Reacties voor: Jony Ive onthult speciale collectie horlogebandjes voor Apple Watch Sport

Apple-ontwerper Jony Ive heeft op de Salone Del Mobile Design in Milaan een collectie sportbandjes voor de Apple Watch getoond, in exclusieve kleuren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 31 reacties

  1. Hoe zat het ook al weer met het bestaan uit 3 delen? En dat bandjesmakers er niet blij mee zouden zijn. Ik zie nu toch een treetje bandjes…

  2. @Paz: dat ging meer over bandjes ruilen/verkopen met het idee er twee volledige bandjes in de verpakking van elke Sport zouden zitten, een grote en een kleine, maar dat blijken er dus maar “anderhalf” te zijn

  3. Origineel geplaatst door Paz
    Hoe zat het ook al weer met het bestaan uit 3 delen? En dat bandjesmakers er niet blij mee zouden zijn. Ik zie nu toch een treetje bandjes…

    Ik dacht dat zo zat:
    Als je een apple watch koopt dan krijg je een bandje in drie stukken.

    1 sluiting
    1 bandje met gaatjes klein
    1 bandje met gaatjes groot

    Verder wil ik zeggen dat ik het wel leuk vind om fotos te zien van Jony ive en marc newson.. Ze kunnen me niet gestolen worden

  4. Komop zeg, het begint nu wel heel zielig te worden hoor. Andere kleuren bandjes maar dit keer exclusief?? Wat is er in godsnaam exclusief aan een rubberen band die een andere kleur heeft? Het begint een kermishorloge te worden zo.

  5. dit zijn toch gewoon zelfde soort bandjes als die van de Swatch horloges in 1987?

    Wat is hier bijzonder en/of exclusief aan? (oprechte vraag)

  6. Dit soort acties van Apple geeft mij een sterker “overpriced” gevoel. Alsof de Apple Watch enkel bedoeld is voor de “Rich en famous”..

  7. “…wat daarbij opvalt is de flinke hoeveelheid huidskleurtonen, zodat je een horlogebandje kunt kiezen die zo onopvallend mogelijk is.”

    The invisible watch! Met andere woorden: het wordt pas exclusief als je géén WATCH draagt!

  8. Ik begin me, als langjarig Apple gebruiker, steeds meer ongemakkelijk te voelen bij een merk dat, in dit geval, door uiterlijk vertoon kunststoffen horlogebandjes als “exclusief” voor relatief veel geld aan de man wil brengen. Het blijven gewoon dure plastic bandjes waar werkelijk niets….maar dan ook helemaal niets bijzonders aan is.
    Voelt een beetje als in een goed restaurant d.m.v. prachtig klinkende franse termen een broodje kaas aanbieden voor 59 euro.

  9. Wat een mop dat Joni Ive naar Italië wordt gestuurd om daar aan te pappen met de Italiaanse equivalenten van Paris Hilton & Kim Karsdashian! Mooie methode om de Apple nerds te laten socializen… dit is toch iets dat we bij Apple nog helemaal niet gewend zijn.

    Last van Chinese fabrikanten die bandjes gaan namaken? Maak je geen zorgen: die zijn natuurlijk al lang bezig! Een bandje is helemaal makkelijk na te maken. Ik verwacht over een week of twee, drie de eerste nagemaakte Apple Watch bandjes in de goed gesorteerde China Town hal van de Beverwijk Bazaar, voor zo’n €7,50. Lijkt me genoeg voor een plastic/rubber bandje.

    De Apple Watch is inderdaad de nieuwe Swatch aan het worden, maar of dat nou een schande is… De Swatch was in de jaren 80 een enorme hype.

  10. Wat een “zeurcultuur” hier!

  11. Joni Ive zou die powerbank van de iPhone ernaast op de eerste foto goed moeten zien, en zich beseffen dat accuduur beter kan 😉 Hoe meer bandjes, des leuker toch. Swatch uit jaren 80/90 waren ook erg gaaf, dus kom maar op met keith haring bandjes 😉

  12. Jammer dat de gewone consument wordt afgescheept met ‘goedkope’ felle kleurtjes, en dat de smaakvolle alternatieven voorbehouden zijn aan de rich and famous.

  13. Made in China 20 cent exclusief te koop voor 60 EU onzin allemaal

  14. Puur voor geld

  15. @Barend: onzin allemaal? Wil je ook met t salaris van die Chinezen ruilen…
    En als t je te duur is, koop je t toch gewoon niet…;).
    Apple heeft t tot nu als enige begrepen, (ik vind de huawei watch mooier, moto 360 ziet er mooier uit op foto, maar niet om de pols.) Als je geen eigen draai aan de watch kan geven wordt t geen succes! Je denkt toch niet dat iemand met zoiets persoonlijks als een horloge hetzelfde wil hebben als iemand anders. De variatie mogelijkheden van Motorola en huawei zijn veel kleiner. Deze zien er met heel veel andere bandjes niet uit.

