Apple Watch Series 7 nieuwe oplaadkabel

Reacties voor: Apple lost Apple Watch-oplaadprobleem van watchOS 8.3 op in nieuwe update

Sommige gebruikers van de Apple Watch merken dat het opladen met opladers van derden niet goed gaat. Voornamelijk gebruikers van de Apple Watch Series 7 melden hier problemen mee. In watchOS 8.4 zou dit zijn opgelost.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Ook op de Watch 6 heb ik hier last van

  2. De wisselingen tussen oplaad- en toegangscodescherm en wijzerplaat zie ik ook bij de start van het opladen met de originele Apple oplader. Dat lijkt me dus geen onderdeel van het probleem.

  3. Beide merken ken ik niet maar mijn Belkin doet het prima, deze ook gewoon een officieel licentie van Apple dus weet zeker dat goed is.

  4. Probleem doet zich voornamelijk met de series 7 roestvrij staal en doen zich ook voor bij  laders ( bv bij de kabel van een watch series 4 met een iPhone lader, MagSafe Duo Charger met een 20w  lader, 20w  lader en meegeleverde laadkabel.
    Als dit niet snel opgelost wordt stuur ik mijn series 7 roestvrij staal terug. Heel erg frustrerend om m’n nieuwe Watch 8 uur op de lader te moeten hebben terwijl mijn series 4 binnen een half uur van 0 naar 80% laadt op dezelfde laders.

  5. Hier ook laad problemen met de series 5.
    Helaas mag ik van Apple mijn Samsung stekker niet meer gebruiken die ik toch over had.

  6. (Red.) Het probleem zou in watchOS 8.4 opgelost zijn. Het artikel is hiervoor bijgewerkt.

  7. Goed nieuws! Ik heb al een tijd met Apple support aan de lijn gezeten maar die wisten niet wat het was… m’n 7 laadt alleen snel op als ik hem eerst aan en uit zet… anders doet ie er uren over om vol te laden, met de originele lader en apple 18w adapter! Zou dit probleem dan ook verholpen zijn, ik heb geen laders van derden…?!

  8. Ook bij mij hier met een Watch SE 2020 model

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.