Apple Watch Series 7 review: accessoires in klaver

Reacties voor: Eerste indruk: Apple Watch Series 7, is het grotere scherm de moeite waard?

In deze eerste indruk van de Apple Watch Series 7 delen we onze allereerste ervaringen met de smartwatch van 2021. Wat valt als eerste op en wat zijn de grootste verbeteringen. Maar ook: voor wie is deze upgrade het meest interessant?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ben benieuwd ik heb de midnight 45mm variant besteld en heb al een Sequoia Groen leren link bandje liggen eens kijken hoe dit uit pakt. Twijfelde eerst om een groene variant te bestellen maar het combineren met bandjes is dan naar mijn mening beperkt.

  2. Valdetectie zit toch ook op de SE dus dit lijkt mij geen punt om voor de 7 vd de SE te kiezen. Enkel ECG en AOD

  3. Gister de groene binnen gekregen.
    Ik moet zeggen dat je de kleur haast niet ziet.
    Wat is jullie ervaring daarmee?

  4. Geen gezicht zo’n groot ding!

  5. @Frans: Hij is een fractie groter dan de vorige Apple Watches series 4 t/m 6, maar die vindt u dan waarschijnlijk ook te groot.

  6. Origineel geplaatst door Don
    Gister de groene binnen gekregen.

    Ik moet zeggen dat je de kleur haast niet ziet.

    Wat is jullie ervaring daarmee?

    Ik heb vorige jaar de 6 in rood en blauw aangeschaft (naast meerdere Apple Watches 5 die ik heb in de meer neutrale RVS en titanium kasten), maar ik ga nooit meer een ‘gekleurde’ Apple Watch kopen. Ook al zijn het op zichzelf mooie kleuren, het maken van een geslaagde combinatie met verschillende kleuren en typen bandjes is een regelrechte ramp. En dat is voor mij wel heel belangrijk. Ik vind het dan ook jammer dat Apple dit jaar afscheid heeft genomen van Silver en Space Grey Aluminium. De nieuwe kleuren die daarvoor in de plaats zijn gekomen, Midnight en Starlight, zijn minder neutraal en daarmee vrees ik ook minder makkelijk te combineren met bepaalde kleuren bandjes.

  7. @Gonny: vandaag bij Amac stonden, naast de aluminium 4G varianten, tussen de bestelbare varianten ook de roestvrijstalen varianten vermeld. Mogelijk ook titanium, maar daar heb ik niet op gelet.

  8. Waarom een horloge bij een telefoon moet passen ontgaat mij volledig , misschien moet de afstandsbediening er dan ook bijpassen. Maar ook aan de verwisseling van bandjes heb je dan niks, voor dat bijpassende verhaal moet steeds hetzelfde bandje eraan blijven . Ik wil wel s een ander bandje eraan doen.

  9. Ik heb de Rode binnen, hij is wel sneller als de series 6. Het grotere scherm is ook wel ideaal.

  10. Zeer tevreden maar kompas werkt niet goed.

    Ik heb de Apple Watch 7 nu een week. Zeer tevreden. Ik heb gekozen voor de groene aluminium versie met een lederen bandje (Watch in zo donker groen dat het bijna zwart is). Voelt erg fijn aan. Ik had hier voor de Apple Watch 0. De aller eerste dus. Wát een verschil!! Wow.

    Toch heb ik 1 probleem. De Kompas werkt niet goed. Gaf in eerste instantie het noorden compleet verkeerd aan. Echt de andere kant op. Inmiddels is het beter maar wijkt nog behoorlijk af vergeleken met de kompas in mijn iPhone 12.

    Het scheelt echt een behoorlijk stuk. De rode nauwkeurigheid aanduiding staat haaks op het noorden. Of wel, nauwkeurigheid 0. Ook buiten klopt er geen bal van.

    Hoe kan ik dat ding opnieuw kalibreren!? Ik kan er niks over vinden. Zijn er meer gebruikers die dit probleem hebben?

    Laat het weten!

  11. @Don: Dat viel mij ook op. Lijkt bijna zwart. In helder licht zie je het. Ik had ook verwacht dat het beter te zien was. Ik had hem van de site foto’s besteld. Maarja, dat zijn geen echte foto’s.
    Het groene lederen bandje maakt het wel weer goed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.