Apple Watch Series 7 in groen

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple Watch Series 7 krijgt nieuw plat design, komt ook in het groen’

De Apple Watch Series 7 krijgt platte zijkanten en komt in een nieuwe, groene kleur. Dat zegt geruchtenlekker Jon Prosser in een podcast.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 38 reacties

  1. Zodra ze bij Apple het licht zien en een watch met ronde kast uitbrengen zoals de Samsung Galaxy Watch (I know, vloeken in de kerk), dan koop ik meteen mijn eerste Apple Watch

  2. Ik ben benieuwd of ze hier ook de M1 chip in duwen 🙃

  3. @Paul: Helemaal gelijk heb je. Een horloge hoort rond te zijn!

  4. Origineel geplaatst door Fgeer
    @Paul: Helemaal gelijk heb je. Een horloge hoort rond te zijn!

    
. Dat een horloge rond “hoort te zijn” zit puur in jouw hoofd. Sterker nog, dat een horloge niet rond “hoort” te zijn bewijst het giga succes van de Apple Watch.

  5. Met een fatsoenlijke batterijduur van ongeveer 1 week begin ik pas te twijfelen of ik ‘m moet gaan aanschaffen


  6. De Apple watch heeft al sinds de introductie, naar mijn mening, een grote overeenkomst met de eerste iPhone uit 2007. Dus een achterhaalde vormgeving, het wordt hoog tijd voor een update wat mij betreft.

  7. Bij de introductie van de Apple Watch haakte ik af door het design, heb toen een Moto360 2e generatie gekocht, toen een Samsung telefoon, toen een Google Pixel 2XL, toen een Samsung Gear S3, daarna de iPhone 12 Pro en sinds kort toch een Apple Watch SE. En het is mijn meest favoriete smartwatch en werkt super met de iPhone. Geen spijt!

  8. @X.: Dat duurt nog heel lang voordat zoiets kan laten we het eerst proberen met dag of 2 batterij bij intens gebruik 😌

  9. Origineel geplaatst door X.
    Met een fatsoenlijke batterijduur van ongeveer 1 week begin ik pas te twijfelen of ik ‘m moet gaan aanschaffen


    Zeg je dat ook over je telefoon?

    – –

    Zelf hoop ik niet dat ze overstag gaan met rechte zijkanten. Het is zeker mooier, maar ik betwijfel wat dit gaat doen voor je pols. Lijkt mij dat dit gaat snijden, tenzij enkel daar nog een ronding zit. Ach, ze zullen het wel testen en dan komt het goed 😉

  10. @Jaap Couro: dacht precies hetzelfde

  11. En een succes is het.

  12. Dit design vind ik erg mooi! Heb nu nog een Apple Watch 4, dus hoogste tijd voor een vervanging.

    Overigens heb ik nooit een issue gehad met de batterij. Aan t einde van de dag heb ik altijd nog 50% over en ‘s nachts gaat die weer aan de lader.

    Wel benieuwd of de bandjes nog kunnen worden gebruikt


  13. @Paul: De vormgeving heeft geen belang, de functionaliteit des te meer. En daar komt bij dat een Seiko ook niet altijd rond is. En als ze voor diegene die erom vragen een rond horloge moeten maken, hoop ik dat hij zo duur wordt dat het gelijk de laatste wordt. Bij een rond horloge verlies in tegenstelling van een vierkant exemplaar altijd pixels.

  14. @Fgeer: Nee hoor zijn ook zat normale horloges op de markt die vierkant zijn, in heb er ook nog ergens 1 liggen van Casio ofzo.

  15. Ik hoop toch echt dat ze de Watches een keer dunner gaan maken.

  16. Mooie design. Als de achterkant maar “zijn ronding behoudt” voorkant zou niet uitmaken. Ik denk dat je al snel strepen & irritatie krijgt in je huid als de achterkant ook zulke scherpe randen heeft als de voorkant

  17. En nu eindelijk een watch met 4G/5G in Nederland. Manomanoman wat duurt dat lang.

  18. @Fgeer: een bal is rond. Ik vind zelf het design wel OK van een Apple Watch

  19. @Sander: Inderdaad, al dat commentaar op de accuduur… terwijl de meeste mobiele telefoons met het hedendaagse gebruik niet eens een dag halen. Mijn iWatch haalt twee dagen accuduur, maar wat is er op tegen om hem elke dag aan de lader te hangen? Doe je met je iPhone toch ook? En zeker als je een gecombineerde iWatch/iPhone oplader hebt, of een draadloze.
    En het design…tja, smaken verschillen, maar die beoogde platte zijkanten? Lelijk en gevoeliger voor beschadigingen. Ik vind juist het afgeronde model mooi van vorm.
    Dus voorlopig ben ik nog zeer tevreden met mijn series 3. En zeker met de synchronisatie met m’n iPhone.

  20. Ziet er gewoon goed uit, past mooi bij de iPhone zelf. Heb nu nog de Watch 5 die ik om de dag hoef op te laden, zou niet zonder willen. Mensen verzinnen de meest onzinnige dingen om iets niet aan te gaan schaffen, terwijl ze dat vooraf al niet van plan waren.

