Apple Watch Series 7 renders in blauw en groen.

Reacties voor: Overzicht: Dit zijn de 12 belangrijkste geruchten over de Apple Watch Series 7

Wat zijn de nieuwste geruchten over de Apple Watch Series 7? Deze aankomende Apple Watch verschijnt binnenkort en onlangs zijn er meerdere geruchten voorbij gekomen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 30 reacties

  1. En juist 4G zou voor mij de reden zijn om mijn AW 6 in te ruilen.

  2. Origineel geplaatst door Ed
    En juist 4G zou voor mij de reden zijn om mijn AW 6 in te ruilen.

    Das niet de schuld van Apple, maar van de telecom-providers die de techniek in Nederland tegen houden 😒

  3. @Ed: Hier ook. Lees dus net dat upgraden niet nodig is😁

  4. Het probleem met de 4g apple matches is dat de providers nog geen Device Entitlent Servers (DES) hebben geïncorporeerd, of nog niet alle functionaliteit daarvan hebben kunnen of willen configureren. Deze servers zorgen voor de IP Multimedia Services (IMS), zoals VoLTE en Voice over Wifi, via Over The Air (OTA) updates van devices…zoals iPhones. Je moet er voor zorgen dat Apple Watches dezelfde IMS mogen gebruiken als de gekoppelde iPhone….maar waarom ze hier zo langzaam mee zijn snap ik werkelijk niet….Kennelijk vinden ze het moeilijk om eSim profielen automatisch uit te rollen op deze manier ofzo…geen idee…het komt allemaal een beetje knullig over als je het mij vraagt…In België kunnen ze dit namelijk wel gewoon…

  5. Wat is er nou zo moeilijk aan voor Nederlandse providers om de Apple Watch 4g te ondersteunen? Bijna alle landen doen dat inmiddels al.

  6. @PGB83: Helaas….kosten vs opbrengsten. Nadeel van wonen in een klein land denk ik?

  7. Origineel geplaatst door RTF
    @PGB83: Helaas….kosten vs opbrengsten. Nadeel van wonen in een klein land denk ik?

    Als er geld valt te verdienen dan zijn Nederlanders er vaak als de kippen bij.

    Toch zijn er providers die dit in andere landen al ondersteunen maar in NL dus nog niet. Qua ontwikkelingskosten zou men dus daarvan kunnen profiteren, zou je verwachten…

  8. Ik vind t model zoals getoond met afgevlakte zijkanten er erg goedkoop uit zien. Ik zou eerder aangenaam verrast zijn als Apple met een ronde Apple Watch komen, daar zou ik voor gaan!

  9. Ik heb nog een series 0 en stel mijn aankoop uit tot er eindelijk een 4G versie is hier in dit kleine achterstallige Nederland.

    Man man hoe moeilijk is het we zijn een dieprode vlek in een continent waar alles en iedereen al een 4G Apple Watch kan kopen.

    Dit is voor mij de reden om te vernieuwen, simpelweg omdat ik dan niet meer met mijn telefoon naar de sportschool hoef. Aangezien dat het Max model is, scheelt dat een flinke bult bagage.

    Ook hardlopen is daarmee 100x prettiger.

    Edit:
    Net gechat met Tmobile. Nog steeds niks bekend over 4G. Belachelijk.

  10. Heel simpel: Geen 4G, geen upgrade. En kom aub niet met het slappe verhaal dat het technisch niet kan, we zijn een soort Gallisch dorpje in Europa aan het worden. Met name een oproep aan de providers dus. Als iedereen nu de voet stijf houdt en geen (nieuwe) AW koopt, is het binnen een maand gepiept.

  11. Series 1 hier nog vanaf het eerste uur. Geen upgrade voor mij zonder cellular update

  12. Zelf heb ik nu een series 3 en wil graag upgraden, maar ga dat pas doen als de Watch in Nederland via 4G gaat.
    Dat is zoveel fijner en handiger tijdens het sporten.

  13. Zeg maar nee, zonder 4G

  14. @RTF: België is ook geen groot land en heeft wel een provider die dit ondersteunt. Verder is het niet enkel Apple Watch wat niet ondersteunt is in Nederland, maar geen enkele smartwatch. Vreemd is het wel anno 2021 voor een land wat denkt voorop te lopen met dit soort technologieën

  15. Altijd en van alles wordt gelekt in Nederland.
    Is er nou helemaal niemand die weet WANNEER Vodafone esim voor mijn apple watch gaat ondersteunen?

    Mijn ergernis hierover groeit met de dag…..

