Reacties voor: Apple Watch Series 2 trekt meer vrouwen en jongeren

Relatief meer vrouwen en jongeren blijken de Apple Watch Series 2 te kopen. Babyboomers haken af, terwijl millennials nu de grootste groep kopers vormen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Sinds gisteren de trotste eigenaar van de Apple Watch Series 2 Space grijs 42mm. Volgens de Apple medewerker bij Leidse Plein die eerste die hij verkocht. Erg tevreden mee!

  2. Tjonge wat een uitgebreid onderzoek. Wat hetmeest opvalt is dat 71% van de kopers van de ‘Series 2’ Apple Watch ‘nieuwe’ kopers zijn die nog geen Watch hadden. Dat betekent dat de mensen die Watch 1 hadden in meerderheid niet geneigd zijn om naar Watch 2 over te stappen. Daar is ook niet echt reden voor, omdat er niet veel nieuwe functies zijn.

  3. Draag de 1e nu een klein jaar en ben er tevreden over. De gps functie werkt prima met de iPhone die ik toch altijd mee heb, daar er geen cameras zoals bij voetballers op mij gericht staan en dan een nood nummer kan bellen als ik in de penarie zit hahaha

  4. Ik heb de Watch 1 meteen op de Nederlandse release dag aangeschaft. Sport 38mm. Sinds een paar weken is het scherm flink beschadigd doordat er wat tegenaan is geslingerd tijdens werkzaamheden. Volgende week reparatie afspraak gelukkig want man man wat mis ik mijn Watch!

  5. De onderzoeksresultaten zijn niet geheel verrassend.

    Dit blijkt ook wanneer je de generaties naast elkaar legt qua wensen, eisen, sociale beïnvloeding, etc…

    Maar even voor mijzelf, ik hoop toch wel dat de leveringen aantrekken aangezien ik erg benieuwd ben naar de series 2. Dit zal dan ook mijn eerste smartwatch worden nadat ik mij heb teruggetrokken uit de recente Pebble Time 2 Kickstarter campagne.

  6. Mijn series 2 is vorige week besteld, 3 tot 5 weken verzendtijd…

    Kan niet wachten!

  7. Ik vind het echt nog steeds een spuuglelijke watch! En dat terwijl Apple zoveel moois heeft gemaakt en nog zal maken.

  8. Afgelopen maandag de Series 1 aangeschaft. Waterdicht tot 50m is leuk, maar ik zwem zelde en GPS gebruik ik wel via m’n iPhone. Super tevreden over!

  9. @Lars: Hoe ben je er aan gekomen hebben ze ze op voorraad???

  10. Morgen komt de mijne binnen, 9 september om 09:08 uur besteld online. Hij is volgens de UPS tracker net weer vertrokken uit Kazachstan richting hier 😉

  11. Origineel geplaatst door Leander
    Ik heb de Watch 1 meteen op de Nederlandse release dag aangeschaft. Sport 38mm. Sinds een paar weken is het scherm flink beschadigd doordat er wat tegenaan is geslingerd tijdens werkzaamheden. Volgende week reparatie afspraak gelukkig want man man wat mis ik mijn Watch!

    Haha wat herkenbaar. Heb hem ook een week moeten missen omdat ik hem heb omgeruild voor een nieuwe na kleine beschadiging (Apple care plus).

  12. Ik vind het lange wachten wel balen!

  13. @Macaanzee:
    Die conclusie mag je niet zo trekken.
    Zolang je geen aantallen hebt zou het theoretisch kunnen zijn dat die 30% alle AW1 bezitters zijn.

  14. @Max: Via de site van Apple de beschikbaarheid controleren bij de Apple stores en meteen een reserveren als die beschikbaar komt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.