Reacties voor: ‘Apple Watch Series 3 krijgt energiezuinig micro-LED-scherm, daarna iPhone ook’

Apple is volgens bronnen van plan om de Apple Watch Series 3 te voorzien van een micro-LED-scherm. Dit scherm is dunner, lichter en energiezuiniger. Daarna zou de iPhone volgen, maar wanneer is dat?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Hoe zit het met de beeldkwaliteit en de lichtopbrengst? Het gaat alleen over de dikte van het scherm en de energiezuinigheid. Ik vind beeldkwaliteit minstens zo belangrijk.

  2. @Macaanzee: … en niet te vergeten, de duurzaamheid. In dit geval in de zin van ‘hoe houdt dat zich op iets langere termijn’, nog altijd onverminderd hét zwakke punt van OLED…

  3. Ik hou ‘t allemaal niet meer bij… 😉

  4. Ik heb zojuist uit zeer betrouwbare bron vernomen dat er steeds minder ontwikkelaars hun apps blijven ontwikkelen voor de Apple Watch.

  5. Probleem met veel apps is dat je er nu eenmaal niet veel aan hebt op een horloge. Dus na het eerste initieel enthousiasme is het nu wel duidelijk dat je beter kan stoppen met (bijvoorbeeld) een nieuwsapp waar niemand wat mee doet.
    Neemt niet weg dat de AppleWatch een duidelijk succes aan het worden is. Je ziet ‘m echt overal opduiken.

  6. Aansluitend bij reacties hierboven voeg ik even aan toe: en de klokwijzers mogen aan blijven op een of ander manier.

  7. @Sandra: Wat heb je het over?

  8. Origineel geplaatst door Jasper
    Ik heb zojuist uit zeer betrouwbare bron vernomen dat er steeds minder ontwikkelaars hun apps blijven ontwikkelen voor de Apple Watch.

    Betrouwbare bron…..
    70% kans dat de titel van dat artikel wat je gelezen hebt begon en eindigde met een “.

  9. Zodat het display aan blijft.

  10. Origineel geplaatst door Ferryman
    @Macaanzee: … en niet te vergeten, de duurzaamheid. In dit geval in de zin van ‘hoe houdt dat zich op iets langere termijn’, nog altijd onverminderd hét zwakke punt van OLED…

    Correct. Het zou een betere technologie moeten zijn dan Oled. Oled is zo fragiel: die verkleurt nog áltijd na verloop van tijd, brandt nog áltijd in (na jaren doorontwikkelen nog niks beter geworden), en de levensduur is echt te kort, vooral als je bv een iPhone (of iPad) uren per dag gebruikt.

  11. Origineel geplaatst door Ferryman
    @Macaanzee: … en niet te vergeten, de duurzaamheid. In dit geval in de zin van ‘hoe houdt dat zich op iets langere termijn’, nog altijd onverminderd hét zwakke punt van OLED…

    Maakt het veel uit, op langere termijn? Als je het hier zo leest koopt de meerderheid elke keer de nieuwste iphone. Dus hier is niet veel sprake van “op langere termijn” denk ik.

  12. Ik zie niets!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.