Reacties voor: Opgezwollen batterij valt nu onder langere Apple Watch-garantie

Bij een Apple Watch met opgezwollen batterij geldt langere garantie, zo heeft Apple bekendgemaakt aan reparatiebedrijven. Je krijgt in totaal 3 jaar garantie voor dit batterijprobleem.

Reacties: 7 reacties

  1. Wanneer je het niet meer oplaad en je laat het staan voor paar maanden, kan het sneller dik worden.

  2. Inderdaad een paar weken geleden gehad, in de tuin zag ik mijn scherm opeens open staan. Binnen 3 dagen had ik keurig een nieuw exemplaar om mijn pols zitten. Snel zoals ik gewend ben van Apple.

  3. Twee weken geleden gebeurde dat bij mij Apple Watch ook. Gewoon ‘s morgens bij het aantrekken van een vest over mijn pols schoot het scherm eraf. Meteen afspraak gemaakt bij de Genius Bar en hij vertelde me dat de batterij was opgezwollen en daardoor het scherm omhoog drukte. Eigenlijk geloofde ik er geen barst van maar mijn AW werd opgestuurd en ik moest 10 dgn wachten. Vorige week kreeg ik een telefoontje dat ik hem kon komen ophalen. Omdat ik pas komende week weer in A’dam ben haal ik hem op. Ben benieuwd wat ze gedaan hebben of dat ik een andere krijg.

  4. “Je krijgt hiervoor drie jaar (!) dekking na de datum van aanschaf, dus twee jaar langer dan normaal.”

    Dus “normaal” kreeg je geen garantie hierop als je batterij na 13 maanden je scherm eruit drukte?
    Dat lijkt me niet moeten kunnen.

  5. @Appiehappie: Ik denk dat ze één jaar langer bedoelen vermits je sowieso twee jaar garantie hebt.

  6. @Appiehappie: bij mij gaf de man van deGenius Bar al meteen aan dat het tegen 0,- kosten zou zijn. Mijn AW is van juli 2015. Valt dus nog net binnen de 2jr die Apple moet geven ivm Europ. Garantietermijn.

  7. Dit is al jaren zo. Geldt ook voor de andere apparaten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.