Reacties voor: Apple Watch Series 3 is nog steeds het meest populaire model

De ontwikkelaar van de Watchsmith-app laat zien dat de Apple Watch Series 3 het meest populaire model van dit moment is. Mensen kiezen ofwel voor het duurste of het goedkoopste model.

Reacties: 7 reacties

  1. Hopend op een aw7 met zelfde formaat (in titanium met 4G) maar iets dunner.

  2. Was mijn eerste Apple Watch, maar omdat het na 3 jaar toch een beetje traag aanvoelde allemaal heb ik deze vervangen door een 6. Snelheid, groter scherm, always on, zomaar een paar verbeteringen die echt onmisbaar zijn en zou niemand een oudere versie aanraden.

  3. Mijn zoon heeft er net een gekocht. Hij weet nog niet van de updates en voor een kind is de 3 echt meer dan prima. Die heeft geen last van tragheid, kleiner display. Tegen de tijd dat hij dit belangrijk vind, is er een Apple Watch 9 beschikbaar. Voor hem vind ik een horloge van EUR 200 al behoorlijk duur, laat staan een van EUR 300.

  4. Ik heb zo’n aw3 met een rood draaiknopje. Ik heb de stille hoop nog een keer esim te gebruiken. Dat zou wel echt vet zijn. Gewoon echt sporten zonder mobiel met gps en muziek etc.

  5. Je mag toch hopen dat de 3 wél langer updates krijgt dan 2021. Heb de 3 vanaf het moment dat hij uit kwam en het voelt nog steeds niet als een oud apparaat. Zou een beetje gek zijn (en ook niet echt duurzaam) als Apple nu al op vernieuwing aan stuurt.

  6. @Patrick: Op zich zou best kunnen dat die af valt, aangezien de series 2 na 4 jaar ook niet meer mee doet.
    Het wil niet zeggen dat de Watch direct afgeschreven is, kan best zijn dat die nog een security update krijgt soms.

    Technisch gezien is de 3 gewoon op met snelheid/ opslag alles, die is sinds de 4 gewoon enorm verbeterd.
    Als je hem nu nog heb is dit prima maar kopen moet je deze niet meer doen, de SE is een waardige vervanger als instapper met prijzen vanaf net onder de 300 euro.

    Je hoeft watch ook echt niet elk jaar of 2 jaar te vervangen in mijn ogen, of er moet echt een functie voor gezondheid in zitten die misschien voor jou iets toegevoegd.
    Ik zelf ben van de watch2 ook naar de 5 gegaan toen die uit kwam, dus de volgende watch serie van dit jaar sla ik nog wel even over.

  7. Dat de 3 niet meer kan ben ik het niet mee eens. Wel dat je nu beter geen nieuwe watch 3 koopt , gebruikt is een ander verhaal. Anders zou ik een gebruikte 5 of SE aanraden. De 4 alleen als je er heel strak aan kunt komen qua prijs , de 3 is leuk gebruikt te koop , ik had hem zelf voor 135€ gebruikt 1,5 jaar terug. Hem nu ge upgrade voor de SE voor 190€ en dat is voor de 4 eigenlijk qua prijs onhaalbaar terwijl die minder updates nog gaat krijgen dan de se en mogelijk ook minder kan dan de se welke meer uitgeklede 5 is

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.