Reacties voor: Apple Watch 24 april wel te koop in internationale modehuizen

De Apple Watch is op 24 april wel te koop in internationale modehuizen. Dat terwijl de Apple Store het horloge nog niet aanbiedt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik ben toevallig vanaf middernacht in Berlijn.. Zou ik kans maken om er één te bemachtigen? Ik denk dat die duitsers al in de rij wachten..

  2. Ja ik denk het wel.
    Ik zou gaan als ik jou was.

  3. Ik wil ook wel graag. Ga zo theCorner in Berlijn even bellen

  4. De klanten van die modezaken gaan heus niet zelf in de rij staan voor een Apple Watch; dus dat worden Apple fanaten die het daar gaan proberen.

  5. Niet iedereen komt er in kijk maar

  6. Origineel geplaatst door robert
    Niet iedereen komt er in kijk maar

    Hmm oke, dus hoe vroeger ter plekke hoe groter de kans is dat ik één van de eerste ben.. Ik ga in ieder geval in de nacht een poging doen om even te kijken. Ik ben benieuwd!

  7. Origineel geplaatst door Hans
    Ik snap het ff niet.. Hoe wordt de selectie gedaan dan? Wie mogen er wel in? Ik ben er sowieso dus ga wel ff een kijkje nemen of er in de nacht al een rij staat.

    Wil ook graag maar liever niet voor nix naar berlijn.Heel veel succes morgen

  8. @robert: Dat begrijp ik.. Mijn bestelling wordt pas tussen 12-26 mei geleverd. Dan heb ik liever morgen al ééntje om mijn pols, kan ik mijn bestelling annuleren..

  9. Wat een gezeur om een horloge, ik wordt er een beetje  moe van om te lezen waar wel en waar niet te koop. Mensen hebben geen geduld meer, ik wacht gewoon een paar maanden en dan wordt je er mee dood gegooid.

  10. Begint al te lopen in Berlijn. De Russen komen

  11. Iemand interesse om mee te rijden naar parijs? :p

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.