Reacties voor: Eerste indruk Apple Watch Series 4 [video]

Grotere scherm is een verademing
Daar is 'ie: de nieuwe Apple Watch Series 4 ligt nu in de winkels. Wij zijn alvast aan de slag gegaan met deze nieuwste versie en in deze Apple Watch Series 4 hands-on delen we onze eerste ervaringen met deze gloednieuwe Apple Watch.
Lees het complete artikel → Eerste indruk Apple Watch Series 4 [video]
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 39 reacties

  1. Ik heb meteen in de ochtend van de 14de de pre-order gedaan. Echter levering niet vandaag maar tussen 12 en 19 okt. Jammer, blijkbaar veel pre-orders geplaatst. Vraag me af wat de winkelvoorraden zijn.

  2. Hij is net rond 12 uur bezorgd. Dat scherm geeft mij dezelfde wow factor als van een iphone 7 overstappen naar de X. Wat een wereld van verschil. 44mm vs 42mm merk ik niet eens op mijn pols.

    De doos was deze keer weer leuk vormgegeven. Blijft toch altijd weer een klein feestje Apple spul uitpakken 😀

    Voor mij nu al een geslaagde aankoop. Overigens passen de bestaande bandjes prima 🙂

  3. Ik heb hem vanochtend gekregen via de post.
    Hij is echt super!!

  4. Hier ook een tevreden ontvanger! Ik hoop wel dat de ecg-functie snel wereldwijd uitrolt want dat was inderdaad wel een paradepaardje wat dan even door je neus geduwd word. De omschrijving hierboven kan ik me alleen maar bij aansluiten. En wat een heerlijke wijzerplaat ook, met veel informatie!

  5. Dus het scherm is van saffierglas ipv plastic?

  6. leuke video… maar de opmerking van Gonny liet me twijfelen….daarom had ik graag eens zowel de 44mm als de 40mm eens gezien om een vrouwen- en een mannenpols in de video (of op een foto)

  7. Ik was vorige week vrijdag vroeg met bestellen, 5 over 9, dus ik zou hem vandaag moeten ontvangen. Helaas komt hij met het “fijne” DHL. De watch is gisteren in Eindhoven aangekomen, daarna naar Brussel, vanmorgen naar Amsterdam en daar ligt ie nou nog steeds. Ik hoop dat hij vandaag nog in Nijmegen aankomt 😿. Ik zag dat andere mensen hem via KPN hebben binnen gekregen, ik heb dus pech gehad met DHL. Altijd ellende de laatste tijd met pakjes die dagen te laat komen en track and trace die niet goed wordt bijgewerkt.

    • @Maaike: Ik heb mijn pre-order 09.54 geplaatst. 50 min later is dus al minimaal 4 weken later in de levering. Volgens mij zijn er veel mensen die van een watch series 0 naar 4 gaan.

  8. Origineel geplaatst door Rick
    Dus het scherm is van saffierglas ipv plastic?

    Het scherm is nooit van plastic geweest mijn inziens?

  9. Woensdag bij Ivizi via de website besteld, en hij ligt vandaag klaar om afgehaald te worden !
    Het is de 44mm Space Gray versie geworden. Ben benieuwd!

  10. Origineel geplaatst door Dave
    @Peter: welke model heb je gekocht?

    De 44mm Aluminium Space Grey met zwart geweven sportband

  11. Origineel geplaatst door Rick
    Dus het scherm is van saffierglas ipv plastic?

    Altijd glas geweest

  12. Ook ik moet nog een kleine maand wachten. Heb geen geduld…!! Ik hoop wel dat de ECG en hartfibrillatie-functies snel worden ingevoerd. Niet alleen in Amerika, maar ook in Nederland! Niet dat ik ergens last van heb, maar voor gezondheid en sport zijn het heel belangrijke functies. De belangrijkste die de Apple Watch tot nu toe heeft gehad. Dus Apple: beetje opschieten!!

