Reacties voor: Huidproblemen met de Apple Watch: zo voorkom je het

Jeuk terwijl je de Apple Watch draagt? Of heb je last van andere huidproblemen? iCulture legt uit wat je er tegen kunt doen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 16 reacties

  1. Ik gebruik als therapeut een methode waardoor je beter of helemaal tegen nikkel kunt (of de andere materialen). Ik wil hier echter geen ongevraagde reclame neerzetten, maar wel handig om te weten, mocht je last hebben.

  2. Nog nergens last van. Hou de Apple watch goed schoon. En geniet er super van.

  3. Dit geldt vast maar voor 0.01% van de bevolking en deze 0,01% heeft ook last bij het dragen van andere horloges. Echt nieuws vind ik het niet.

  4. Kijk dat is nu net wat ik al op het forum heb geplaatst enkele dagen geleden
    Ik heb ze van ellende verkocht
    Brandderig gevoel niet te houden
    En alles wat ik hier lees heb ik al gedaan maar niks hielp
    Er jammer ik was er nog zo blij mee

  5. Misschien kunnen ze een titanium uitvoering uitbrengen? Veel zinniger dan de platina uitvoering die ze schijnen te overwegen (zoals we ook hier op iCulture hebben kunnen lezen)

    Zo komen de makers van goede ‘dumbwatches’ al jaren mensen met een gevoelige huid tegemoet. Dus geen reden (alweer) opnieuw het wiel uit te vinden 🙂

  6. Advies van de dokter: geen Apple watch meer dragen…

  7. Ik denk niet dat dit een specifiek Apple Watch probleem is. Alsof andere bandjes van andere horloges dit niet (of wel) hebben. De Apple Watch staat in de spotlight waardoor dit soort berichten naar voren komt. Ps: ik heb een horloge met een stalen band; nergens last van. Prachtig product de Apple Watch. Ik ga hem alleen niet kopen

  8. Koop een sport versie, gebruik hem waar je het voor gekocht heb (sporten) en volg het advies van apple op : niet zweten en droog houden.
    Sterkte.

  9. Origineel geplaatst door Jonathan
    Koop een sport versie, gebruik hem waar je het voor gekocht heb (sporten) en volg het advies van apple op : niet zweten en droog houden.
    Sterkte.

    Dus niet sporten, of andere smartwatch kopen ?

    Voor mij nog niet interessant genoeg om er een te kopen 🙂

  10. Sommige mensen zijn nou eenmaal allergisch voor bepaalde metalen. Kan je niets aan doen! Heeft ook niets met Apple te maken.

  11. Huh, koop een sport watch maar niet zweten? Ik snap hem niet schijnbaar haha

  12. Ja joh, adviseer iedereen lekker naar de huisarts te gaan! Sinds jaar en dag hebben mensen last van huidirritaties bij het dragen van sieraden, daar gaat een dokter ook niets aan veranderen.

  13. Je kan ook op de achterkant blanke nagellak doen. Dan komt de huid ook niet in aanraking met het metaal. Let wel; zo voorkom je het enkel met een leren bandje. Met een metalen band moet alles in de blanke nagellak, daar heb ik geen ervaring mee.

  14. Tegenvaller dit en behoorlijk teleurstellend. Iedereen weet dat nikkel in de cheap a** sieradenmarkt gebruikt wordt. Ieder zichzelf respecterend horlogemaker zorgt ervoor dat z’n klokkies nikkelvrij zijn. Wat een aanfluiting. En nu niet gelijk huilie huilie allemaal, want ik heb m’n steentje ook bijgedragen aan de 195miljard cash op de balans van de grootste fruithandelaar van de wereld.

  15. @Dutch Moose: Ik ben volledig akkoord met je mening. Toch grappig(& zielig) hoe dat enkelen die zwakheden proberen no proberen goed te praten.

  16. Eerst moest je de kroon schoonwassen met water omdat deze anders niet goed draait, nu moet je het bandje juist droog houden omdat het anders gaat irriteren…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.