Reacties voor: Apple Watch Nike+ is een nieuw sporthorloge voor hardlopers

Apple en Nike presenteren de Apple Watch Nike+, een sporthorloge met speciale horlogebandjes, wijzerplaten en Siri-commando's gericht op hardlopers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Op zich een mooie samenwerking. Die bestaat er al heel lang tussen Nike en Apple. Zitten ook veel mensen in elkaars raad van bestuur. Bandjes zien er goed uit en je betaald niets meer of minder dan de normale versie. In dat opzicht een mooie toevoeging. Vind de toegevoegde waarde van Nike niet zo heel groot tenzij je echt in hun hardloop ecosyteem zit. Nadeel is ook dat het meestal bij 1 generatie blijft en daarna verdwijnen dit soort samenwerkingen weer als sneeuw voor de zon.

    Meest opvallende vind ik toch wel dat de gouden horloges verdwenen zijn. Ze moeten er toch goed aan verdiend hebben ook al verkochten ze er maar een paar duizend. Kennelijk toch een flop geworden. Enige voordeel voor de huidige Apple Watch Edition bezitters is dat ze een collector’s item hebben.

  2. Ik hoor nog niemand praten over de batterij.
    GPS vreet stroom, dus hoe lang gaat de batterij mee????

  3. Geen watchkenner dus wellicht domme vraag, maar kun je ook muziek erop zetten en luisteren via bluetooth? Alleen dan zou de Apple Watch echt concurreren met de TomTom Spark, voor muziekliefhebbende renners.

  4. Origineel geplaatst door marcel
    Ik hoor nog niemand praten over de batterij.

    GPS vreet stroom, dus hoe lang gaat de batterij mee????

    Opgave van Apple is 18 uur (afhankelijk van gebruik 😉 )

  5. Origineel geplaatst door Bob de Bouwer
    Geen watchkenner dus wellicht domme vraag, maar kun je ook muziek erop zetten en luisteren via bluetooth? Alleen dan zou de Apple Watch echt concurreren met de TomTom Spark, voor muziekliefhebbende renners.

    Yep dat kon al bij de 1e versie, dus ook bij de 2e …

  6. Wachten tot ze in china mooi die bandjes gaan namaken. Heeft wel wat maar om tot oktober te wachten dat duurt me net weer te lang…

  7. Maar je krijgt ook iets extra’s op het Nike-model: exclusieve Siri-commando’s, speciale Nike-wijzerplaten en nauwe samenwerking met de pas vernieuwde Nike+ Run Club-app. .

    Dus, afgezien van het Nike horlogebandje, extra wijzerplaten en de extra Siri-commando’s een betere samenwerking met de Nike+ app?

    Al ik de ‘normale’ AppleWatch met deze app gebruik wat is dan het verschil? Doelen ze hier op de Siri-commando’s of een speciale version van de app.

  8. Ik vind de Nike+ Watch er erg cool uitzien. En ook al loop ik geen millimeter hard, vind ik het eigenlijk wel de leukste Apple Watch.
    Ik vraag me af of er aan de Watch zelf nog iets ‘anders’ is, dan alleen het bandje. Ik denk het eigenlijk niet, want ik heb het idee dat mensen met een andere Series 2 Watch ook de Nike app kunnen downloaded en dan ook de bijbehorende oproepjes en aanmoedigingen van Siri en vanuit de app krijgen. Is er iemand die dat weet?

  9. @MacaanZee: Ik denk er precies hetzelfde over, vraag me dan ook af, of je hem ook als standaard apple watch kunt gebruiken.

  10. Origineel geplaatst door marcel
    Ik hoor nog niemand praten over de batterij.

    GPS vreet stroom, dus hoe lang gaat de batterij mee????

    Marcel, zover ik heb begrepen gaat de accu zon 5 uur mee met GPS. Dus als jij niet heel vlug bent met een marathon lopen kan je niet eens je apple watch gebruiken.

    Heel erg zonde!

  11. Nu spreken ze dat de Nike-bandjes goed zijn tegen het zweten.
    Echter zou ik zo een bandje willen hebben, daar het volgens mij ook bij zwemmen een voordeel is. Hardlopen is niet zo mijn, maar daarvoor dan extra deze editie halen? Ik hoop dat er gelijkaardige bandjes komen…

  12. @MacaanZee: Wat ik hierboven uit het artikel heb gequoot; een Nike band, exclusieve Siri-commando’s, en speciale Nike-wijzerplaten.
    Het zal waarschijnlijk de ‘Siri’ integratie met Nike App zijn. Wel vreemd dat ze dit nergens verder toelichten. Ik kan mij niet voorstellen dat de Nike app op het gewone horloge anders is.

  13. Nog steeds niet leverbaar….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.