Reacties voor: Apple biedt schermvervanging voor Apple Watch Series 2 en 3 met barst rondom

Haarscheurtjes rond het scherm
Apple gaat een schermreparatieprogramma starten voor de Apple Watch Series 2 en 3 in aluminium. Deze modellen hebben een barst rondom het scherm. Het zou gaan om een 'zeer zeldzaam probleem'.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Shit, shit, shit!!! Dat heb ik ook gehad met mijn Apple Watch, ik heb hem toen opgestuurd naar Apple binnen de garantie periode maar dat zou me dan 230,- kosten om dat te laten maken en dat kon nergens goedkoper.
    Dat had ik er niet voorover dus heb ik hem voor een paar tientjes verkocht op marktplaats…

  2. Ik draag de de watch vanaf 2015 serieus 0 2-3 nu 4 bijna 5 joehoe. Maar al deze problemen met opgezwollen batterijen defecte schermen ik ken dit allemaal niet.!

  3. ik heb een applewatch 3 van oktober 2017. deze had half juli dit probleem, een barst rondom, binnen de garantie periode. ik had hem gekocht bij een amac, ben dus naar die amac gegaan. daar deden ze al wat twijfelachtig dat het niet onder de garantie zou vallen en ook dat ik hem niet had laten vallen. ze hebben hem opgestuurd en de uitslag van het onderzoek was dat ik tegen betaling van een nieuwe een nieuwe zou kunnen krijgen.

    geen schermvervanging dus en gewoon het volle pond betalen.

    zou ik nu wel in aanmerking komem voor reparatie of zo?

  4. @sandra: Altijd rechtstreeks met Apple bellen. APR’s staan erom bekend om nét niet het geld uit je zakken te stelen.

  5. Dit heb ik ook!! Wat een goed nieuws, Thanks!!!

  6. Ik had het ook scheur gehad met Apple Watch Series 2 in 2017. Mijn verzekering vergoede het, en ik kreeg van hun een pdf bestand met stappenplan en telefoonnummer van Apple. Binnen 5 dagen kreeg ik een vervanging in huis. Zeer goede service.

  7. @sandra: Ja, want Apple zet dus nu een reparatieprogramma op.

  8. En series 1? Deze hebben namelijk hetzelfde scherm als series 2.

  9. @sandra: Apple is daar wel zwak in hè beetje over de brug komen.
    Had een Windows toestel zelf laten vallen heb ik ook eerlijk gezegd gratis gerepareerd dure Apple doet moeilijk bah

  10. Ik had net hetzelfde voor,
    Langsgegaan bij Lab9 helaas “niet onder garantie” kon hem laten omruilen tegen betaling. Dan maar een Watch 4 gekocht en voor een spotprijs de 3 verkocht op tweedehands… jammer. Had graag gewacht op die nieuwe van dit jaar

  11. Het is me niet helemaal duidelijk of ikzelf schade moet zien, of dat ik sowieso moet terugsturen als ik een watch uit genoemde periode heb. Ook de Apple website is hier niet duidelijk over…

  12. Ik heb vd week mijn AW4 laten vallen, scherm totaal aan gruzelen. Naar de AStore gegaan en kreeg de melding dat repareren van het scherm niet mogelijk was. Ik kon de AW wel inleveren en een nieuwe krijgen, geen refurbised. Met de verzekering gebeld en ik kreeg het vergoed.
    Wat is dan het verschil van scherm tussen de AW2-3 en de AW4 dat ze het scherm wel kunnen vervangen?

  13. Ooit ook bij mij overkomen. Kreeg nieuw horloge na betalen reparatiekosten.

  14. Donderdag gaan zwemmen met de apple watch. Na het zwemmen reageerde het scherm niet meer en toen ik wat beter keek, bleek er “zo’n” scheur onderin het scherm te zitten. Watch ruim 24 uur in rijst gelegd, maar er was niets meer mee te beginnen. Zwart scherm, helemaal dood.
    Gisteren naar de Applestore in Den Haag, waar ik toevallig een afspraak had voor het vervangen van accu iPhone 7. Daar werd me verteld dat de watch zal worden opgestuurd en dat ik zeer waarschijnlijk een nieuwe watch 3 krijg. Door de combinatie van spontane scheur en zwemmen is de watch waarschijnlijk niet te repareren

  15. Hoe groot is de kans dat dit probleem zich ook met het Series 4 model voordoet? Is het duidelijk wat nu precies de oorzaak is van het barsten van het scherm?

  16. hartelijk dank allemaal voor jullie reacties.

  17. Hoe smerig is dit? Ik heb hetzelfde aan de hand gehad. Ben smorgens op gestaan met een kapot scherm terwijl ik heel zeker was dat toen ik slapen ging er niets aan was. Ben bij Switch geweest waar ik deze gekocht had en zij zeiden me dat het niet onder garantie ging terug gemaakt worden omdat ze een minuscuul krasje zagen. Zonder vergrootglas kon je niets zien. Heb ze maar op een ander laten maken nu twee weken geleden. Garantie van Apple stelt helemaal niets voor. Als ze eronder uit willen luizen doen ze het 😡😡😡 Ook al vind ik de horloge geweldig, mijn volgende smartwatch gaat waarschijnlijk geen iWatch meer zijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.