Reacties voor: Gerucht: ‘Apple werkt aan PRODUCT(RED) Apple Watch Series 5’

Apple zou werken aan een rode uitvoering van de Apple Watch Series 5, die in het voorjaar beschikbaar zou komen binnen de PRODUCT(RED)-lijn. Dit zou de eerste keer zijn dat Apple het horloge in deze kleur uitbrengt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Ik zou hem meteen kopen. Ik heb nu de Iphone 11 Red edition en wil die meteen weer.

  2. Vinet het jammer dat ze dat dan een paar maanden later uitbrengen. Heb dan liever gelijk zodat ik die kan uitkiezen en niet nu dan er al mee zit.

  3. Niet te combineren joh

  4. Origineel geplaatst door koekiemonster
    Niet te combineren joh

    Dat dacht ik ook direct. Je kan wel een leuk Ajax, Feyenoord of PSV horloge maken

  5. Jaaaah! Ik heb toevallig op 27-12-2019 via a.s.r. een goudkleurige Apple Watch besteld. Dit omdat ik als vrouw zwart te donker vind. Zilver vind ik ook wel mooi maar te saai.

    Omdat ik een FitBit had, die door Google inmiddels is overgenomen, was ik al langere tijd van plan over te stappen naar Apple. Ik vond het alleen te veel geld eigenlijk. Totdat ik ontdekte dat ik de aanschafprijs van de laatst nieuwe smartwatch, door voldoende te bewegen, geheel terug zou kunnen verdienen via a.s.r. Zij redeneren dat als je genoeg beweegt word je gezonder en kost het heb minder zorggeld. Dat principe leek me juist en daarom heb ik me verdiept in de voorwaarden. Dat blijkt goed te doen te zijn. Dus eentje besteld, maar dus alleen keuze uit zwart, zilver en goudkleurig. Helaas nog geen productRed. Ik ging liever voor een warme knalkleur, in combinatie met kekke bandjes van Ali, helemaal vrouwelijk!!

  6. De Watch in deze kleur vind ik niet mooi. De iPhone wel. Sterker: die heb km ook.

  7. Zou het zelf niet doen, horloge is altijd in het zicht en combineert niet met alles zo lekker. Vind het minder een issue met een telefoon (heb rode xr die ik nog steeds mooi en top vindt)

  8. Omdat ik een gebruikte heb heb ik rosé gold.
    Zou ik nieuw ook niet kopen.
    Bumper kapje erom heen in grijs.
    Mijn rosé gold iPhone SE ( ook gebruikt, je loopt nogal s tegen die kleur op voordelig) ook in hoesje…

  9. Leuke toevoeging, alleen zal je op deze uitvoering sneller op uit gekeken zIjn. De PRODUCT Red bandjes daar in tegen is meer in trek, en zijn zowel als leder als Sport en Sportloop verkrijgbaar.

    Maar leuk bedacht.

  10. Heb er wel interesse in. Ben nu ook zeer blij met mijn IPhone 11 Red. Hoop dan eigenlijk dat ze de kleur wel net zo rood maken als de iPhone. Dit design ziet er een beetje goud-roze achtig uit, niet echt Red rood.

    En ja, ik moet weer eens een iWatch hebben, nadat mijn oude (1st Gen) recentelijk kapot is gegaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.