Reacties voor: Apple Watch Mini? Apple patenteert een slimme ring

Apple heeft een ring gepatenteerd die op een kleinere versie van de Apple Watch lijkt. Of de ring er echt komt is natuurlijk de vraag, maar het geeft wel een interessant kijkje in de keuken van Apple.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Nee, dit gaat voor mij te ver….haha.

  2. Ja, ik wil

  3. Komt er straks ook nog een Prins Albert accessoire.

  4. Origineel geplaatst door Jordy!
    Komt er straks ook nog een Prins Albert accessoire.

    Melding op je telefoon als je er ‘klaar voor bent’.

    Automatisch seksuele activiteiten melden in de gezondheid app ipv handmatig.
    Kracht meting.
    Aantal stoten per minuut.
    Als je eenzaam bent tegen je penis praten icm Siri. (Beetje awkward als ie terug praat met de huidige mannen stem ..)

    Enz enz.

    Hmm, heeft wel potentie.

  5. Nee ik zie het niet zitten een mini Apple watch het lijkt me nogal onhandig om te bedienen.

  6. @JP: morgen gelijk een patent aanvragen

  7. Wat voor duim heb je als je dat ding daarmee zou kunnen bedienen?

    Ik zou m wel kopen mits die goedkoper zou zijn dan Apple watch en je ze allebei tegelijk zou kunnen gebruiken. Ben namelijk erg tevreden over de aw.

  8. Hahaha. Wat te denken van de batterijduur? Die van de Apple watch is nu bepaald niet om blij van te worden, dus ik kan me wel een voorstelling maken van een ring met schermpje en sensoren. Om nog maar te zwijgen over de afmetingen die hierbij komen kijken: wat dat betreft beloofd het lompe uiterlijk van de watch niet veel goeds. Wat wearables betreft geldt voor mij nog steeds: wachten totdat alles een stuk kleiner kan én een fatsoendelijke batterijduur heeft (en dat zie ik de komende 5 jaar nog niet gebeuren, zal wel veel dunner worden weer maar batterijduur zal daar niet beter van worden).

  9. Een ring met een touch Id scanner aan de binnenkant van je hand om je duim tegenaan te drukken en een nfc chip aan de buitkant van je hand omdat contactloos mee te betalen. Een led ring in het midden die in verschillende kleuren kan oplichten. Een Bluetooth verbinding met je telefoon voor het betalen of inloggen op bijvoorbeeld je werk of het ov. De gekleurde led ring kan je dan via een app op je telefoon instellen zodat je kan aangeven dat hij een bepaalde kleur groen moet worden wanneer je een nieuwe app bericht ontvang. En bijvoorbeeld een bepaalde kleur blauw bij Facebook berichten. En eventueel ook het aantal keer pulzere van het licht zodat het voor de gebruiker duidelijk Is Was er aan de hand Is. En bijvoorbeeld de juiste feedback krijgt wanneer hij een betaling doet via zijn ring.

  10. Origineel geplaatst door Donovanaray
    Een ring met een touch Id scanner aan de binnenkant van je hand om je duim tegenaan te drukken en een nfc chip aan de buitkant van je hand omdat contactloos mee te betalen. Een led ring in het midden die in verschillende kleuren kan oplichten. Een Bluetooth verbinding met je telefoon voor het betalen of inloggen op bijvoorbeeld je werk of het ov. De gekleurde led ring kan je dan via een app op je telefoon instellen zodat je kan aangeven dat hij een bepaalde kleur groen moet worden wanneer je een nieuwe app bericht ontvang. En bijvoorbeeld een bepaalde kleur blauw bij Facebook berichten. En eventueel ook het aantal keer pulzere van het licht zodat het voor de gebruiker duidelijk Is Was er aan de hand Is. En bijvoorbeeld de juiste feedback krijgt wanneer hij een betaling doet via zijn ring.

    Moment, u bestelling word geplaatst. Fijne dag verder.

  11. @EOTB: Jij hebt duidelijk geen Apple watch en er vermoedelijk nog nooit een gezien.
    Ik heb nog nooit iemand die m gebruikt horen klagen over de accuduur van zijn Apple watch. Zelfs na de meest lange dagen is die nog niet helemaal leeg, dat zegt iedereen die een watch heeft. Dus dit is geen issue.

    Daarnaast het lompe uiterlijk van de Apple watch. Waar heb je het in godsnaam over? Als ik een Apple watch zie komen er veel dingen in me op, en ik begrijp zelfs dat iemand m lelijk kan vinden. Maar lomp? Absoluut niet.

    Het ding is juist hartstikke compact en klein. En zeker niet lomp. Vooral met een sport band of leather loop band is het net alsof je niks om je pols hebt, zowel voor gevoel als zicht.

  12. … waar een klein display op is aangebracht met een diagonaal van vijf centimeter.

