Reacties voor: Apple Watch te bestellen vanaf 17 juli 7:01 uur Nederlandse tijd

De Apple Watch gaat vanaf 7:01 uur in de verkoop op 17 juli 2015. Vanaf dat moment kun je in Nederland jouw bestelling plaatsen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 61 reacties

  1. Ben benieuwd of de Apple Watch ook in de Apple stores verkrijgbaar is vanaf vrijdag. Of is hij alleen nog maar online te bestellen?

  2. Toch twijfel ik, dit model of wachten. Ik wacht wel tot het in Groningen wordt verkocht, bij Belsimpel ligt de Sport versie maar €100,- duurder.

    Ik wacht af.

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Kan je vrijdag langs gaan bij de Apple Store om verschillende modellen te proberen?

  6. Ik zou graag een pas sessie willen inplannen in de shop in Den Haag en er dan uiteraard ook een meenemen…
    Is al bekend vanaf wanneer je dat kunt doen? Ik heb de shop zo’n beetje dagelijks gebeld daarvoor maar ze weten nog niks eigenlijk, frustrerend!!

  7. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  8. Zou ik vanaf dat moment ook Apple care kunnen bestellen? Heb de AW in Duitsland gekocht

  9. Zowel op de site van Xando als icentre staat dat ze hem verkopen vanaf 17e

  10. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  11. @Hans Gommans: bij Apple store Den Haag kan je zaterdag een workshop volgen (17.15 uur) onder workshops en events kan je dit terug vinden (Apple store app)

  12. Ik heb mijn alarm al klaar gezet! Ik vraag me af of wel genoeg voorraad hebben als naar een apple store gaat. Bijv. Als je niet voor de sport-versie gaat?

  13. Zal heel graag gewoon uitgebreid willen passen en inderdaad diezelfde dag nog meenemen! Maar zul je zien dat bijv de grote of kleine dan weer net op is..

    • Je kunt in de Apple Store de verschillende modellen passen. Ik heb in het artikel nu een extra stuk gezet over het aanpassen van de horloges, bekijken van de modellen in de vitrine en zelf aan de slag gaan met de opgestelde demo-modellen.

  14. Zo te zien zijn ze 17 juli ook te koop bij A-Mac en iCenter, dus misschien is er wel een kans dat je er een kunt bemachtigen.

  15. Kan je een Apple Watch reserveren of kopen met ideal op de website van Apple?

    Want als ik het goed heb kan je wel aankopen doen met ideal.

  16. Hoe zit het voor ons, Belgen?
    Kunnen wij bestellen in Nederland?

  17. Niks in de rij staan; gewoon reserveren via Apple Store Duitsland en net over de grens ophalen in CentrO Oberhausen. Dat kan al weken 😉
    (heb ‘m dus al even)

  18. Ik heb de 42mm Milanese al 5 weken en ben er erg blij mee.

  19. Ah mooi de aanvulling, maar het is niet zoals me de iphone.. voor de winkel wachten en die zelfde dag ophalen denk ik?

  20. Ik heb hem al sinds 18 mei, vanuit Australië. Vraag me nu af of ik AppleCare in Nederland kan aanschaffen, of dat de termijn daarvoor al verstreken is?

  21. Als ik hier zeg dat ik hem al 2 weken heb.. wordt mijn reactie dan verwijderd?

  22. Bedankt voor je reactie Gonny maar weet jij toevallig ook wanneer ik de afspraak kan gaan maken? Nu kan het nog niet zag ik vanmiddag….

  23. Origineel geplaatst door wander
    Zowel op de site van Xando als icentre staat dat ze hem verkopen vanaf 17e

    Klopt maar niet elke filiaal van iCentre verkoopt morgen de Apple Watch, is volgens mij beperkt tot een paar in de randstad volgens mij.

  24. Wanneer kan er een afspraak gemaakt worden om verschillende watches te proberen? Moet dat als een genius afspraak gebeuren of gewoon op de dag zelf de winkel in lopen en dan meteen passen?

  25. Ik vind die ’15 minuten testen’-regel wel enorm tegenvallen voor een dergelijk duur (niche) product. Waarom hebben ze daar in godsnaam voor gekozen? En is dat het en moet je beslissen in die 15 minuten of mag je nog een keer terug komen en opnieuw proberen?

  26. Maar kan je niet in de ochtend om 7:01 bestellen/reserveren en dan later in de Apple store ophalen op dezelfde dag?

  27. Origineel geplaatst door Wesley
    Maar kan je niet in de ochtend om 7:01 bestellen/reserveren en dan later in de Apple store ophalen op dezelfde dag?

    Inderdaad, wil ik ook weten

    @Niels: geprobeerd de laatste weken! Maar kon niet meer, ‘deze pagina is niet beschikbaar’ kreeg je bij het afrekenen..

  28. Uit betrouwbare bron vernomen dat de 2 iCentre filialen die ze gaan verkopen vrijdag er samen zo’n 1500 hebben. Best veel, dus ik neem aan dat de Apple Stores zelf ze dan ook genoeg in voorraad hebben.

