Reacties voor: Gerucht: ‘Apple Watch krijgt op z’n vroegst in 2021 nieuw design’

De Apple Watch krijgt op z'n vroegst in 2021 een nieuw design. Apple-analist Ming-Chi Kuo spreekt over een 'significante verandering in de vormfactor'.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Ik heb geen idee hoe ik dit artikel moet lezen. De verwachting is in ieder geval dat morgen geen nieuw design van de Apple Watch wordt gepresenteerd.

    Zelf denk ik niet dat Apple ooit een ronde watch gaat maken. Het is een smartwatch en geen horloge.

  2. Huidige design is prima, persoonlijk vind ik het mooi en het is erg herkenbaar. Rond werkt gewoon niet zo lekker denk ik. Kijk maar naar de ronde Android watches. De auto van nu ziet er ook anders uit dan de auto van vroeger

  3. Beetje non-gerucht dit. Het lijkt mij duidelijk dat Apple (en andere bedrijven) altijd naar de toekomst kijken en hun volgende producten aan het ontwerpen zijn. En als je elk jaar zegt “volgend jaar komt er een nieuw design” krijg je vanzelf een keer gelijk.

  4. Ik vind de huidige vorm prima. Ik ben met benieuwd naar nieuwe functies!

  5. Goeie voorspelling… dit kan ik ook nog…

  6. Origineel geplaatst door JustinK
    Goeie voorspelling… dit kan ik ook nog…

    Vaak zijn dit soort bronnen via interne lekken op de hoogte van allerlei test/design trajecten waarvan heel veel gedurende het proces wordt verworpen. Echter… Apple is al lang 1-2 generaties verder dan wat op de markt gaat komen. Dus dat het design 2021 flink op de schop gaat… niet vreemd want na de o2 sensor valt er niet meer veel toe te voegen… behoudens design.

  7. Als ze het design omgooien, hoop ik dat hierbij komt en je de keuze krijgt. Vind de huidige vorm echt fijn en hoef niet rond.

  8. Huidige gaat alweer paar jaar mee, vorige model ging ook zoiets mee qua jaren. Dat een ander ontwerp zou best kunnen volgend jaar. Vind het verschil tussen de 3 en de 5 nu maar klein.

  9. Prima zolang het maar niet rond wordt zoals Samsung.
    Het model is perfect nu. Rond is out-dated.

  10. Ik stap pas in bij een ronde versie. Huidige nooit mooi gevonden. Maar dat is persoonlijk.

  11. @Patrik: ik ook hoor. Ik heb een tijdje met bijvoorbeeld de Pebble rondgelopen, maar ik vind vierkante smartwatches, ook die van Apple, gewoon niet zo mooi. Het ziet er echt uit als een computer op je arm. Een stuk minder stijlvol dan een echt horloge.

    Ik zie alleen wel de voordelen van een smartwatch, daarom ligt mijn focus nu vooral op Hybrid Smartwatches, maar daarvan is het aanbod tot nu toe allemaal net niet..

  12. @Jaap Couro: Niets meer toe te voegen? De grootste toevoeging sinds de eerste Apple Watch zou een hydratatie sensor zijn. Die aangeeft of je voldoende water drinkt. Uitdroging kan namelijk behoorlijke impact hebben op hoe je je voelt en je hebt pas dorst als je al te lang niet hebt gedronken.

  13. Ik zou juist absoluut géén ronde AW willen.

  14. @Chris: Of je drinkt gewoon meer water. Daar heb je geen horloge voor nodig hoor.

  15. Jammer dat het nog langer duurt, hoewel ook wel weer fijn nadat ik vorig jaar een Series 5 heb gekocht als vervanger voor de Series 0 😉

    Ik kijk uit naar een ronde versie, maar dan hoop ik wel dat het design wat robuuster / stoerder is dan op de foto bij dit artikel!

  16. Rond is voor horloges. Vierkant voor een smartwatch. Er is géén praktische reden om een smartwatch(computer om je pols) rond te maken. Die gaat er bij Apple nooit komen ga ik vanuit.

  17. Origineel geplaatst door BrainShock
    Rond is voor horloges. Vierkant voor een smartwatch. Er is géén praktische reden om een smartwatch(computer om je pols) rond te maken.

    Een smartwatch is ook een horloge 😉 en wat mij betreft is er geen reden waardoor een smartwatch vierkant zou moeten zijn.

  18. Origineel geplaatst door Tom
    Prima zolang het maar niet rond wordt zoals Samsung.

    Het model is perfect nu. Rond is out-dated.

    Vind die draaibare ring van Samsung anders een briljante vinding van ze…heb de series 0 gehad en nu een Huawei GT. De Apple watch was vele malen fijner, maar zoek toch echt iets wat meer op een horloge lijkt zoals de nieuwe van Samsung… Jammer dat ie zo dik is

  19. Vre-se-lijk!!! Zo’n rond ding!! #nietdoen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.