Reacties voor: Apple Watch Series 5 flikkert in zonlicht, maar dat hoort zo (zegt Apple)

Ga je lekker met je Apple Watch in de zon zitten, blijkt het scherm een rare flikkering te gaan vertonen! De eerste klachten stromen binnen, maar volgens Apple is het verwacht gedrag. Het heeft te maken met het always on-scherm.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Oh ik had dit niet verwacht 😅 Ik wil dit jaar een series 6 kopen, hopelijk heeft deze dit probleem niet, maar ben er bang voor

  2. Apple praat in eerste instantie bijna alles recht wat krom is. Althans, dat proberen ze.

  3. Dit is echt waanzin… Als dit volgens Apple te verwachten was, dan hadden ze me moeten inlichten voor ik dit product kocht. Ik zie de lachende gezichten van Apple haters straks al weer voor me als ik met een flikkerend horloge van zo’n €479 om m’n pols zit.
    Ik heb namelijk zelf de kennis niet om te verwachten dan een scherm met lage frequentie gaat flikkeren.

  4. Heb de series 5 mijn vrouw ook, het is ons nog niet opgevallen. We gaan het zien.

  5. Dit is heel normaal gezien de schermtechniek. Is het jullie nog nooit opgevallen dat led dagrijverlichting van auto’s flikkeren wanneer je ze in jouw achteruitkijkspiegel ziet?

  6. De laatste zonnige dag in september / oktober toen zag ik het al, had het gegoogled en las dat er inderdaad meerdere er last van hadden

  7. Ik heb het nog niet opgemerkt maar denk ik te simpel als ik bij het eventuele geflikker toch al niet veel zou zien op mijn Apple Watch omdat ik in de zon zit?

  8. Voor de mensen die hier last van hebben…. is dit zo heftig als op de video? Of doet de video het heftiger laten lijken? Ik zie op de video namelijk witte flitsen…

  9. Origineel geplaatst door Tom
    Dit is heel normaal gezien de schermtechniek. Is het jullie nog nooit opgevallen dat led dagrijverlichting van auto’s flikkeren wanneer je ze in jouw achteruitkijkspiegel ziet?

    Dat is iets heel anders; dat heeftvte maken met de aansturing van de LEDs, niet met helderheidssensoren en vertraging in de regellus, zoals hier het geval is…

  10. Dit is mij opgevallen toen ik hem twee dagen had en op het strand lag. Ik heb er daarna nooit last meer van gehad. Het was overigens niet zo heftig flitsend als op de video, het scherm ging meer aan en uit.

  11. Ok waar is de patch om de “ automatische aanpassing van de helderheid” uit te zetten?

  12. Origineel geplaatst door Macvin
    Dit is echt waanzin… Als dit volgens Apple te verwachten was, dan hadden ze me moeten inlichten voor ik dit product kocht. Ik zie de lachende gezichten van Apple haters straks al weer voor me als ik met een flikkerend horloge van zo’n €479 om m’n pols zit.

    Ik heb namelijk zelf de kennis niet om te verwachten dan een scherm met lage frequentie gaat flikkeren.

    Precies dit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.