Reacties voor: Gerucht: Apple Watch krijgt drukgevoelige knoppen

Ook meer hartslagfuncties
De volgende Apple Watch krijgt mogelijk drukgevoelige knoppen met haptische feedback. Je kunt ze dus niet meer fysiek indrukken, maar het indrukken wordt gesimuleerd met een tikje.

Reacties: 3 reacties

  1. Wacht ik voor een eventuele vervanging van mijn 1e gen Apple Watch.

    Prijs en leverbaar is een punt.

  2. Ik vind de knoppen van de Apple Watch super onhandig. Ik gebruik ze zelden. Alleen op het kroontje druk ik vaak om weer naar Home te gaan. De knop aan de zijkant zou aan de bovenkant moeten zijn. Dat is veel makkelijker bedienen dan met de rechterhand aan de zijkant te pielen. Maar wat me pas echt irriteert is dat het touchscreen niet goed werkt als er water op zit (ik ben watersporter). Dus als de knoppen verdwijnen en het blijft hetzelfde touchscreen, dan zou ik nooit een AW kopen.

  3. Origineel geplaatst door Chris
    Ik vind de knoppen van de Apple Watch super onhandig. Ik gebruik ze zelden. Alleen op het kroontje druk ik vaak om weer naar Home te gaan. De knop aan de zijkant zou aan de bovenkant moeten zijn. Dat is veel makkelijker bedienen dan met de rechterhand aan de zijkant te pielen. Maar wat me pas echt irriteert is dat het touchscreen niet goed werkt als er water op zit (ik ben watersporter). Dus als de knoppen verdwijnen en het blijft hetzelfde touchscreen, dan zou ik nooit een AW kopen.

    Hoe scroll je dan? Met je vingers op het scherm? Dat is pas onhandig, zie je amper wat je doet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.