Reacties voor: Gerucht: ‘Apple Watch krijgt nieuwe keramische kast, ECG naar meer landen’

Er is nog weinig bekend over de Apple Watch Series 5, maar nu hebben we toch de eerste details te pakken. Apple werkt volgens bronnen aan een nieuwe Apple Watch met keramische kast.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Laat maar komen die kast in keramiek. Duitsland en Frankrijk zijn dichtbij genoeg om em daar op te halen.

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. Ook zal Apple vanwege de functies, die in Nederland en België niet ondersteund wordt zoals de genoemde 4G (LTE) en de ECG functie, is het uiterlijk van de kast al reden genoeg om een tripje naar de oosterbeuren af te reizen. De Apple Watch Series 3 en Series 4 vind ik (persoonlijke mening) te cheap. De RVS en Keramieke versie stralen iets luxueus uit, in kombinatie met de Milanese Loop en Link Bracelet.

    Ikzelf heb nog een Apple Watch Series 2, RVS, (blanke versie) en deze uitvoering, (want de kast bepaalt) welke bandjes erbij passen zonder dat het gaat vloeken. Zowel sportbandjes (fluoelastomeer) Sports Loop en Nylon bandjes als de Nike+ bandjes, als de leren bandjes en RVS bandjes kleden perfect af bij de RVS kast. Ook de Apple Watch Hermès wordt standaard geleverd met blank RVS, de focus light daar meer op fashion en luxe, net alsof het horloge bij de juwelier weg,komt. Puur een sieraad. En een Apple Watch RVS gecombineerd met de Link Bracelet knalt er van af.

  4. Zo kan ik ook wel “geruchten” verzinnen. Apple is al sinds de launch van de Watch 4 bezig om ECG uit te brengen in meerdere landen waaronder Europese landen via de EU. Wat zou toch de kans zijn dat ECG ergens anders ook uitkomt?(Sarcasme)

  5. Apple heeft een markt ontdekt: gezondheid. En daarmee een nieuwe doelgroep, nl. de senioren. Dat betekent wel dat het bloeddrukmeten een must is. Let’s wait and see.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.