  29. @Bernd Van Praet: Ja dat wil ik ook weten. Mijn Apple-ID (alsook VISA-kaart) is gekoppeld aan mijn adres in België. Ik heb wel vrienden in Nederland wonen. Kan ik de Apple watch bestellen op mijn naam (Apple-ID) en het adres in Nederland opgeven als het leveradres? Kan ik op die manier een Apple watch bemachtigen?

  30. De afspraken om uit te proberen kun je ook vanaf 07:01 inplannen; echter binnenlopen zonder is ook mogelijk. Het is een speciale afspraak voor Try-On en dus niet met een Genius. De lancering van Spanje (tweede lichting) had elk model in kleine aantallen op voorraad dus dat lijkt mij hier in NL ook het geval!

  31. Hoe veel mag je er kopen in de winkel vrijdag per persoon? En gaat de winkel ook eerder open? En inderdaad kan je ‘m ook reserveren en dezelfde dag ophalen?

  32. Mijn zoon heeft intussen een tweak op zijn (gejailbreakte) iPhone, waarmee zijn apps icons eruit zien en ook bewegen als Apple Watch apps. Het wachten is nu nog op tweaks die Apple Watch apps op de iPhone laten werken. Een stuk voordeliger 🙂

    Iedereen die de Apple Watch gaar kopen: veel plezier! En iedereen die ‘m al een paar werken heeft: fijn om te weten hoor.
    Ik wacht nog even tot de volgende Watch, met meer sensoren en belangwekkender functies.

  33. En in Belgie ?

  34. Origineel geplaatst door Thomas
    geprobeerd de laatste weken! Maar kon niet meer, ‘deze pagina is niet beschikbaar’ kreeg je bij het afrekenen..

    Via de app van Apple Store op iPhone/iPad. Dan naar account en ander land kiezen, Duitsland dus. Je tikt op Apple watch, nog paar keer doorklikken (wijst zich vanzelf) waarna je wordt doorverwezen naar reserveringssite en kun je kijken in welke stores watches beschikbaar zijn. Dit proces moet je ‘s ochtends doorlopen. Je kan dan alleen voor dezelfde dag reserveren op een zelf te kiezen tijdstip. Suc6!

  35. @Niels: Man man meen je! Dit had ik eerder willen weten, nu kennelijk het geduld kunnen opbrengen te wachten tot vrijdag. Damn maar thanks!

  36. Ik denk dat ik ze bij in Eindhoven bij A-mac ga uitproberen! Daar waren de medewerkers zeer enthousiast

  37. @Michel: Klopt, iCentre Amsterdam en iCentre Amstelveen verkopen ze vooralsnog vanaf vrijdag. De rest van de filialen nog niet.

  38. Ik zou gewoon nog even wachten op versie 2.0 😄

  39. Ben morgen vroeg in Amsterdam, maar hoe laat gaat de winkel open? Eindelijk de sportversie halen en kijken hoe hij het volhoud bij de marathon van New York 🙂

  40. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  41. @Omer: Is er iemand die kan bevestigen of dit de juiste werkwijze is voor Belgen die in Nederland een watch willen bestellen?

    • Apple Store App op iPhone openen
    • Bij instellingen Nederland kiezen
    • Leveradres wijzigen naar adres in Nederland (bij vrienden bv.)
    • Watch kiezen en bestellen met Belgisch Apple-ID

    hartelijk dank voor wie reageert 🙂

  42. @Omer: Als jij je ervaring met ons deelt morgen, weet iedereen het…

  43. @Peter: Doe ik zeker! Daarom de nodige voorbereidingen treffen om zo snel mogelijk de juiste informatie te delen :-)Ik heb reeds in de Apple store app Nederland gekozen en bij account een Nederlands adres en telefoonnummer ingevoerd. Nu is de vraag of ik met een in België geregistreerde Visa-kaart kan bestellen. Weet iemand dit? m.a.w. Mag mijn facturatieadres en Visa-kaart anders (Belgisch) zijn dan het leveradres?

  44. Origineel geplaatst door Omer
    @Omer:
    Is er iemand die kan bevestigen of dit de juiste werkwijze is voor Belgen die in Nederland een watch willen bestellen?
    Apple Store App op iPhone openen
    Bij instellingen Nederland kiezen
    Leveradres wijzigen naar adres in Nederland (bij vrienden bv.)
    Watch kiezen en bestellen met Belgisch Apple-ID
    hartelijk dank voor wie reageert

    Waarom zou dat in Holland anders zijn dan in Duitsland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk. Tientallen Belgen hebben op die manier al een  Klokske gekocht in D, F of GB. Kijk op het forum voor meer informatie.

  45. Hoe goed is de laatste software inmiddels op de iWatch ?

  46. @timosha: bedankt voor je reactie. Ik keek reeds op het forum

    Daar staat dat je een Apple-ID, een lokaal afleveradres en een betaalmethode nodig hebt.