  13. Hier pas 5 oktober binnen. Kan niet wachten. 🙂

  14. Het klopt niet dat de Apple Watch voor het eerst een keramische achterkant heeft. Bij de stalen en Edition-modellen van goud en composiet is dat altijd zo geweest. Vermoedelijk bedoelt Gonny dat dit voor het eerst bij het aluminium model het geval is. Ook dat is niet waar, de aluminium Apple Watch Series 2 had ook een keramische achterkant, en bij de Series 3 veranderde dat weer terug naar een composieten achterkant op het aluminium model. Nu is alles dus opnieuw keramiek. Als het volgend jaar weer composiet is, begin ik een patroon te herkennen. 😉

    Dat het aluminium model een saffierglas scherm heeft vind ik trouwens veel interessanter en dat is wél voor het eerst.

  15. Blij mee, ook de Walkie Talkie-app is geinig maar na gebruik blijft een gele stip boven in de watchface staan. Weet iemand hoe dat uitgezet kan worden?

  16. Origineel geplaatst door Robert
    @Maaike: Ik heb mijn pre-order 09.54 geplaatst. 50 min later is dus al minimaal 4 weken later in de levering. Volgens mij zijn er veel mensen die van een watch series 0 naar 4 gaan.

    Ik ga van een series 0 naar series 4. Heb mijn pre-order om 09:30 geplaatst en de levering is tussen 5 en 12 oktober

  17. De aluminium AW series 4 (en eerder) hebben geen saffierglas, dat is alleen voorbehouden aan de RVS modellen die overigens niet in NL te koop zijn.

    Aan de mensen die de series 4 hebben, en is een vervanging van een oude model. Hoe hebben jullie alle instellingen van de oude op de nieuwe gezet ??

    Ik ga een kopen zodra deze in de winkel ligt.

  18. Ik heb de video niet af kunnen kijken, want man wat was dat saai gepresenteerd. Zo “degelijk” allemaal. Beetje vrolijkheid en blijheid had best gemogen.

  19. Heb vandaag mijn watch 4 per ups gekregen. Ben van 1 naar 4 gegaan! Prachtige watch, snel, het scherm is de grote wow factor, ben er erg blij mee

  20. Nog even heb de watch14 sept om 9.04 besteld en nu dus binnen, minuten maakten volgens mij al verschil, ik heb een spacegrey 44mm met zwart geweven nylon bandje

  21. Origineel geplaatst door Michel
    De aluminium AW series 4 (en eerder) hebben geen saffierglas, dat is alleen voorbehouden aan de RVS modellen die overigens niet in NL te koop zijn.
    Aan de mensen die de series 4 hebben, en is een vervanging van een oude model. Hoe hebben jullie alle instellingen van de oude op de nieuwe gezet ??
    Ik ga een kopen zodra deze in de winkel ligt.

    Gewoon de nieuwe Watch koppelen terwijl de oude nog gekoppeld is. Dan wordt er gevraagd of je hem opnieuw in wilt stellen of de backup terug wilt zetten van de oude Watch. Werkt super simpel!
    Daarna kan je de oude Watch verwijderen.

  22. @Mark: 😂🤣

  23. Is het de moeite waard om over te stappen van een Apple Watch 3 naar 4?

    • @Jlangehoven: Dat hangt van je verwachting af. Als je een groter scherm wilt, is het voor jou misschien de moeite waard. Ik ben van 2 naar 4 overgestapt en betwijfel of het nou zo zinvol was. Ik had hem vorige week meteen besteld, met name de ecg-functie gaf voor mij de doorslag. Later las ik pas dat die niet in NL beschikbaar komt grrrr. Toch de bestelling afgewacht en de watch (goud 40 mm) uitgepakt. Ja hij is prachtig, hij is veel sneller dan m’n 2, het grote scherm is zeker prettiger, maar verder… toch een beetje meer van hetzelfde en nog steeds geen Watchfaces van derden dus je blijft naar die van Apple zitten turen (niets mis mee overigens, maar ik wil meer keuze). Of zoals mijn man het kort samenvatte: je bent er eigenlijk dus geen zak mee opgeschoten. Mijn advies: ga in de winkel kijken, pas jouw formaat en beslis dan pas of je er echt 429/459 euro voor over hebt. Je oude kun je inruilen/verkopen om het iets goedkoper te maken (vergelijk meerdere inruilers zoals Swoop enzo).

      Al met al hou ik hem wel, want hij is gewoon schitterend!

