Reacties voor: Apple Watch overleeft zwemtocht van 1000 meter

Drie tests van een professionele zwemsporter laten zien dat de Apple Watch een stuk beter waterbestendig is dan Apple ons doet geloven.
Lees het complete artikel → Apple Watch overleeft zwemtocht van 1000 meter
Lars Paymans -

Reacties: 9 reacties

  1. Awesome!!

  2. Nu nog wachten tot die geleverd wordt! Heb op 30 april de 42mm space gray sport watch besteld, nog niet binnen helaas.

  3. Heb op 29 april de apple watch besteld en staat nog steeds op juni.

  4. Origineel geplaatst door Rudra
    Awesome!!

    Eerder teleurstellend. Waarom zou ik mijn zwemtraining met een Apple Watch doen als hij hij geen enkele registratie doet.Zolang ik niet fatsoenlijk al mijn trainingen kan doen met een Apple Watch blijft ik bij mijn Polar V800 met notificatie’s.De Garmin 920 XT is trouwens ook een goede optie, maar iets duurder en kan ook geen hartslag onderwater registreren.

  5. Ik zou graag eens een test zien waar een Apple watch een uurtje in de zon heeft gelegen en dan in een emmertje met koud water wordt gelegd. Bij het afkoelen van de horloge wordt normaal gezien het water naar binnen gezogen. Zo heb ik al 2 horloges waardeloos gekregen !

  6. @Rowan: Ik was gisteren in Londen, en Selfridges had gewoon alles op voorraad! Helaas niet de spacegrey. Geen wachtrijen, reserveringen, afspraken, niks!

  7. @Gerben: helemaal mee eens. De Polar V800 is een allrounder op sportgebied. De meerwaarde van een Apple Watch moet ik dus ook nog ontdekken. Voorlopig voor mij dus geen overweging waard.

  8. Vraag me af waardoor Apple waterschade aan een Apple Watch zou kunnen weigeren te dekken. Apple geeft zelf aan dat hij binnen bepaalde grenzen waterproof is. Hoe toont Apple dan aan of je ermee gezwommen of gedoken hebt en niet alleen even mee gedoucht (wat gewoon zou moeten kunnen)?

  9. @Knarf: Zwitserse merken doen dat ook. Als je een Zwitsers uurwerk koopt waarbij gezegd wordt dat hij tot 30 (zoiets) meter kan, dan is het af te raden om ermee onder water te gaan. Ik begrijp je vraag en ik snap dat ook niet, maar dat is horlogetaal verneem ik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.