  21. Origineel geplaatst door Fgeer
    @Paul: Helemaal gelijk heb je. Een horloge hoort rond te zijn!

    Een horloge hoort niet specifiek rond of vierkant te zijn, een horloge is een luxe accessoire om rijkdom en individualiteit mee weer te geven. Dit heeft gedurende de geschiedenis van het (pols)horloge tot bijzondere kunststukjes geleid die soms niet eens de tijd konden weergeven. In de huidige westerse maatschappij heeft iedereen wel Ă©Ă©n of meerdere horloges om zijn pols of in de la, die allerlei vormen hebben van ovaal tot driehoekig. De kunst/uitdaging is om die complexe technieken in een bijzondere behuizing te krijgen. Dus de uitspraak: “een horloge hoort rond te zijn” raakt kant nog wal, het belangrijkste dat een horloge kan zijn, is iets persoonlijks waarmee jij jezelf wilt associeren.

    Kijk je naar de Apple Watch, het succes is gestoeld op verschillende elementen; de perfecte samenwerking binnen het ecosysteem, de manier waarop het verkocht wordt en dat Apple producten worden geassocieerd met duur en dus dat als jij een Apple Watch om je pols hebt, ben jij succesvol. (Hier is destijds een leuk onderzoek naar gedaan in Amerika, dat je als man zijnde met een iPhone meer kans had op een date dan met een willekeurig ander toestel.)

  22. @Gany: Geweldige reactie Gany!

  23. Ik heb mijn Apple Watch 6 weggedaan en ben overgestapt naar een Garmin Venu 2. Reden: Beter sporthorloge met meer mogelijkheden, meer inzicht in mijn gezondheid zoals slaap en stress. Ook heeft deze een Amoledscherm en gaat 10 dagen mee op een acculading. Ik heb de Apple Watch 1/3/4 en 6 gehad en was wel een beetje klaar met de vormgeving van Apple. Garmin Pay werkt net zo goed als Apple Pay.

  24. Yes! De eerste echte design wijziging van de Apple Watch! Voor mij zou dit de reden zijn om de Series 7 aan te schaffen en afscheid te nemen van mijn Series 3! Kleur vind ik minder, wat mij betreft zo neutraal mogelijk.

  25. Benieuwd – als dit echt is – of de bestaande bandjes blijven passen… Dat was tot nu toe altijd het geval.

  26. YESSSS PLEASE!!!

  27. Why?? Ik vind hem mooi zoals hij nu is. En omdat hij er altijd hetzelfde uitziet is hij snel te herkennen. Ik zie het nut er niet van in.

  28. De grootste commentaren zijn van mensen die geen apple watch hebben. Als je er eenmaal eentje hebt, kan en wil je niet meer zonder. De meningen van de mensen met applewatch zijn dan ook om serieuzer te nemen voor mij. Mooi nieuw disign, hopelijk passen de bandjes dan nog wel!

  29. En nog steeds zit de ‘crown’ aan de verkeerde kant. Gelukkig mag je van Apple je watch ook ‘andersom’ dragen.

    Vroeger bij een normale watch had de crown nog een primaire functie.. nu zit hij in de standaard opstelling (bij mij iig in de weg).

  30. @Fgeer: Onzin.
    Zie Festina, Seiko en toch wel bijna alle merken.

  31. Dit design zou voor mij eindelijk een reden zijn om mijn series 3 te vervangen.

  32. Mijn Apple Watch van de allereerste lichting werkt nog steeds prima. Geen reden om te vervangen. Ook niet voor een ‘platte’ versie.

  33. Laat dit a.u.b waar zijn!!! 😍

  34. Origineel geplaatst door Strebor
    Benieuwd – als dit echt is – of de bestaande bandjes blijven passen
 Dat was tot nu toe altijd het geval.

    Dat hoop ik wel inderdaad. Zou anders zonde zijn van die 180 originele bandjes die ik heb.

  35. @Fgeer: google eens ‘rechthoekig horloge’ en wees verbaasd đŸ˜Č

  36. Wat een discussie over de vormgeving van een horlogekast. Het zit gewoon tussen de oren. Je hebt kasten in alle soorten, vormen en maten. De functionaliteit is de hoofdmoot, hoe hij eruit ziet maakt niet uit. Wees blij dat er wat te kiezen valt, want rond is ook maar rond, dan wordt het wel heel saai. Dat de Apple Watch zo populair is en zal blijven heeft te maken met de medische functies. En hij heeft al aardig wat levens gered. Dat kan ik van een ander horloge niet zeggen.

  37. Ik hoop dat die “outdoor” versie er ook komt!

  38. Origineel geplaatst door HaJee
    Mijn Apple Watch van de allereerste lichting werkt nog steeds prima. Geen reden om te vervangen. Ook niet voor een ‘platte’ versie.

    Bij mij ook hoor !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.