Reacties voor: ‘Apple Watch Series 3 nog dit najaar beschikbaar, geproduceerd door Quanta’

We hebben er nog maar weinig concreets over gehoord, maar de Apple Watch Series 3 komt volgens de meest recente berichten nog in het najaar van 2017 op de markt. Ook de producent zou bekend zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Early adopter, gadget freak en voor alles weet ik vaak wel een nuttige toepassing. Echter nu ongeveer twee jaar met de Apple Watch (denk ik?) heb ik nog steeds geen functies gevonden die mij overtuigen om een volgende generatie te gaan doen aanschaffen.

    80% is notificaties, 10% is klok kijken en de overige 10% is verspreid over biometrische gegevens (sporten & gezondheidsdata) en ‘spelen’ met de (kleine) variatie aan beschikbare apps.

    Een snellere watch, 3x zo langere batterijduur en scherper scherm zie ik niet als koopargument, in tegenstelling tot de iPhone waarbij dat bij het gros van de populatie wel het geval is.

    Iemand behalve de voorgenoemde punten wel zinvolle apps gevonden die de Apple Watch onmisbaar voor je maken?

  2. @Sander: Ja hoor. Ik was zelf iets beginnen maken, maar er zit geen hoogte meter in de Apple watch, dus projectje eventjes aan de kant gelegd. Hopelijk hebben we deze maal een hoogte meter!?

  3. @Sander: misschien is jouw verwachting voor de watch gewoon te groot. Het is een mooie watch die ik voornamelijk gebruik voor hardlopen, notificaties en de tijd en dat is voor mij meer dan voldoende.

  4. Bij mij ook vooral notificaties en klok. Wat ook handig is, is de muziek bedienen (vooral icm Airpods). En zo nu en dan een timer zetten met Siri. Dat hij je stappen bijhoud is ook een plus.

    Ik ben er meer dan tevreden mee, maar ik kocht hem ook met het idee dat het primair een horloge is met extra functionaliteit. Ik verwacht er ook niet meer van.

  5. @Sander: Voor mij is dat precies het geniale aan de Apple Watch. Een horloge draag ik toch wel, dus alle extra functionaliteit is meegenomen. Het grote voordeel dat je 75% van de tijd je telefoon in je zak kan houden door notificaties maakt juist de Apple Watch voor mij een perfect apparaat. Hoef zelden mijn telefoon echt te pakken om te weten wat er om mij heen gebeurd en welke berichten ik krijg. Verder gebruik ik de Watch veel als sporthorloge en probeer ik redelijk fanatiek de cirkels rond te krijgen. Daarmee is mijn levensstijl toch wel behoorlijk veranderd. Als je een beetje luier dag hebt is dat toch confronterender als je dat echt terug ziet in meetbare getallen. Stimuleert mij vaak om toch nog een uurtje te gaan sporten of hard te gaan lopen. Apps zijn juist misschien de categorie waarin de Apple Watch faalt. Je hebt ze eigenlijk bijna niet nodig want zelden geven ze je echt nuttige info. Het moeten apps zijn waar je echt een paar seconden naar kijkt en dan weer kan vergeten. Op mijn Watch staan er maar een paar: Buienalarm, Forza, WaterMinder en Wunderlist. Dat is het momenteel. De truck is ook niet te veel notificaties te krijgen. Anders word je gek.

  6. @Sander: Ervaar exact hetzelfde.

  7. Ik gebruik de watch dagelijks, ik vind de notificaties echt een meerwaarde. Ik zie meteen een berichtje of melding als een van mijn zoontjes wakker is (nest).

    Wat ik meerwaarde zou vinden is een vooral veeeel snellere watch, maar ik heb nog de 1e generatie misschien is dat het ook.

  8. Die onzin over gezondheid. Ik ken niemand die hem daarvoor gebruikt.
    Leg je focus ergens anders op en kom met een nieuw design. Lelijk ding met zn grote onnodige knop

  9. FaceTime ?

  10. Ik heb de vierdaagse van Nijmegen gelopen met de eerste generatie applewatch, vorig jaar de 55km zowel het horloge als de iPhone 6s Plus zoo goed als leeg, alle extra functies die batterij kosten uitgezet. Ook de hartslagmeters continue aan ook uitgeschakeld. Een workout die tussen de 10-11 duurt. Alles met 100% batt gestart

    Dit jaar de 50km gelopen, alles precies het zelfde ingesteld zelfde hardware alleen met nog 20km te gaan (4-5H workout) was de batt van de applewatch leeg. Snel volgde de iPhone ook.

    Volgende dag iPhone met volle batt in energie modes gezet resultaat 20% batt resterend.

    Strekking verhaal,
    Als Apple zo de focus legt op gezonde levensstijl moeten ze toch echt iets aan de batterijduur doen. Een goeie workout kan ie niet eens meten omdat de batterijen leeg zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.