    Daarom de vraag of je account-gegevens van je Apple-ID en Visa-kaart verschillend mogen zijn dan je afleveradres. Dat staat niet vermeld in het artikel. De ervaring leert me dat je met een Belgische Visa-kaart bv. geen items kunt kopen in de Nederlandse iTunes-store en App Store.
    Ik wil me ervan vergewissen of dit ook het geval is voor het bestellen van een Apple Watch.

  47. @Jean-Paul Horn: Ok bedankt. Uit het forum kan ik afleiden dat je (toen de watch in Duitsland net beschikbaar was) blijkbaar ook een Duits gsm-nummer moet hebben om je bestelling via sms te bevestigen. Wil dat zeggen dat je ook een Nederlands nummer nodig hebt om in Nederland te bestellen? Volgens iCulture niet. Bij account instellingen in Apple store app worden mijn gegevens telkens gewist wanneer ik opnieuw inlog. Bizar.

  48. Net even contact gehad met de Apple Store. Store’s gaan gewoon volgens de reguliere openingstijden open. Vanaf 07:01 is het wel mogelijk om een try-out online te boeken, vanaf het moment dat de store opent. Wie het eerst komt wie het eerst maalt principe. Over voorraad was niets te vertellen.

  49. Origineel geplaatst door Stefan
    Net even contact gehad met de Apple Store. Store’s gaan gewoon volgens de reguliere openingstijden open. Vanaf 07:01 is het wel mogelijk om een try-out online te boeken, vanaf het moment dat de store opent. Wie het eerst komt wie het eerst maalt principe. Over voorraad was niets te vertellen.

    Meen je! Maar een try out staat dus los van een aankoop right?

  50. Origineel geplaatst door Stefan
    Net even contact gehad met de Apple Store. Store’s gaan gewoon volgens de reguliere openingstijden open. Vanaf 07:01 is het wel mogelijk om een try-out online te boeken, vanaf het moment dat de store opent. Wie het eerst komt wie het eerst maalt principe. Over voorraad was niets te vertellen.

    Origineel geplaatst door Thomas

    Meen je! Maar een try out staat dus los van een aankoop right?

    Volgens mij houden ze geen watch voor je apart bij een try-out. Het proces is mij niet bekend, maar daar is vast info over te vinden – omdat het in Amerika ook zo werkte.

  51. Volgens de website van Amac is hij vanaf 08:00 te passen en te koop in Rotterdam, Eindhoven, Den Haag en Utrecht. Ik zag een grote zwarte doos staan in de winkel. Er zou morgen ook voldoende voorraad zijn….

  52. Origineel geplaatst door Stefan
    Net even contact gehad met de Apple Store. Store’s gaan gewoon volgens de reguliere openingstijden open. Vanaf 07:01 is het wel mogelijk om een try-out online te boeken, vanaf het moment dat de store opent. Wie het eerst komt wie het eerst maalt principe. Over voorraad was niets te vertellen.

    Origineel geplaatst door Thomas
    Meen je! Maar een try out staat dus los van een aankoop right?

    Origineel geplaatst door Stefan

    Volgens mij houden ze geen watch voor je apart bij een try-out. Het proces is mij niet bekend, maar daar is vast info over te vinden – omdat het in Amerika ook zo werkte.

    Kun je nu wel of niet om 7.01 uur online bestellen ?
    Anders blijf ik nog lekker een uurtje liggen.

  53. @Omer: ik heb de Apple Watch in Amerika laten bestellen door iemand die daar woont omdat het factuuradres ook in Amerika moest zijn. Ik weet niet of dat in Nederland ook het geval zal zijn, maar dat is mijn ervaring 🙂 succes! 👍🏼⌚️

  54. Net nog met Apple gebeld over Apple care. Die meneer was niet op de hoogte dat morgen de Apple Watch in Nederland te koop is. Super slecht eigenlijk

  55. @Fabian:
    bedankt voor je reactie.
    Volgens een andere gebruiker kon je in Duitsland een Apple watch bestellen met eender welk Apple-ID en eender welke VISA-kaart vanuit eender welk land. Zolang je maar een Duits afleveradres had. Hopen dat dit nu ook zo is voor Nederland.

    Zo niet ziet het ernaar uit dat de Belgen een Apple watch gaan hebben tegen dat de tweede al uit is 😂

  56. 7u03: Apple watch momenteel niet beschikbaar.
    Via safari op iPhone naar Nederlandse Apple store

  57. Origineel geplaatst door Omer: 7u03: Apple watch momenteel niet beschikbaar.
    Via safari op iPhone naar Nederlandse Apple store

    7u07: gelukt. Apple watch is besteld! Aan alle Belgen: enkel een Nederlands afleveradres nodig. Ik bestelde met Belgische Visa-kaart en Belgisch Apple-ID

  58. Knop werd actief om 7:04. Overigens moet je “volgende dag” zoals het hier in dit artikel staat in de breedste zin van het woord opvatten. Het betekende blijkbaar: “eerst volgende werkdag verzendklaar”. Oftewel: wordt bezorgd op dinsdag.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.