wel moeilijk wordt naar mijn mening omdat hij het nu niet heel fijn vind als je hard drukt.

  9. Het “goud” van de iPhone 6+ is mij te roze. En daarom ben ik voor een zilveren gegaan.

    Als vervanger zou ik wel graag een 6+ Willen in het “goud” van de nieuwe MacBook. Dat is een stuk geler en daardoor een stuk fraaier naar mijn mening.

  10. Hoi, my zeiden ze dat de gouden apple watch van betere kwaliteit wel 10000 euro zou kosten. Dan vind ik dit een mooi alternatief. Hou van romantisch. Al had ik liever een metalen watch in goud plaqué gehad, maar 10000 nooit…

  11. Origineel geplaatst door wesley
    Ik vind dat Apple nog steeds ver voorloopt op design en kwaliteit. Als voorbeeld de Apple Watch, mooi apparaat zit technisch goed in elkaar. Enige wat op dit moment nog mist zijn de apps die het horloge het laatste zetje naar succes moet geven. Hopelijk gaat dat snel gebeuren!

    Ik vind de Apple watch design technisch niet mooi en daarom ook een raar voorbeeld van uw kant. Vergelijk hem design technisch eens met de moto 360 wat volgens mij toch echt een veel mooier horloge is. Alleen jammer van het balkje onderin. Ik hoop dan ook dat Apple qua design ook een beetje die kant op gaat met zijn watch.

  12. Laat iedereen kiezen wat men zelf mooi vindt. Eerst te weinig keuze, nu teveel?

  13. Wie weet waar ik een zwart leren bandje kan kopen met aluminium sluiting?

  14. “Kuo schrijft dat in een rapport voor klanten……”Hoe moet ik dat voor mij zien?Heeft de beste man een glazen bol waar “klanten” voor de rapportage betalen ?

  15. @Angelique: dat hoop ik niet!

  16. Als ze toch met kleuren bezig zijn dan graag een ipad mini met mooie contrastrijke kleuren.

  17. Origineel geplaatst door damys4
    “Kuo schrijft dat in een rapport voor klanten……”Hoe moet ik dat voor mij zien?Heeft de beste man een glazen bol waar “klanten” voor de rapportage betalen ?

    Dat is nu grotendeels precies wat analisten in het algemeen doen ja.

  18. @Donovanaray: design technisch wil je juist geen rond scherm.en de moto360 ziet er mooi uit totdat je m om de pols hebt een dat is bij de Apple juist andersom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.