  24. Check, dubbel check; nog altijd geen “always on” scherm? Heb nu de series 0 en de Samsung Gear 3; kies uiteindelijk vaak voor de lastste omdat ik zo’n dood scherm om je pols zo’n maf gezicht blijf vinden… ondanks dat ik zeker #Applefan ben 😉

  25. Ook fijn….net AW 4 ontvangen en ziet er natuurlijk schitterend uit. Helaas zijn allerlei complicaties niet meer mogelijk in de nieuwe watchface met 8 mogelijkheden: o.a. Remote, WheatherPro, weekagenda en Volvo. Zo heb ik natuurlijk weinig aan want op mijn AW3 kon dat allemaal wel :(. Iemand een idee of en hoe dit opgelost kan worden?

  26. Origineel geplaatst door Rick
    Dus het scherm is van saffierglas ipv plastic?

    Origineel geplaatst door Jan van der Wolf
    Het scherm is nooit van plastic geweest mijn inziens?

    Plastic is voor andere merken niet voor Apple Jan

  27. Ik zal ook nog even moeten wachten, ik ben van de AW1 nu naar de AW4 gegaan. Heb altijd gezegd dat ik geen nieuwe AW meer zou nemen naar deze. Ben hierop terug gekomen naar hart problemen van mijn vriendin. Vond de vorige modellen geen toegevoegde waarde voor mijn huidige AW. Deze vernieuwde AW heeft mij wel aan het twijfelen gebracht en heb uiteindelijk de nieuwe AW4 toch besteld. Ik verheug me op de komst hiervan maar weet ondertussen dat 4 tot 6 weken wachten heel normaal gaat worden… als ik hem dan al zou krijgen…. ik wacht.

  28. Gisteren mijn gouden stainless steel model opgehaald in Oberhausen.

    In het echt nog mooier dan de Keynote deed voorkomen.

    Ben zelf overgestapt van 2 naar 4 waarbij het scherm voor mij echt een game changer is.

  29. Origineel geplaatst door Mark
    Ik heb de video niet af kunnen kijken, want man wat was dat saai gepresenteerd. Zo “degelijk” allemaal. Beetje vrolijkheid en blijheid had best gemogen.

    Echt zo!! Dacht precies hetzelfde!!

  30. Origineel geplaatst door Mark
    Ik heb de video niet af kunnen kijken, want man wat was dat saai gepresenteerd. Zo “degelijk” allemaal. Beetje vrolijkheid en blijheid had best gemogen.

    Ik geef toe dat deze unboxing video’s niet onze beste presentaties zijn. Om even een kijkje achter de schermen te geven: we hadden echt een heel leuk verhaal in de Apple Store Amsterdam opgenomen, maar daarvan bleek achteraf ondanks controle het geluid volledig onbruikbaar te zijn. Dat deel hebben we dus opnieuw moeten opnemen en onder de nieuwe voice-over hebben we snijshots zonder “hoofd” moeten zetten. Daardoor is het niet onze leukste video ooit – en dat weten we zelf ook wel. Maar het geeft nog steeds een goede indruk en dat vonden we uiteindelijk de doorslag geven.

    Maar in z’n algemeenheid: Schrijven gaat ons uiteraard natuurlijker af dan presenteren en we zijn geen MKBHD, Unbox Therapy of iJustine, die video als enige bezigheid hebben en zich daar fulltime op kunnen richten. Voor ons is video iets voor erbij en moeten we niet alleen leuk kunnen presenteren (en echt, daar werken we aan!), maar we moeten ook nog 15 andere talenten hebben, waaronder goed kunnen schrijven, diepgaande technische kennis hebben, een app in de lucht houden, etc. Dan is het bijna onmogelijk om net zo leuk te zijn als populaire youtubers. Maar we gaan zeker proberen het wat vlotter te maken 😉
    En heb jij wél die natuurlijke flair en ambitie op dat gebied, neem dan gewoon eens contact op. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

  31. @Anne: thnx! Ook het weghalen van de aangeklikte contacten werkt. En die kan je zo weer “vragen”.

  32. Ik ga van de 2 naar de 4. Hij komt ergens in de 3 week van oktober. Ik kijk er erg naar uit!!

  33. Jammer dat heel veel apps die wel werken op de 3 niet werken op de 4!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.