Apple Watch Series 7 renders in rood, groen en blauw.

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple benut extra ruimte in Apple Watch Series 7 voor grotere batterij’

De Apple Watch Series 7 krijgt mogelijk een kleinere chip, vanwege een nieuwe technologie. Hierdoor is er binnen de Apple Watch ruimte voor andere onderdelen of bijvoorbeeld een grotere batterij. Volgens een nieuwe bron zou Apple kiezen voor een grotere batterij in de Apple Watch Series 7.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Goede ontwikkeling,
    Apple kennende zullen ze niet snel een grotere batterij doen maar nieuwe technieken. Dat is een keuze. Ik heb persoonlijk liever een grotere batterij, zeker bij de mn iphone 12 is de batterij onder de maat helaas.

  2. Zou mooi zijn! Wil eind van t jaar toch gaan upgraden! Hopelijk zijn de geruchten waar.
    Mijn huidige AW4 heeft sinds de laatste update nogal wat kuren. Batterij snel leeg en de hoogtemeter lijkt ook stuk. Zou volgens mijn AW gemiddeld 200 trappen per dag lopen…

  3. Als de chip kleiner word, word ie toch automatisch ook sneller?

  4. Ik lees op diverse sites ook dat de series 7 een paar millimeter dikker kan worden. Als dat zo is, dan heb ik liever dat ze de batterij houden zoals die nu is en de AW wat dunner maken. Ik haal makkelijk 2 dagen met mijn AW (kanttekening dat ik alleen default apps gebruik). Als Apple de laadsnelheid verbetert dan lijkt mij dat een prima oplossing. Even tijdens het douchen opladen en gaan met die banaan.

  5. Origineel geplaatst door MJ
    Zou mooi zijn! Wil eind van t jaar toch gaan upgraden! Hopelijk zijn de geruchten waar.

    Mijn huidige AW4 heeft sinds de laatste update nogal wat kuren. Batterij snel leeg en de hoogtemeter lijkt ook stuk. Zou volgens mijn AW gemiddeld 200 trappen per dag lopen…

    Dit had ik ook, opgestuurd naar Apple en een nieuwe gekregen. Op zich maakte die extra trappen me niet veel uit maar al je ringen worden er ook door beïnvloed en zo is het hele fitness monitoring om zeep.

  6. derde optie: apple maakt de watch nog een beetje platter 😎

  7. Als er iets goed is in de watch is het de batterij…

  8. Doe mij maar een iets grotere batterij. Op mijn SE haal ik 1,5 dag en loop daardoor geregeld tegen een uitdaging aan wanneer op te laden. Ik draag mijn watch tijdens het slapen en laadt doorgaans tijdens het douchen op. Maar dan nog heb ik met regelmaat aan het einde van de dag een lage batterijstand waardoor ik m toch even tussendoor een beetje moet opladen. Niet altijd praktisch.

  9. @MJ: Hmm hoogtemeter zit alleen op AW5 en hoger?

  10. Origineel geplaatst door Ron
    @MJ: Hmm hoogtemeter zit alleen op AW5 en hoger?

    Dan in elk geval dat ding die het aantal trappen meet 😂

  11. (Red.) Artikel bijgewerkt na nieuwe speculatie over een grotere batterij.

  12. Origineel geplaatst door Eric
    Ik lees op diverse sites ook dat de series 7 een paar millimeter dikker kan worden. Als dat zo is, dan heb ik liever dat ze de batterij houden zoals die nu is en de AW wat dunner maken. Ik haal makkelijk 2 dagen met mijn AW (kanttekening dat ik alleen default apps gebruik). Als Apple de laadsnelheid verbetert dan lijkt mij dat een prima oplossing. Even tijdens het douchen opladen en gaan met die banaan.

    Wat je vraagt gaat heel moeilijk worden: “als hij een paar mm dikker gaat worden heb ik hem liever wat dunner”…😏

  13. @Kevin: Dat een kleinere chip betekent dat de Watch meteen sneller zou worden lijkt me onzin. Groot of klein: het gaat over het aantal mogelijke binaire commando’s die gegeven en verwerkt kunnen worden in een bepaalde tijd, die ook weer van app en/of functie afhankelijk is. En van de nieuwe hardware die in een kleine ruimte ook vernieuwd en aangepast moet worden. Voorbeeld: je kunt een zeer moderne Fiat Panda ook niet harder laten rijden dan een oude Porsche, al zit er in die Panda nog zoveel moderne elektronica. De batterij is bij Apple producten altijd het ondergeschoven kindje geweest, en de enige keer dat ik heb kunnen profiteren van een groter dan gebruikelijke fabrieksbatterij was op mijn eerste iPhone 6 Plus op iOS 8x of 9x. Voordat het hele “throttle firmware” schandaal ontdekt werd in iOS 10.X en Apple voor 25 Euro nieuwe batterijen leverde als pleister op de wond. Wel is het zo dat sommige iOS versies zuiniger met je batterij zijn dan andere. Neem eens deel aan een public bèta test. Kun je zelf uitproberen en bijdragen aan nieuwe functies in het volgende OS. realiseer je dan wel dat je eerst met buggy firmware te maken krijgt. Is er ook voor Watch -en TvOS.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.