  16. Origineel geplaatst door Knarf
    “…wat daarbij opvalt is de flinke hoeveelheid huidskleurtonen, zodat je een horlogebandje kunt kiezen die zo onopvallend mogelijk is.”
    The invisible watch! Met andere woorden: het wordt pas exclusief als je géén WATCH draagt!

    Nou, dan ben ik er uit!
    Nou snap ik waarom de watch niet of nauwelijks leverbaar is; vanwege de exclusiviteit!
    Das natuurlijk ook een manier om een product ‘exclusief’ te maken… Apple doet er schijnbaar alles aan om de watch niet leverbaar te houden.

    En dan nu ‘exclusieve’ kleuren bandjes lanceren welke in no time in werkelijk elke kleur van het spectrum door de chinezen etc op de markt zullen worden gebracht voor een fractie van de originele prijs. De doorsnee consument zal daar zn bandjes aanschaffen schat ik zo in.

    way to go Apple ! :-\

  17. Super belangrijk allemaal! Ik zit op de punt van mijn stoel! :-))) vette topic

  18. Ik snap dat Apple met de gouden Apple Watch een bepaald clientèle wil aanspreken, maar waarom moet dat dan bij de banden ook zo zijn? Er is helemaal niks exclusiefs aan een kleur, laat staan een plastic bandje. Het perkt alleen de opties voor de gewone consument in en het maakt duidelijk dat Apple zich steeds meer laat inpakken door de rijkelui. Mij maakt dit Apple echt niet sympathieker.

  19. Die foto’s van Jony Ive met die celebrities! hahaha zo triest! Daar wil je toch niet bij horen!

    @Yuko: Mee eens!

  20. Toch wel stoer van Apple, iets wat bijzaak was in horlogewereld “het bandje” te bestempelen als een exclusieve hoofdzaak. We zullen zien of het wat gaat worden in de massale verkoop

  21. @marc: in het Engels hebben ze daar een mooi woord voor.. pathetic

    Zoveel moeite om het in de markt te plaatsen, terwijl dat net de sterkte was van apple… niets doen en iedereen wilt het…
    BB komt meer en meer in de richting van apple, beregoed product, maar weinigen willen het, en dat trekt me aan.

    De kans is groot dat we als zeur bestempeld worden (door de iphone generatie), maar ik kon me toch beter vinden met het rebelse van mijn eerste Macintosh…

  22. @huplahoi: Ik weet niet hoe je erbij komt. Maar Apple is altijd als een idioot met de marketing bezig. Dat moet ook wel om steeds weer zo veel te verkopen.

  23. @Pieter: Beste Pieter, ik heb het niet over de iPhone generatie apple fans, zoals ik schreef, maar over de periode daarvoor toen je nergens, tenzij in een hoekje van een fnac bv iets van apple kon “zien”…

  24. Plastic is geen Nederlands word. Het wordt enkel als spreektaal gebruikt. Plastic is niks anders dan de Engelse naam van kunststof en rubber bijvoorbeeld is dus een kunststof. **just saying**

  25. Ik koop de Apple watch, maar wacht wel even op de chineze bandjes. Ik ga echt geen 60 euro neerleggen voor een bandje van kunststof. Ik vind het sowieso al dom dat ik voor een ‘licht gekleurde’ sportwatch niet kan kiezen voor een zwart bandje.

  26. laten we eerst nu maar eens ‘geduldig’ afwachten wanneer Apple ook ons ‘toestaat’ de watch te gaan kopen (en hem ook daadwerkelijk geleverd krijgen)…. bandjes zijn dan plan 2
    en geloof me, we hebben straks leeeeegio keuze uit vanallesennogwat op dat gebied, welke onze chinese vrinden voor ons goedkoop (!) op de markt gaan brengen.

    @Tim: cut the strap-crap and sell us the watch

  27. Stelletje zeikers hier zeg. Als je het niets vind loop dan gewoon verder en blijf niet hangen om te zeiken. Of doen jullie dat in een winkel ook ? Blijven hangen bij een product waar je niets mee hebt en samen lopen schreeuwen ipv verder te kijken naar iets wat je wel wil hebben?? Nee toch, nou dan….

  28. Origineel geplaatst door Mark
    En jij? Loop jij in een winkel andere klanten ook af te zeiken?
    Nee toch, nou dan….

    Hier mag men gerust een mening hebben, zeker als het gaat om het circus rondom de watch, welke de meesten van ons toch ècht willen aanschaffen als we de gelegenheid maar kregen.
    Maar als je je er zo aan ergert, lees je het toch lekker niet!?

  29. Ach en het is niet voor het eerst dat Apple iets heel simpels als bijzonder verkoopt! Zijn jullie de iPod sokken vergeten? Stuk of vier gebreide iPod sokjes in frisse kleuren voor €30…!!

  30. De watch is dan ook een kermis watch die je grijpt in het lunapark. Wil wil die rotzooi nou hebben, nou zegg ik in elk geval niet.

  31. Origineel geplaatst door marc
    Die foto’s van Jony Ive met die celebrities! hahaha zo triest! Daar wil je toch niet bij horen!

    Inderdaad. Ik vind het geen gezicht om Ive op foto’s te zien met die Botox types…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.