Reacties voor: Apple Watch kan sneller opladen via 6-pins diagnostische poort

Via de 6-pins diagnostische poort van de Apple Watch kun je sneller opladen, bewijzen de makers van de Reserve Strap. Maar het verschil is niet echt groot.

Reacties: 11 reacties

  1. Was geen test voor nodig geweest hoor. Had ik zo ook wel kunnen zeggen. Via draadloos/inductie opladen gaat er veel meer stroom verloren als via kabel.

  2. Apple heeft genoeg documenten voor ontwikkelaars, zij het software, danwel hardware, waarin ze bespreken wat mogelijk is. Ga je daarbuiten, dan loop je altijd het risico dat bij een volgende versie jouw idee niet meer werkt. Ik ga er nu al vanuit dan bij een release van de Apple Watch 2 de poort een millimeter verplaatst kan zijn, dus dan heb je niks meer aan dit geval, met alle shitstorm van de mensen die dit bandje kopen van dien.

  3. Met de 42 cm haal ik nauwelijks één dag.. Soms ook niet!

  4. Origineel geplaatst door DennisU
    Apple heeft genoeg documenten voor ontwikkelaars, zij het software, danwel hardware, waarin ze bespreken wat mogelijk is. Ga je daarbuiten, dan loop je altijd het risico dat bij een volgende versie jouw idee niet meer werkt. Ik ga er nu al vanuit dan bij een release van de Apple Watch 2 de poort een millimeter verplaatst kan zijn, dus dan heb je niks meer aan dit geval, met alle shitstorm van de mensen die dit bandje kopen van dien.

    Zelfs als je je wel aan de documenten houdt loop je een kans dat de volgende versie van de documenten iets anders zeggen en je alsnog met lege handen staat. Bijvoorbeeld het vermelden dat je app met een concurrerende smartwatch werkt…

    Such is life with working with Apple…

  5. Met de 38mm haal ik twee dagen. Zet hem ‘s nachts wel uit.

  6. @Ger: dat is ook nog niet zo’n slechte tip! Bedankt.

  7. ‘s Nachts uitzetten is echter niet van deze tijd met smartapparaten…

  8. “Het accubandje is momenteel in pre-order te bestellen voor 250 dollar”

    Is dat niet overdreven duur??

  9. Ik haal met mijn 42mm ook gemakkelijk een dag. Als ik ga slapen staat ie vaak nog boven de 40%, en dat terwijl er dan ook nog 2 uur mee is gesport (met de workout app aan uiteraard). Ik zou het daarom fijn vinden als de duur dat het scherm aan gaat als je een “ik ga nu klokkijken”-beweging maakt, wat langer gemaakt / ingesteld kan worden. Ik neem aan dat dit nu enkel en alleen niet kan omdat de batterij dan langer mee gaat..

  10. Logisch lijkt mij. Kijk naar het bedraad internet en wifi.. Zelfde geval de 1 is en blijft sneller

  11. Inderdaad geen verrassing.

    Tandenborstel via inductie laden duurt ook een eeuwigheid vergeleken met een 1,2V penlite batterij in een klassieke oplader.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.