    ‘een klein display’, tsja, in vergelijking met de iPad quasi-Pro misschien 😉
    Als ‘ie de H:V verhoudingen heeft van de iPad’s wil dat zeggen dat het scherm alleen al 3cm breed en 4 cm hoog is! (met dank aan Pythagoras 😁) Zeker alleen voor ernstige obesitas patiënten om te helpen bij het afvallen? Hoe dik moeten je vingers zijn om zo’n ring te kunnen dragen?? Zelfs een Amerikaans/Engelse standaard duim is maar 2,54 cm – duim ja!

    Bizarre concepten zien we wel vaker, maar een Apple patent???

  13. @EOTB: Overigens vraag ik me ook af hoe de accuduur van een dergelijke ring zou zijn en of die ring inderdaad wel lomp zou zijn. Maar de Apple watch heeft van beide in ieder geval geen last.

  14. @Ferryman: Ik denk dat dit een foutje is in het artikel. Een Apple watch is namelijk al minder dan 5 centimeter diagonaal.

  15. Origineel geplaatst door EOTB
    Hahaha. Wat te denken van de batterijduur? Die van de Apple watch is nu bepaald niet om blij van te worden, dus ik kan me wel een voorstelling maken van een ring met schermpje en sensoren. Om nog maar te zwijgen over de afmetingen die hierbij komen kijken: wat dat betreft beloofd het lompe uiterlijk van de watch niet veel goeds. Wat wearables betreft geldt voor mij nog steeds: wachten totdat alles een stuk kleiner kan én een fatsoendelijke batterijduur heeft (en dat zie ik de komende 5 jaar nog niet gebeuren, zal wel veel dunner worden weer maar batterijduur zal daar niet beter van worden).

    Alles word beter met de jaren. Ik was in het begin ook erg sceptisch en wilde hem eigenlijk niet hebben totdat ik hem om had (nooit een horloge drager geweest), maar kan er niet meer zonder mee. Batterij gaat gemakkelijk twee dagen en ja inclusief sporten elke dag.

    Koop jij maar een horloge waar je alleen maar tijd vanaf kunt lezen en een batterij om de paar jaar hoeft te vervangen. Probeer eerst zelf iets uit voordat je zulke uitlatingen maakt. Voor het geval dat je van kleine horloges houdt, ook verkrijgbaar in 38mm. Of ze moeten nog een kindermodelletjes maken 😄

  16. @Pieter: Tuurlijk heb ik er geen. Toen ik hem zag was ik meteen niet verkocht. Heeft nog flink wat rework nodig voordat ie überhaubt een watch mag heten wat mij betreft. Is allemaal persoonlijk, maar meeste mensen zullen echt wel inzien dat het een dik gedrocht aan de pols is.
    Ongelofelijk dus dat je lomp niet plaatsen bij de ‘watch’. Is gewoon een dik blok. Géén horloge maar een soort mini iphone. Maar als jij het geen probleem vindt om je horloge elke dag op te moeten laden en daarmee flink wat in wil leveren op comfort (meeste horloges hebben batterijduur van een jaar of meer en mijn omega heeft geen batterij én ziet er veel strakker uit), dan wens ik je er veel plezier mee.

    @Jordy!: Jup, over een aantal jaren zal het vast veel mooier (dunner) zijn geworden. Nu is het een geek gadget en niet meer dan dat. Uitlatingen doe ik uiteraard op basis van ervaringen (in contrast met jouw aannames). Conclusie: een leuk speleding, maar niet meer dan dat.

  17. Sorry maar dit gaat voor mij ook te ver. De Apple Watch is een leuk dingetje en daar blijft het bij. Maar een ring staat voor mij als een symbool, sieraad etc.. Ik moet persoonlijk denken aan de anti christ als ik dit allemaal lees. En nee ik ga niet te ver in religie maar ik maak me zorgen.

  18. @EOTB: Juist jouw omega zou dikker moeten zijn dan Apple watch, die is namelijk echt niet dik zoals jij beweert.

  19. Origineel geplaatst door Pieter
    Juist jouw omega zou dikker moeten zijn dan Apple watch, die is namelijk echt niet dik zoals jij beweert.

    Nee, die is veel dunner.

  20. @EOTB: Ik zou zeggen: ga een keer bij een Apple store de Apple watch bekijken.

  21. Origineel geplaatst door EOTB
    Jup, over een aantal jaren zal het vast veel mooier (dunner) zijn geworden. Nu is het een geek gadget en niet meer dan dat. Uitlatingen doe ik uiteraard op basis van ervaringen (in contrast met jouw aannames). Conclusie: een leuk speleding, maar niet meer dan dat.

    Oke, jij vind het een geek gadget, prima dat kan en mag uiteraard. Maar even over je ervaringen. Hoe lang heb je het getest? Dag, week of een maand? Wanneer is voor jou een horloge klein genoeg zoals je eerder had beweerd en wat is dan een fatsoenlijk batterijduur volgens jou? En wanneer is het voor jou geen ‘speleding’ apparaatje? Gezien de overeenkomst met een gewone horloge heeft het met mensen, zoals iCulture bericht de laatste tijd, in hun leven aardig geholpen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.