Reacties voor: ‘Apple Watch in mei nog niet in fysieke Apple Stores te koop’

De Apple Watch zal voor de rest van april en in mei niet te koop zijn in fysieke Apple Store. Je moet de Apple Watch online bestellen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. teleurstellend…..
    Voor mij de beste omschrijving van deze ‘lancering’.
    Zorg of voor een ruime voorraad, of stel de lancering en dus verkoop uit tot het moment dat er voldoende voorraad is.
    Op deze manier is het een soort van blijmaken met iets wat voorlopig niet eens beschikbaar is.
    jamer, jammer jammer
    Apple stelt heel veel (potentiele) klanten en fans behoorlijk teleur met deze voorstelling.

  2. @teebee: Helemaal met je eens!

  3. @teebee: Compleet met je eens. Alhoewel ik er wel een beetje aan twijfel of het niet expres is. Als je ziet hoeveel publiciteit dit oplevert…

  4. @teebee: Je bent teleurgesteld, maar koopt hem toch wel zodra die er is.

    Dus Apple kan het niks schelen dat je nu teleurgesteld bent.

  5. Blijkbaar moeilijk te begrijpen dat er gewoonweg niet voldoende capaciteit is en het lastig is om een juiste prognose te maken.

    Jammer maar dan wacht ik gewoon nog even. Blijkbaar zijn er buiten mij om nog heel veel mensen die er graag 1 willen en ook nog het geluk hebben dat ze eerder aan de beurt zijn.

    Ik ga weer wat doen wat belangrijker is in leven is dan een nieuwe smartwatch

  6. Origineel geplaatst door Frits
    Blijkbaar moeilijk te begrijpen dat er gewoonweg niet voldoende capaciteit is en het lastig is om een juiste prognose te maken.
    Jammer maar dan wacht ik gewoon nog even. Blijkbaar zijn er buiten mij om nog heel veel mensen die er graag 1 willen en ook nog het geluk hebben dat ze eerder aan de beurt zijn.
    Ik ga weer wat doen wat belangrijker is in leven is dan een nieuwe smartwatch

    capaciteit kan je kopen, kwestie van (op tijd!) de juiste keuzes maken, dat heeft niets met ‘begrijpen’ te maken. Niet als bedrijf eerst hoog van de toren blazen tm data publiceren op de sites en verwachtingen creeeren, om vervolgens ‘niet thuis’ te geven. Dat hoef je niet te verwachten van een bedrijf als Apple.
    Apple is al heel lang een speler in het veld van innovaties en vernieuwende producten, als er iemand is die een beetje prognose kan maken is Apple het wel. Kwestie van willen.
    Hier zijn imho niet de juiste keuzes gemaakt. Apple: onthoud dat het succes van het bedrijf te danken is aan je klanten. Dit soort ‘marktbewerking’ gaat nergens over.

    och, en het is maar net wat je ‘belangrijk’ vindt… (lekker belangrijk) 😉

  7. Teleurstellend, zowel de “online verkoop & levertijd ”

    Online bestellen en leveren in Duitsland word ook door Apple geannuleerd.
    Betalen met NL CC annuleert Apple de bestelling.

    Helaas dus wachten op Duitse winkel verkoop of beschikbaarheid in NL.

  8. @Jesse: Hier het zelfde gebeurd… (en waarom?) 🙁

  9. Als het zo moet, koop ik hem gewoon niet… Eer dat ik ‘m kan kopen staat Tim Cook weer bijna op het podium om de geweldige nieuwe Apple Watch 2 aan te kondigen… Toch maar eens kijken wat de Apple TV 4 heeft te bieden, wanneer hij waarschijnlijk op het WWDC aangekondigd wordt…

  10. @UtregCity: Vreemd, ik heb nergens last van. Mijne staat nog steeds op levering tussen 24/4 en 8/5 per Express… Ik zou Apple gewoon eens bellen, een buitenlandse CC is geen reden voor een annulering.

  11. @Kaj: Nou, die Apple TV 4 wordt dan wel (hoogstwaarschijnlijk) aangekondigd in juni, maar je kunt hem pas volgend jaar januari verwachten in de Apple Store en dan niet in de winkels, maar via interweb en dan ook alleen maar in GB, FR en DE… 😛

  12. @PVS: Ik denk dat ‘t gewoon te maken heeft gehad, dat ik hem via Borderlinx wilde laten bezorgen. Ook bij iemand die via zo’n zelfde Duitse dienst wilde laten bezorgen is geannuleerd. Hebben ze in ‘t verleden ook als eens gedaan, vlgs mij bij de iPhone 4. Bellen heeft geen zin, als ze ‘t dan toch zouden accepteren, wordt levering nooit meer vanaf 24/4 en ben je waarschijnlijk pas in augustus aan de beurt. Ben in juni/juli in GB, ga dan wel kijken in een Apple Store of ze d’r nog (of al!) één hebben en anders houdt ‘t op.

  13. Ik luister altijd ademloos naar Angela Ahrentds – want mensen die 50 miljoen waard zijn zullen wel interessante dingen te vertellen hebben.
    Alleen hoezo “een heel nieuwe product categorie” ??
    Wat !? Gewoon een stukje elektronica met een hardglazen schermpje, een niet al te geweldige batterij en Wifi / Bluetooth die hopelijk eens in 1 keer werken.
    Misschien nieuw voor Angela, die altijd Burberry sjaaltjes en tasjes heeft verkocht, maar Apple heeft hier haar hele bestaan aan te danken.
    Bovendien was, tussen de retail-, roll-out-, product- en shopping managers zij nu juist degene met “ervaring in andere branches en productcategorieën”.
    Dus er zou een heel nieuwe winkelformule komen.
    Volgens mondaine begrippen van luxe en weelde.
    Nou het spul ligt gewoon op de bekende tafels en je mag er maar 1 min 30 mee experimenteren. En de nieuwe winkelformule wordt nu dus snel weer teruggedraaid naar de “blockbuster” (lange rijen, maar dan ben je ook binnen).
    Een lady met impact, die Angela…

  14. Origineel geplaatst door UtregCity: @Kaj: Nou, die Apple TV 4 wordt dan wel (hoogstwaarschijnlijk) aangekondigd in juni, maar je kunt hem pas volgend jaar januari verwachten in de Apple Store en dan niet in de winkels, maar via interweb en dan ook alleen maar in GB, FR en DE… 😛

    Haha exactly!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.