Reacties voor: Apple Watch ophalen bij Britse buurtwinkels: het is een optie

Apple geeft je de mogelijkheid om een bestelde Apple Watch te laten afleveren bij een buurtwinkel in Engeland. Handig voor mensen die geen lokaal adres hebben.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Is er door iemand al over nagedacht dat de  watch misschien wel helemaal niet in Nederland uitgebracht gaat worden? Dat was bij de eerste iPhone ook het geval.

    Ik weet niet meer hoe het zat bij de eerste iPad maar normaliter laten ze vrij vlot weten (meestal al tijdens de Keynote) wanneer de tweede golf van landen gaat volgen.

    Het zou mij in ieder geval niet verbazen als de  watch alleen in deze landen verkrijgbaar blijft in het kader van “exclusiviteit”.

  2. Niet denkbaar. Apple promoot de Watch ook gewoon op de Apple.nl site. Dan zouden ze dat ook niet doen.

  3. Origineel geplaatst door test
    Niet denkbaar. Apple promoot de Watch ook gewoon op de Apple.nl site. Dan zouden ze dat ook niet doen.

    Hmmm… klinkt logisch ja 😉

  4. Oké dat je de Apple Wacht moet bestellen vanwege de vele configuraties, die kunnen/willen ze niet op voorverpakt op voorraad houden in een Apple Store. Maar waarom je dan een Apple Store niet als ophaalpunt kunt kiezen is wel vreemd.

  5. Kan ook bijv mailboxde gebruiken, heb dat 2 jaar terug met een kindle gedaan, die ik via amazon Duitsland had besteld, werkt prima!

  6. Maar je moet dan toch alsnog een adres aangeven neem ik aan? Dat hoeft dan niet Engels te zijn?

  7. Als je dit gaat doen ben je goed gek tegen de tijd dat je hem heb is hij al beschikbaar in Nederland

  8. @Rens: de ipad 1 kwam hier ergens in de zomer van 2010 uit, een paar maanden na de release in de VS dus. Enkel de iPhone 2g was hier niet verkrijgbaar.

  9. Dan lijkt het mij toch makkelijker om hem via Borderlinx te verzenden. Je betaald een paar tientjes (en op ‘t bedrag van een Watch maakt dat m.i.z. ook niet meer uit, en goedkoper dan een retourticket) en een paar dagen later is je bestelling thuis in NL (als je er op tijd bij was met bestellen, dat dan weer wel). 🙂

  10. Zomaar even geteld, van de laatste 28 artikelen alhier gingen er 19 over de Watch. Ben ik de enige die hier wat genoeg van krijgt? Ik merk nu al dat ik iCulture minder lees hierdoor. Het gaat er te veel over als het je verder niet interesseert.

  11. @Thomasl: Dit is een website over Apple onderwerpen. Natuurlijk gaat het over het nieuwe product van Apple. Sla de artikelen over als je het niet wil lezen. Maar zeur er alsjeblieft niet zo over, want dit is praktisch het doel van deze site.

  12. Origineel geplaatst door Pieter
    @Thomasl: Dit is een website over Apple onderwerpen. Natuurlijk gaat het over het nieuwe product van Apple. Sla de artikelen over als je het niet wil lezen. Maar zeur er alsjeblieft niet zo over, want dit is praktisch het doel van deze site.

    Je zou natuurlijk ook zelf in de praktijk kunnen brengen wat je anderen gebiedt, en reacties die jou niet aanstaan overslaan in plaats van dáárover zeuren. Dat is zeuren in het kwadraat 😛

    (Vraag me alleen af wat dat zegt over deze reactie, is dit zeuren tot de derde macht ? Kubistisch zeuren ahw ;-))

    Maar ben het wel eens met Thomasl, de aandacht voor de watch hier begint wel wat erg monomaan te worden. Hoe begrijpelijk ook – een deel van de redactie omschreef zichzelf pas nog als “Apple gekkies” – wel jammer als je als (verder wel degelijk) Apple geïnteresseerde niet echt warm of koud wordt van de watch. Als we Pieter’s advies zouden volgen blijft er dan (bijna) niets meer te lezen over…

    Dus iets meer balans in de onderwerpkeuze zou ook mij welkom zijn. De watch is niet het enige nieuwe Apple product, vergeet niet dat de laptop ook onlangs opnieuw is uitgevonden door Apple 😉 Daar zou ik ook graag de eerste praktijkervaringen mee lezen, benchmarks en droge cijfertjes zeggen niet alles en bovendien ontbreekt daarin steevast de maatwerk (processor)variant.

  13. @gotti:

    Graag je uitleg en de instructies hoe je dot doet met de mailbox of postbox?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.