Reacties voor: Gerucht: ‘Toekomstige Apple Watch kan paniekaanval detecteren’

Volgens een regelmatig terugkerend gerucht krijgt de Apple Watch functies voor je mentale gezondheid. Zo kun je bijvoorbeeld paniekaanvallen vroegtijdig detecteren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Ik ben niet zo paniekerig.

  2. Origineel geplaatst door Marko
    Ik ben niet zo paniekerig.

    Nee jij niet
    Misschien andere wel👍🏻

  3. Ik merk nu soms al dat de Apple Watch eerder detecteert dan ik het zelf door heb dat mijn ademhaling ineens (te) hoog en (te) snel gaat. Verrassend goed getimed krijg ik dan de melding om me een minuut of wat op mijn ademhalingen focussen. Door die melding word ik mezelf pas bewust dat ik inderdaad aan het stressen ben. Soms negeer ik de melding maar hoe vaker ik merk dat ie het goed heeft, hoe meer ik bewuster word en ook daadwerkelijk aan de melding toegeef door even stil te staan of te zitten en mij op mijn ademhaling te focussen. Komt mijn stressniveau ten goede.

    Ik heb het idee dat Apple hiermee al aan het soort proefdraaien is. Goed bezig vind ik.

  4. Knap als een Apple watch dat kan.

  5. Er zijn zoveel geruchten, ideëen, plannen, mogelijkheden, concepten, beloften, brainwaves dat het eigenlijk best bizar is hoe weinig ontwikkeling er in zit.
    Precies net genoeg om weer een generatie te kunnen verkopen. Nou, ik houd het lekker bij mijn model en kijk over 5 jaar wel weer verder. Mss. kunnen we dan een keer zelf wijzerplaten samenstellen.

  6. Geen paniek; als het net zo slecht werkt als het ‘automatisch’ herkennen van je fiets- en loopactiviteiten hoef je je geen zorgen te maken.

  7. @Jan Willem:
    Fietsactiviteiten worden volgens mij sowieso niet automatisch herkend. Bij mijn workout wandelen wordt dat altijd automatisch herkent.

  8. Ja leuk…kan hij al inmiddels zonder de iPhone?

  9. Handig voor Tim Cook als Apple een beetje verlies maakt!

  10. Ik raak ook in paniek………… moet ik dan weer een nieuw IWatch kopen????

  11. Origineel geplaatst door Jan Willem
    Geen paniek; als het net zo slecht werkt als het ‘automatisch’ herkennen van je fiets- en loopactiviteiten hoef je je geen zorgen te maken.

    Bij mij corrigeert hij de tijd in ieder geval nagenoeg nauwkeurig vanaf dat ik begin met lopen tot aan de melding. Ik heb niet gecheckt of het ook je calorieën corrigeert.

  12. Kan ik hem dan ook koppelen aan de watch van m’n vrouw? Dan weet ik wanneer er een paniekaanval aan zit te komen…

  13. @Jan Willem: raar, bij mij werkt dit perfect!

  14. @Marianne: Bij mij voor geen meter 😉 op Watch 4.

  15. @Marianne: Fietsen werkt bij mij ook niet goed, ik fiets dagelijks naar werk 17km per dag.
    Maar altijd heb ik maar doe 8km tot 10km op de teller staan, lopen gaat prima maar fietsen herkent die voor geen meter automatisch.

  16. Origineel geplaatst door Jan Willem
    Geen paniek; als het net zo slecht werkt als het ‘automatisch’ herkennen van je fiets- en loopactiviteiten hoef je je geen zorgen te maken.

    Niet vreemd dat het niet werkt. Er is ook geen automatische fiets herkenning 😂

  17. Nou in deze tijd zou dit (te)vaak gesignaleerd worden dan.
    😩

    Wat een paniek…

  18. @Joey: Zou wel mooi zijn op zich als die dit automatisch kan registeren, in plaats dat je watch moet drukken, app openen, zeggen ik ga fietsen en start moet drukken.

    Fietsen net iets als wandelen wat vele dagelijks doen, al is misschien moeilijker te registeren.
    Je gaat sneller dan lopen en enige wat beweegt zijn eigenlijk je benen, en dat ziet watch natuurlijk niet en met snelheid kan net zo goed dat je in auto zit of iets.

  19. Origineel geplaatst door Dennis
    @Joey: Zou wel mooi zijn op zich als die dit automatisch kan registeren, in plaats dat je watch moet drukken, app openen, zeggen ik ga fietsen en start moet drukken.

    Fietsen net iets als wandelen wat vele dagelijks doen, al is misschien moeilijker te registeren.

    Je gaat sneller dan lopen en enige wat beweegt zijn eigenlijk je benen, en dat ziet watch natuurlijk niet en met snelheid kan net zo goed dat je in auto zit of iets.

    Wat jij zegt onderschrijf ik volledig. Ding is, dat diegene waar ik op reageer suggereert dat iets niet werkt. Wat op zich niet vreemd is als die functie niet bestaat!

  20. Handig, weet ik precies wanneer ik ruzie met m’n vriendin ga krijgen.

  21. @Dennis: zo ingewikkeld hoeft dat nu ook weer niet. Zeg tegen Siri “start buiten fietsen” en hij draait. Inderdaad was het nog mooier geweest als automatische detectie een bestaande functie was bij fietsen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.