Reacties voor: ‘Apple Watch heeft wereldwijd marktaandeel van 63 procent’

De Apple Watch had in het vierde kwartaal van 2016 een marktaandeel van 63 procent en was daarmee de meest populaire smartwatch, aldus nieuwe cijfers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Apple heeft de introductie van de ‘Series 2’ slim gebracht en de -weinig- nieuwe functies goed aan de man gebracht. Daarnaast het originele model als ‘Series 1’ met een snellere chip tegen een lagere prijs opnieuw een impuls gegeven. Dat heeft blijkbaar gewerkt. Moeten we Tim Cook met terugwerkende kracht dus tóch geloven 😄

  2. De Series 2 is wat de eerste Apple Watch had moeten zijn. Ik kan mij voorstellen dat bijvoorbeeld de ingebouwde GPS en daarmee de onafhankelijkheid van de iPhone, veel twijfelaars over de streep heeft getrokken.

    De veel mooiere Gear S3 wordt pas sinds kort middels een eigen app ondersteund door de iPhone. Ik ben benieuwd wat dit gaat betekenen voor dat horloge.

  3. Productie en verschepen is geen verkoop aantal, dat weet Apple ook daarom zijn er nog nooit verkochte aantallen gemeld.

  4. Het jeukt, maar ik wacht nog ff op de volgende generatie… Een Apple Watch met barometrische hoogtemeter en een langere accuduur.

  5. Origineel geplaatst door Frank van der Werff
    Het jeukt, maar ik wacht nog ff op de volgende generatie… Een Apple Watch met barometrische hoogtemeter en een langere accuduur.

    Het jeukt bij mij ook. Niet door de door jou genoemde redenen, maar meer omdat de ‘nerdfactor’ me nog te groot is. Ik ben er te ghetto voor.

  6. Op zich niet vreemd, aangezien er weinig devices zijn die (1) GPS, (2) HRM en (3) smart functies/notificaties in één hebben en op iOS draaien/compatible zijn met iPhone.
    De MS Band 2 is/was er een, de Fitbit Surge (model 2014) en de Samsung Gear Fit (tegenwoordig met iOS-ondersteuning) zijn volgens mij de enige echte competitie voor de Apple Watch.

  7. Origineel geplaatst door Le0
    Het jeukt bij mij ook. Niet door de door jou genoemde redenen, maar meer omdat de ‘nerdfactor’ me nog te groot is. Ik ben er te ghetto voor.

    😂😂😂😂😂 🙄

  8. Ik denk dat de smartwatch met Android wear 2.0 een grote bedreiging voor de AW gaan worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.