  16. Helaas is mijn series 0 gesneuveld dit weekend door een val op de grond. Ik wacht 2 maandjes zonder watch en dan ongeacht of er 4G komt, dan toch maar het nieuwste model. Zit niks anders op.

    Scherm ligt in duizend stukken.

  17. @Jerry: Upgraden zou niet nodig moeten zijn mits je een Series 6 hebt die cellular ondersteunt. Met andere woorden als je een Series 6 in Nederland hebt gekocht dan ondersteunt deze geen cellular op het moment dat de Nederlandse providers dit wel zouden uitbrengen.

  18. (Red.) Artikel bijgewerkt na de nieuwste geruchten.

  19. Hmmm ik heb sinds november vorig jaar een AW 6 4G via Telenet, dus bestaat die toch wel al in België…..🤔

  20. Heb al jaren een watch. Nu dus nog de 6 maar ik heb 4g nog nooit gemist.

  21. Tenzij ze een AW uitbrengen die minstens een week doet met de batterij blijf ik bij mijn series 6

  22. @ChrisP: inderdaad, en t-mobile zou toch de kennis bij t-mobile Duitsland kunnen halen. Mi een kwestie van het ontbreken van een wil dit uit te rollen.

  23. De hele tijd wordt gezegd dat de roestvrij stalen versie uit 2 kleuren bevat maar dit is onjuist! Deze bestaan uit zilver, zwart en GOUD!

  24. Momenteel een Apple Watch series 5 met 4G en stap eind deze maand over naar Telenet aangezien zij de enige zijn in België die dit ondersteunen voor Apple Watch. Orange was de eerste voor esim op iPhone maar blijft uit met ondersteuning voor Apple Watch. Onbegrijpelijk. Voor mij voorlopig ook nog geen upgrade naar de 7

  25. @Stefano: Helaas, je hebt keuze uit VIER kleuren: Graphite, Silver, Gold en Space Black

  26. 4G mis ik totaal niet. IPhone altijd bij me, hehalve als ik even niet bereikbaar wil zijn zoals tijdens een wandeling of in de sportschool. De AW 5 en 6 vond ik met mijn 4 totaal overbodig. De 4 is nog steeds een prachtig horloge met goede accuduur. Een redesign op de 7 is voldoende om mij te laten upgraden incl de kleine upgrades van de 5 en 6 die ik er dan bij krijg. Benieuwd naar de Keynote!

  27. Als de Apple Watch 7 inderdaad net als de laatste iPhones een rechte zijkant zou krijgen, vind ik dat best een grote en positieve design-verandering. Er is veel ruimte voor een groter scherm. Ik begrijp niet wat ze met die ene millimeter bedoelen. Dat schiet niet op. Nu zijn de schermranden wel zo’n 2mm aan alle kanten, schat ik. Net als bij de iPhone. Ik begrijp niet waarom het scherm niet volledig tot aan de rand kan doorlopen. Dat zou veel schermruimte schelen!

    Jammer als de glucose/bloedsuiker meter er nog niet zou komen. Is een belangrijke verbetering voor sporters en mensen met diabetes. Het zou de Watch nóg meer een must-have product maken.
    Wat de series betreft. Waarom zouden we Series 1 niet meetellen? De SE is een extra instap-model, maar de Series 1 was de twééde serie Apple Watch. De eerste heette gewoon ‘Apple Watch’ – later in de volksmond ook wel aangeduid als ‘Series 0’.
    De Apple Watch 7 is dus het achtste model.

  28. @Macaanzee: Dat komt omdat de Series 0 (beter bekend als series 7000). een testversie was en nog niet wisten wat voor product het zou gaan worden.
    En toen was het meer een accessoire van de iPhone voor meldingen en sommige apps. Nu is het vooral gericht op gezondheid.

    Vandaar ook de telling
    En na Series 7 komt de 8 en daarna de X. Net zoals ze bij de iPhone hebben gedaan

  29. Ik heb nog een AW 0, zou de 7 een verbetering zijn 😜.
    Ik denk dat ik er nu maar eens aan moet

  30. @Q: dat acht ik niet waarschijnlijk, dat tien verhaal was bij de iPhone omdat die toen tien jaar bestond, dat valt bij de watch ook niet zo uit . Ik geloof zelfs te tellen dat ze bij tien jaar ook precies bij de tien zijn. ( er was eerst de 0 en t jaar daarop de 1 en 2 tegelijk, de 2 was waterdicht de 1 niet) En ook bij iPads zie je weer een heel andere telling, dat nee.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.