Reacties voor: Round-up Apple Watch SE hands-on: dit vinden de internationale media

De Apple Watch SE, de nieuwe voordeligere Apple Watch, verschijnt binnenkort. In deze round-up lees je alvast de Apple Watch SE hands-ons van de internationale media. Hoe ervaren zij dit nieuwste model.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Mooi dat ze dit gaan doen , nu moet kiezen tussen nieuw deze of de 3 kopen zou ik voor deze gaan, echter ik heb de drie en vind de upgrade te klein en zo te lezen ik niet alleen. Benieuwd of ze nu elk jaar ook een SE gaan doen of dat ze een paar jaar deze SE gaan verkopen net als bij de iPhone SE. Wel voor later interesse na de 3 bij een eventueel volgende generatie SE.

  2. Ik kan nergens het verschil in gewicht vinden tussen de Series 6 en de SE. Weet iemand dit?

  3. Ik zit enorm te twijfelen. Mijn Series 3 is afgelopen zomer gesneuveld (display aan gruzelementen). Ik neig naar de SE, maar vraag me af of ik dan de AOD ga missen. Vond bij de 3 de polsbeweging geen probleem. Maar ja; toen bestond AOD ook nog niet….

  4. Origineel geplaatst door Farl
    Ik kan nergens het verschil in gewicht vinden tussen de Series 6 en de SE. Weet iemand dit?

    Volgens mij is het verschil nihil.

  5. @Frank: AOD is wel super handig. Je kan snel de tijd even checken zonde dat je overdreven je pols moet optillen. Ik kan het niet missen maar als je de S3 gewend bent maakt het niet heel veel uit denk ik.

    @Frank: Het enige verschil is geen AOD, geen ecg, geen zuurstof gehalte meter en een S5 chip ipv S6

  6. Stel ik koop een apple watch 4 G in Duitsland…..kan ik deze dan gebruiken met Trufone abo?

  7. Grappig alle Apple fan sites vergelijken de se en de 3, maar komen tot verschillende conclusies de 1 zegt je hebt veel meer voor een paar tientjes meer , de ander zegt juist 100 verschil is nogal wat en zoveel meer brengt de SE niet.

    Sowieso zeggen maar een paar tientjes verschil dat klopt niet, 2-4 is een paar 8 is niet een paar tientjes. En het prijsverschil tussen de se en de 6 is niet veel groter . Een ieder bepaald wat hij er aan wil uitgeven. Procentueel is t een groot bedrag , bijna 1/3 vd prijs vd Se!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.