Apple Watch Series 7 in aluminium vanaf de zijkant.

Reacties voor: Officieel: Release Apple Watch Series 7 op 15 oktober

Pre-orders starten aanstaande vrijdag
Wanneer komt de Apple Watch Series 7 uit? Apple heeft eindelijk de releasedatum van de Apple Watch Series 7 bekendgemaakt. Ook weten we wanneer de pre-order start.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Ik ben erg benieuwd, Apple kennende komt er toch nog wel een extra functie op wat niet is besproken in de geruchten. Ik heb nu een AW3, dus ik wil wel graag upgraden dit jaar. Ik kijk er iig naar uit!

  2. Ook benieuwd naar de materialen (titanium) Twijfelend tussen de kleine en grote. Heb nu een 3 en wil eigenlijk niet groter. Wel mooi dat het model wat platter gaat worden.

  3. @Wesley: Ik heb ook een  Watch series 3, en ben erg benieuwd hoe de series 7 eruit gaat zien en wat voor health sensoren die heeft.

    Ik denk dat ik wel nog een jaartje wacht met een nieuwe kopen, want is nog interessant genoeg voor mij. De series 8 of het jaar daarna de series X.

  4. Ik heb nog de eerst Apple Watch uit 2015. Batterij gaat helaas snel leeg . Word maar een tijd dat ik hem vervang voor een nieuwe. Dus kom maar op met de Apple Watch 7

  5. (Red.) Artikel bijgewerkt met de nieuwste informatie.

  6. Ik heb op moment de aw s5 titanium met 4g. Maar de groene aw s7 spreekt me heel erg aan. Denk datik die stap ga maken

  7. Series 1 gebruiker hier. Batterij gaat nog prima mee. Doet nog alles waarvoor ik hem toen gekocht had. Ik wacht dus nog even op de volgende. Hopelijk met bloedsuiker sensoren.

  8. @Redactie iCulture.nl: Wat is het adres van het discord kanaal?

  9. Origineel geplaatst door Dirk
    @Redactie iCulture.nl: Wat is het adres van het discord kanaal?

    Had ook graag gebruik gemaakt van de Any Further questions optie… 😛

    Zit ook vol ongeduld te wachten tot de release sinds mijn AW 5 twee weken geleden kapot is gevallen

  10. Als Apple de web pagina van de Apple Watch van Nederland heeft aangepast, en de verschillende uitvoeringen staan er niet meer op, dan ga ik er vanuit dat Nederland het alleen met de aluminium versie moet doen. Kort geleden onder belgicistische providers wel 4G (Cellulair) en dat heeft te maken dat daar de wel de RVS versie naast de aluminium versie komt. Zolang KPN, Vodafone en T-Mobile geen 4G voor de Apple Watch aanbieden, dan heeft een 4G versie, en dus ook de RVS, Titanium niets in Nederland te zoeken. Dan blijft het dus shoppen bij de oosterburen of zuiderburen voor wie geen aluminium Apple Watch wil.

  11. @Albert: Oei dat is minder. Zou dood ongelukkig zijn

  12. @Albert: Mijn AW3 is ook kapot gegaan.. ik wacht nu dus ook met smart op de S7. Nooit gedacht dat ik de watch zo erg zou missen qua gemak.

  13. (Red.) Artikel bijgewerkt na aankondiging van de releasedatum.

  14. Eindelijk, ik zit klaar vrijdag.

  15. Ik heb nu de 6
    Als de 4g komt stap ik over
    Anders nog maar een jaar wachten

  16. Ik heb de 6 met 4G. Geen reden tot overstappen. Hopelijk dit jaar ondersteuning.

  17. Yes! Ik ga mijn series 5 Nike edition op marktplaats knallen en de series 7 halen hoor. 😁

  18. Het zou toch te belachelijk voor woorden zijn als wederom er geen 4G versie uitkomt in NL.

    Waarom zijn wij het enige land in Europa die niet de 4G variant ontvangen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.