Reacties voor: ‘Apple bestelt 5 tot 6 miljoen Apple Watches voor introductie’

Apple heeft 5 tot 6 miljoen Apple Watch-exemplaren besteld voor de introductie in april 2015. De helft daarvan is het goedkoopste model.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Dat wordt weer chaos. Wel leuk om een van de zes miljoen te proberen bemachtigen.

    Ik ga voor een van de twee miljoen rvs modellen, dat wordt dus echt strijden.

  2. Ik ben benieuwd naar de vraag. Ik wil ‘m zelf niet en ken in mijn omgeving ook niemand die er een wil hebben.

  3. Ze gaan als warme broodjes

  4. Ik wacht tot de kinderziektes eruit zijn 😉
    Kan me haast niet voorstellen, dat dit goed gaat, gezien de problemen rond IOS 8.

  5. Ook ik wil één van de rvs modellen! Kan niet wachten

  6. Na de berichtgeving van vanmorgen. Vraag ik me af of het nog wel de apple watch is zoals aangekondigd. Ik wacht nog wel even een jaartje!

  7. Ik geloof er niet in. Ik heb al eerder uitgelegd waarom niet.
    En als het wel een succes wordt dan gun ik Apple dat graag. Moet alleen niet denken aan die talloze mensen die dan om de haverklap naar hun oplichtende watch gaan zitten kijken, er aan gaan frunniken en dan hun iPhone pakken en zo voort.

  8. @jeroen: de apple watch blijft zoals apple hem heeft aangekondigd in september, het artikel van gisteren vertelt over de functies die ze er wilden insteken toen ze nog in het begin van de ontwikkeling zaten

  9. Het eerste model kopen is niet slim. Kinderziektes tot en met.

  10. Maak er maar eentje minder Apple. Ik behoud mijn Pebble. Ik slaap, douche, sport en zwem met dat ding. 7dagen gaat hij mee op een lading en doet precies wat ik wil; de tijd tonen, mijn notificaties laten zien en heeft een silent alarm. Ook is hij stukken dunner dan de Apple watch Nee dit is het eerste Apple product waar ik niet echt warm voor loop.

  11. @boxerip: ja daarom doet de iPad 1 t ook nog steeds prima….. Ondersteunt niet meer alle apps en is mss langzaam na al die jaren maar browsen,mailen en film kijken gaat nog super.nooit 1 probleem mee gehad. En anno 2015 is alles na een jaar redelijk verouderd. Maar ja wat doe je nu werkelijk met met de nieuwste iphone dan met bijvoorbeeld de iPhone 4. Weinig toch

  12. 5 miljoen geloof ik, maar de helft daarvan de Edition variant? Daar heb ik moeite mee als de prijs inderdaad de multi-duizend euro prijs zou zijn die verwacht is.
    Dat soort prijzen worden uitgegeven aan horloges die als juweel gedragen worden (Want heel eenvoudig: Een eenvoudig, goedkoper quartz horloge loopt beter op tijd dan de dure mechanische uurwerken).
    Ik verwacht dan eerder 49-49-2%, tenzij de meerprijs van het goud relatief klein is.

    Het lijkt er op dat er (in het begin) geen gouden bandjes komen, terwijl daar het meeste goud in gaat, dus misschien zou het nog best eens kunnen.
    (Voorbeeld geeft voor die variant 18K Rolex een verdeling van ongeveer 2/3 van het goud voor de band, met totaal ongeveer 30 gram goud voor de kast).
    Goudprijs voor onbewerkt is nu 34 euro per gram…

  13. Origineel geplaatst door Richard
    Maak er maar eentje minder Apple. Ik behoud mijn Pebble. Ik slaap, douche, sport en zwem met dat ding. 7dagen gaat hij mee op een lading en doet precies wat ik wil; de tijd tonen, mijn notificaties laten zien en heeft een silent alarm. Ook is hij stukken dunner dan de Apple watch Nee dit is het eerste Apple product waar ik niet echt warm voor loop.

    Hier precies hetzelfde Richard, een geweldig ding mijn Pebble, ik kan mij niet voorstellen dat de Apple watch zoveel beter is, de Pebble doet hetzelfde als de iPhone….. het werkt!

  14. Heel fijn om te horen dat mensen tevreden zijn met hun Pebble en/of geen Apple Watch willen kopen vanwege de “mogelijke” kinderziektes.. Dan heb ik meer kans om er één te bemachtigen tijdens de eerste verkoop

  15. Origineel geplaatst door Hans

    Origineel geplaatst door Richard
    Maak er maar eentje minder Apple. Ik behoud mijn Pebble. Ik slaap, douche, sport en zwem met dat ding. 7dagen gaat hij mee op een lading en doet precies wat ik wil; de tijd tonen, mijn notificaties laten zien en heeft een silent alarm. Ook is hij stukken dunner dan de Apple watch Nee dit is het eerste Apple product waar ik niet echt warm voor loop.

