Reacties voor: Waarom een Apple Watch Series 3 met aparte simkaart niet logisch is

De Apple Watch Series 3 zou volgens een analist mobiel internet krijgen dankzij een eigen simkaart. Maar een Apple Watch met simkaartslot is onwaarschijnlijk, ook omdat er een betere oplossing is.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Zo’n AppleSim zou een slim idee zijn voor de Apple Watch. Apple wil dat ook graag invoeren voor de iPhone, maar de providers zien dat nog niet zo zitten, dacht ik. Ik hoop trouwens wél dat er meer te verwachten is van de ‘Series 3’ Apple Watch, dan alleen betere prestaties en een langere batterijduur. Nieuwe sensoren en meer interessante meetresultaten voor gezondheid en sport zouden de Apple Watch een stuk interessanter maken. Ik denk trouwens dat de Apple Watch 3 dit jaar nog niet komt. Maar wie weet..!

  2. Misschien moet apple de prioriteit meer gaan leggen bij de prijs van de watch en accessoires dan bij het uitbreiden van de mogelijkheden. Ik denk dat het gross van de mensen afhaakt vanwege de prijs en niet vanwege de geringe mogelijkheden, waterdichtheid of batterijduur. Een leren bandje van €150,- is toch te zot voor woorden!!

  3. Met interesse volg ik al een tijd deze ontwikkelingen.

    Het zou super handig zijn maar ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat Apple deze weg zou kiezen. Ze gaan altijd voor de naadloze user experience. Een tweede simkaart + data abonnement voor je smartwatch is niet echt naadloos. Zeker omdat Apple de Watch duidelijk positioneert als een accessoire bij de iPhone, niet als opzichzelfstaand product.

  4. @TBZ92: Idd dan maar lekker Bluetooth zit niet te wachten op nog een data abbo erbij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.