Apple Watch Series 7 met watchOS 8.

Reacties voor: Alles over het scherm van de Apple Watch Series 7

De Apple Watch Series 7 heeft een groter en beter scherm dan zijn voorgangers. In dit artikel lees je alles wat je over dit nieuwe scherm moet weten, zoals de resolutie en het praktisch nut.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik hoop op dezelfde randen als mijn 12 pro (en de nieuwe 13 uiteraard). Ik heb zelf nog de series 1, en man wat is dat ding sloom geworden. Goed excuus om voor de 7 te gaan. Denk dat dit ook voor veel andere mensen een reden kan zijn om te switchen. Heb je een series 6 dan zal het verschil minimaal zijn, behalve het design dan. Maar voor een vervanging van mijn series 1 zou dit top zijn!

  2. @Niels: Zeker een goede keuze. Ik heb zelf de series 3 maar wacht nog even met een nieuwe kopen omdat de functies nog niet interessant genoeg voor me zijn en sommige kan ik ook nog niet gebruiken vanwege de leeftijd.

    Ik denk dat ik wacht totdat de Series 8 of een jaartje later de Series X

  3. Iedereen zal het er wellicht over eens zijn dat dunnere randen een mooiere look geven aan de nieuwe Apple Watch. Dat is dan ook zo wat de enige reden. Het feit dat er meer content op kan, is eerder minimaal. Ik hekel vooral de misleidende info van Apple zelf: als je goed kijkt op de foto met het bericht dan is de spatiëring tussen de lijnen beduidend groter op de Series 6 in vergelijking met de series 7. Shame on you Apple!

  4. Wat jullie nog niet vermelden over het scherm: het schijnt dat de Watch 7 een feller always on display heeft. Wat weten jullie daarvan? En hoe schakelt de Watch in can always on naar ‘normale’ weergave?

  5. Origineel geplaatst door Cees
    Wat jullie nog niet vermelden over het scherm: het schijnt dat de Watch 7 een feller always on display heeft. Wat weten jullie daarvan? En hoe schakelt de Watch in can always on naar ‘normale’ weergave?

    Als je op het scherm tikt of crown/zijknop drukt, dan gaat het scherm op de normale fellere modus/weergave.

  6. Origineel geplaatst door Cees
    Wat jullie nog niet vermelden over het scherm: het schijnt dat de Watch 7 een feller always on display heeft. Wat weten jullie daarvan? En hoe schakelt de Watch in can always on naar ‘normale’ weergave?

    Origineel geplaatst door Frank

    Als je op het scherm tikt of crown/zijknop drukt, dan gaat het scherm op de normale fellere modus/weergave.

    Always on kun je ook uitzetten in Instellingen/Scherm en Helderheid/Altijd aan

  7. Origineel geplaatst door Johan
    Iedereen zal het er wellicht over eens zijn dat dunnere randen een mooiere look geven aan de nieuwe Apple Watch. Dat is dan ook zo wat de enige reden. Het feit dat er meer content op kan, is eerder minimaal. Ik hekel vooral de misleidende info van Apple zelf: als je goed kijkt op de foto met het bericht dan is de spatiëring tussen de lijnen beduidend groter op de Series 6 in vergelijking met de series 7. Shame on you Apple!

    Dat is vrees ik gezichtsbedrog. Meet je een aantal dezelfde woorden tekst op op het scherm van de Series 6 dan nemen zij zelfs op het scherm van de Series 7 een fractie méér ruimte in beslag.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.