    Hier precies hetzelfde Richard, een geweldig ding mijn Pebble, ik kan mij niet voorstellen dat de Apple watch zoveel beter is, de Pebble doet hetzelfde als de iPhone….. het werkt!

    Ik heb ook een Pebble maar ben wel zeker van plan om wel een Apple Watch te kopen. Net zo goed als dat ik naast m’n Pebble nu ook “gewone” horloges heb (Swatch e.d.) is het voor mij echt complementair.

  16. dus maar 2 miljoen RVS uitvoeringen ?
    Dit zal dan wel niet wereldwijd worden.

  17. Origineel geplaatst door Richard
    Ook ik wil één van de rvs modellen! Kan niet wachten

    Ik dacht al: wie zal er na dit artikel niet kunnen wachten. Toch zul je moeten wachten, Apple gaat het speciaal voor jou toch niet versnellen!

  18. Hiha, in mei naar San Francisco! Hoop dat er dan nog een paar over zijn (of nieuwe voorraad, mag natuurlijk ook :))

  19. Laten we eens Tim Cook voor aap zetten. Dat er geen enkele watch wordt verkocht en zeker niet bij de eerste versie. Apple staat bekend om zijn problemen. Hij zal dan wel een andere richting in gaan en die prijzen doen dalen die niet verantwoord zijn. En het Europese hof doet lekker hun ding doen. Eerder was Apple al aangepakt voor belastingsonduiking en fraude in hun belastingen door alles naar Ierland te sluizen, zegt dat niet genoeg…

  20. @pietmd: ja. Net zoals elk ander groot bedrijf die dat zo doet? Het gaat ook niet om de belasting over maar een paar miljoen maar miljarden. Elk bedrijf ziet graag zijn winst stijgen. En dat is blijkbaar de meest simpele manier om daar geld van over te houden.

  21. “Apple staat bekend om zijn problemen” Dat is wel een harde stelling, die m.i. niet helemaal klopt!
    En dan gaan de prijzen ook nog omlaag??
    Voor mij hoeft dat kloje niet, maar ik denk dat het aandeel straks zichzelf overtreft!!

  22. En toch ga ik in de rij staan

  23. Dit is nou een product van Apple waar ik de meerwaarde niet van in zie.
    Waarom zou je zoveel geld neerleggen voor een smartwatch, als je ook constant een iPhone bij je hebt?

    Wat is hier precies de meerwaarde van en waarom zou je zo’n ding willen?
    Persoonlijk zie ik er de meerwaarde niet van in, maar misschien kunnen anderen me uitleggen waarom zij het wel als een meerwaarde zien?

  24. Lekker dan dat is net genoeg voor het eerste weekend. Daarna is er een levertijd van 4 weken

  25. @Eric: Vergelijk de iPad 1G met de iPad 2 en de iPad mini met de iPad mini 2. Je kunt gewoon het beste de eerste uitgave van een product overslaan, omdat de échte hardware met evt. verbeteringen (iPhone 4s vs iPhone 4) daarna pas beschikbaar komen.

  26. Origineel geplaatst door Bubbly
    @Eric: Vergelijk de iPad 1G met de iPad 2 en de iPad mini met de iPad mini 2. Je kunt gewoon het beste de eerste uitgave van een product overslaan, omdat de échte hardware met evt. verbeteringen (iPhone 4s vs iPhone 4) daarna pas beschikbaar komen.

    Waarom wacht je niet op de Apple Watch 3 dan? Die zal vast en zeker beter dan de tweede zijn!!

  27. Origineel geplaatst door Pieter
    Dat wordt weer chaos. Wel leuk om een van de zes miljoen te proberen bemachtigen.
    Ik ga voor een van de twee miljoen rvs modellen, dat wordt dus echt strijden.

    Zo’n chaos zal het wel niet worden. Ikzelf als Apple fan ben teleurgesteld over hun gedowngrade apple watch (voor dezelfde prijs wel te verstaan) die ze nu gaan uitbrengen. Het komende toestel verschilt niets met de huidige smartwatches en heeft niet het wauw effect van de iPhone 3/4/5. Eerst valse beloftes geven en dan zeggen dat het technisch niet mogelijk is…..I miss Steve Jobs (met zijn gepush werd alles mogelijk gemaakt).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.