Reacties voor: ‘Apple Watch Hermes Edition vanaf vrijdag in de online Apple Store’ (update)

De Apple Watch Hermès Edition zal vanaf vrijdag 22 januari ook in de online Apple Store verkrijgbaar zijn, zeggen bronnen. Voorheen verkocht Apple de speciale uitvoering alleen via boetieks.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Dit alles wijst erop dat er in Maart geen veranderingen zullen gebeuren aan de Apple Watch.

  2. Het zal wel mijn gebrek aan modegevoel zijn, maar die double tour vind ik in ieder geval niet echt geweldig mooi. Vrouwendingetje als je het mij vraagt. Maar die Cuff in het donkerblauwe leer met een space-grey apple watch is dan wel weer ok.

  3. Onbegrijpelijk dat zo’n groot merk als Hermes zijn fiat heeft gegeven aan een demoproduct van Apple. Die twee dingen passen echt niet bijelkaar. Iemand met Hermes producten gaat echt niet lopen met een Apple Watch. Die dragen Rolex, Cartier, Chopard en de exclusieve dingen daarboven.

  4. Ik heb een double tour van ebay maar die schuift In elkaar. Beetje gek. En jammer

  5. @Redondo1982: wat zit je nou te rellen joh met je demoproduct van Apple. Het is een prachtig kwalitatief goed product, die inderdaad nog beter zal worden. Maar dat geldt voor alle producten van Apple. Er komt altijd weer een betere versie. Maar om het een demoproduct te noemen vind ik zwaar beledigend.

  6. duur bandje 😉

    Vandaag in het echt gezien maar wel tien keer mooier dan de leren bandjes van Apple. Bij Hermès krijg je i.i.g. wel waar voor je ged terwijl het leren bandje van Apple ook nog € 169,00 moet kosten.

    Een leuk artikel van Mike Rundle in het bijzonder ook over de bandjes van Apple

  7. @mhoutman: vandaag in het echt gezien maar wel tien keer mooier dan de leren bandjes van Apple. Bij Hermès krijg je i.i.g. wel waar voor je ged terwijl het leren bandje van Apple ook nog € 169,00 moet kosten.

    Een leuk artikel van Mike Rundle in het bijzonder ook over de bandjes van Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.